Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mümkün oldugunca girmeye çalışıyorum calisiyoruz. belki yaş cocuk sayısı gibi kriterlere görede mi grup oluşturulsa nacizane fikrim .çünkü ben cocuklardan çok zaman bulamiyorum ee ee ev bark sonra yatağı zor buluyorum

carsamba menu
sabah uyaninca sirkeli su
10da mantar sote
peynir
3 zeytin
1dilim yumurtali ekmek
biberiyeli yeşil cay
ara 1 ceviz 1 hurma
3te kabak morlahana pancar az yagda soteleyip yogurtlu salata
1 küçük akdeniz sandviç ekmek ist halk ekmekte varmış
ara yarım armut
5te yarım kase tavuklu tel sehriye bebelere yedirir ken 5 6 kaşık yedim
9da cacık
kuruyemiş
su 2lt
spor yok bugün ama 3 saat parktaydim ayakta

Bekliyoruz hedeflerini şekerim :)
Bu sene geçsin daha antrenmanlı değiliz ama fazla kilolarımı da tamamen verip eşimi kandırıp sene bisikletle 100 km'lik yol hedefi koymak istiyorum.
Harikasın valla. bir iyileşeyim hem fiziken hem de ruhen, yapacağım listemi. Enerjim emildi resmen şu son birkaç haftada.

Ben de bekleyim 6 ay dolsun en azindan. Sagol canim
Ben 1,5 yaşından sonra içemeye başladım yeşil çayı. 2 yaşında da sütten kestim. Ödem atıcı olarak düşünüyorsanız bol bol su için, o da ödem atar hem sütü de arttırır. Yeşil çay tansiyonun yükselmesine neden olur ve kafein içerir. Bebekte uykusuzluk ve huzursuzluk yapabilir canım.

Bence hiç erteleme canım Bir an evvel git Diş köklerinde Kist varmış operasyonla o kistleri alacaklar dikişli falan olacakmış sonra implant olayı var bir de işte bakalım 123 haftam sıkıntılı geçecek
Bana işkence gibi geliyor o dişçi koltuğu. Çocukluğumdan beri dişçiden çıkmadığım için hoşlanmıyorum ya da bıktım herhalde. Ama senin işin epey zormuş.

En iyisi hic icmeyim. Zaten uyku problemimiz var.

kesinlikle buna katılmıyorum. yağlar kasa dönüşüyor evet ve vücudu toparlıyor ama bütün yağlarımız kasa dönüşmüyor. O ancak nasıl olur biliyor musun bir sporcu gibi atıyorum bir futbolcu gibi ağır sporlar yaptığın zaman olur. bizim yaptıklarımız ne ki peeehhh

Dogumdan sonra 92 kiloydum tabiki Kızkardeşimin düğünü vardi hiç bozmadan 68 kiloya indim ama nasil düğün biter ben sabah hemen yemeye basladim sonra tutamadim kendimi yedikçede 85 kiloya çıktım canım
bu öyle bir şey, yedikçe yiyor insan. bende 83 lere su içip gelmedim. Eğer ki kilo alınıyorsa, tabii ki sağlıklı bir vücuttan bahsediyorum, düzgün ve sağlıklı beslenilmiyordur. Çevremizdeki herşey de çok cezbedici özellikle çocuklar olduğunda. Bende bu hafta hastayım diye bütün düzenim bozuldu Hasta olmayı hiç istemiyorum ama nedense hep böyle tam havamı, motivasyonumu bulmuşken tepetaklak oluyor herşey

Elektrik alamamakmi acaba ne yapmak lazim arkadaslarimizin hepsi harika insanlar elimizden geldiğince herkez birseyler yazıyor diger gruplarda ayni sorunlar oliyordur eminim
Karabiberim vur kadehlereeee hadi içeliiimmm. senin nickini gördükçe aklıma bu şarkı geliyor
Afiyet olsun canım ben çiğ kajuya bayılıyorum. Normali çok yağlı geliyor ama çiğ olanı bir Harika
Kalorisi de harikaymış, yoksa bende çok severim kendisini

Son düzenleme:
fancynancy canım nasılsın? Daha iyi oldun mu rakibem cumaya az kaldı. Dikkat edebiliyor musun?
ahhh bebeyim ben hala hastayım. yatak döşek değilim ama göğüs tıkanıklığımla bir öksürüğüm var ki, yaka silkiyorum. ne yalan söyleyeyim çok dikkat edemedim. bakalım cuma ne olacak... off yaa 8 li rakamlardan kurtulurum diyordum ama hayaller ve hayatlar oldum. Haftaya kaldı benim hayaller....

Valla tam benlik, damak tadıma da uygunbir diyet buldum protein, demir ve mineralden de zengin. mis. daha ne olsun. diyet listeleri bölümünde bulabilir ilgilenenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…