- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.981
Afiyet olsun canım. Aksam ögünün az olmuş sanki ilerleyen saatlerde acikabilirsin.İyi akşamlargünlük menümü yazayım sonra geç saate kalıyor.
Uyanınca 1 bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Kuruyemiş
14.00 öğlen yemeği:
Urfa kebap
3 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Salata
18.00
1 kase cacık
1 avuç çekirdek
3 litre su
1 Türk kahvesi
Spor: 2 mil Leslie
Böyle iyiydik Kaptan'ım.Iyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
Arkadaslar cook uzun yillardir kaptanlik yapiyorum 5. Takima biliyorsunuz hem is hem ailem hemde buraya yeterli zaman ayiramiyordum benim yerime sagolsun hepmorordek isi goturuyordu
Artik ben biraz emekliye ayrilayim dedim gene yaninizda olacagim ama kaptan sorumlulugum olmayacak sadece
Paylasima yazmadan once sizlerle paylasayim istedim
Filmin adı dimi o canım.prestij güzel filmdir, ben de öneririm kesinlikle :)
kardeş takimi ziyarete gelmistir. bunu gorunce yazmadan edemedim :)
Iyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
Arkadaslar cook uzun yillardir kaptanlik yapiyorum 5. Takima biliyorsunuz hem is hem ailem hemde buraya yeterli zaman ayiramiyordum benim yerime sagolsun hepmorordek isi goturuyordu
Artik ben biraz emekliye ayrilayim dedim gene yaninizda olacagim ama kaptan sorumlulugum olmayacak sadece
Kuzum sende biliyon emeklilik zamanim gelmistiBöyle iyiydik Kaptan'ım.
Hayırlısı olsunIyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
Akşam acıkmamıştım aslında ama ilerleyen saatlerde sorun olmasın diye yedimAfiyet olsun canım. Aksam ögünün az olmuş sanki ilerleyen saatlerde acikabilirsin.
Ama onun dışında çok güzel.
1000 ip atladım.Çocuklar basket sahasında ip atlıyordu.Baktım etrafta kimsecikler yok ben de atladım. Çok rahat oldu evde atlamak böyle kolay olmuyordu.
Hoşbulduk canım, ben seni 50 olmuşsundur diye tahmin etmiştimçiklatım gelmiş hoşgelmiş
ben 80 lanetine takıldım kaldım canım sorma
80-82 arası gidip geliyorum bi kaç aydır
Ara öğünlerine denk getirip kahvenin yanında kuru kayısı yersen o da çok güzel oluyor
Iyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
İlgilendiğin kadarı yetiyordu bize kaptanimIyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersinizMenüm;
07:30
1 d.tb ekmeği
1 h.yumurta
Peynir
Salatalık,domates
11:00
Bir kaç tane çilek-dut
14:00
4 yk domatesli bulgur pilavı
3 yk pırasa
Salata
19:00
3 yk domatesli bulgur pilavı
3 yk tavuklu patates yemeği
Salata
2 L şu
1 yeşil çay
1 L 5&1 çay
3 t.kahvesi
Spor;
8000 adım
1000 ip
Şimdi de dans ediyorum.En az 20 dakikaya tamamlarim
Çok çok geçmiş olsun canimYok canım ya Diş köklerinde Kiss varmış 3 tane de işte yandan da mı açık mı kistleri temizleyecek derbi nereye operasyon dikişli falan olacak implant da aynı şekilde dikişli olacak Çok sağ ol Çok teşekkürler
Dogumdan sonra 92 kiloydum tabiki Kızkardeşimin düğünü vardi hiç bozmadan 68 kiloya indim ama nasil düğün biter ben sabah hemen yemeye basladim sonra tutamadim kendimi yedikçede 85 kiloya çıktım canımOyy Kıyamam çok zor bir psikoloji olsa gerek.nasil geri aldın özel değilse merak ettim
Cnm biryere gitmiyorum sadece sorumlulugum olmayacak ben daha huzurlu hissedecegimBence de dışarıda atlamak başka olur ama yıllardır hiç atlamıyorum.
Hoşbulduk canım, ben seni 50 olmuşsundur diye tahmin etmiştim
Evet. Kuru kayısı ve incir de iyi gidiyor gerçekten. Bir de kakaoya bandırınca daha güzel geliyor.
Kaptanım neden böyle bir karar aldın?
Benim için her zaman ayrı biliyorsun ama çocuklar, seyahat derken çok da yoruluyorsun. Ne desem bilemedim.
TakımdaNe emeklilik zaten olmaz
50 miiB
Hoşbulduk canım, ben seni 50 olmuşsundur diye tahmin etmiştim
Kaptanım bak ben ikna etmesem takım edecek :) ben hep diyorum halimden memnunum, sen dur başımızda diye. Gitmeyeceğini zaten biliyorum da kaptan diyince aklıma sen geliyorsunIyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
Ama ben kendimi yetersiz hissediyordum boylesi daha iyi oldu canim hep burdayim yineİlgilendiğin kadarı yetiyordu bize kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?