Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım. Aksam ögünün az olmuş sanki ilerleyen saatlerde acikabilirsin.
Ama onun dışında çok güzel.

Böyle iyiydik Kaptan'ım.

Menüm;
07:30
1 d.tb ekmeği
1 h.yumurta
Peynir
Salatalık,domates

11:00
Bir kaç tane çilek-dut

14:00
4 yk domatesli bulgur pilavı
3 yk pırasa
Salata

19:00
3 yk domatesli bulgur pilavı
3 yk tavuklu patates yemeği
Salata

2 L şu
1 yeşil çay
1 L 5&1 çay
3 t.kahvesi

Spor;
8000 adım
1000 ip
Şimdi de dans ediyorum.En az 20 dakikaya tamamlarim

Hayırlısı olsun

1000 ip atladım.Çocuklar basket sahasında ip atlıyordu.Baktım etrafta kimsecikler yok ben de atladım. Çok rahat oldu evde atlamak böyle kolay olmuyordu.

Bence de dışarıda atlamak başka olur ama yıllardır hiç atlamıyorum.

çiklatım gelmiş hoşgelmiş
ben 80 lanetine takıldım kaldım canım sorma
80-82 arası gidip geliyorum bi kaç aydır
Hoşbulduk canım, ben seni 50 olmuşsundur diye tahmin etmiştim
Ara öğünlerine denk getirip kahvenin yanında kuru kayısı yersen o da çok güzel oluyor

Evet. Kuru kayısı ve incir de iyi gidiyor gerçekten. Bir de kakaoya bandırınca daha güzel geliyor.

Kaptanım neden böyle bir karar aldın?
Benim için her zaman ayrı biliyorsun ama çocuklar, seyahat derken çok da yoruluyorsun. Ne desem bilemedim.
TakımdaNe emeklilik zaten olmaz

İlgilendiğin kadarı yetiyordu bize kaptanim

senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz

Oyy Kıyamam çok zor bir psikoloji olsa gerek.nasil geri aldın özel değilse merak ettim
Dogumdan sonra 92 kiloydum tabiki Kızkardeşimin düğünü vardi hiç bozmadan 68 kiloya indim ama nasil düğün biter ben sabah hemen yemeye basladim sonra tutamadim kendimi yedikçede 85 kiloya çıktım canım

Cnm biryere gitmiyorum sadece sorumlulugum olmayacak ben daha huzurlu hissedecegim
Hilal cim biliyorum tatlim sen de benim icin ozelsin seneler var tanisiyoruz yuzyuze gorusemesek de

Kaptanım bak ben ikna etmesem takım edecek :) ben hep diyorum halimden memnunum, sen dur başımızda diye. Gitmeyeceğini zaten biliyorum da kaptan diyince aklıma sen geliyorsun gönüllerin kaptanicesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…