Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm yeme isini yatmadan 4 saat once olacak sekilde ayarlarsan iyi olur 19-20 cok erken

hatta canım rica etsem listeni paylaşabilir misin fikir olması açısından.biz de faydalansak

Ay canım benim kusura bakma. Şaka yaptım ama ben öyle dolgu falan sandım. Çok geçmiş olsun. Ağrısız sızısız geçer inşallah.
Yok canım ya Diş köklerinde Kiss varmış 3 tane de işte yandan da mı açık mı kistleri temizleyecek derbi nereye operasyon dikişli falan olacak implant da aynı şekilde dikişli olacak Çok sağ ol Çok teşekkürler

Aayyy hiç sevmediğim olaylardan biri. Benimde gitmem lazım ama sürekli erteliyorum ya. Geçmiş olsun şimdiden. Ne sorunun var canım?
Bence hiç erteleme canım Bir an evvel git Diş köklerinde Kist varmış operasyonla o kistleri alacaklar dikişli falan olacakmış sonra implant olayı var bir de işte bakalım 123 haftam sıkıntılı geçecek

Benim şu an devam eden dizilerim Big Bang Theory ve Suits. Suits'in son sezonunu hiç izleyemedim gerçi

Ben de Big Bang'i çok seviyorum ama izlenecek az bölüm kaldı diye kıyıp izleyemiyorum.
Baştan mı başlasak diye konuşuyoruz ona da.

İnşallah canım ya Bugün kendimi özellikle çok kötü hissediyorum

Dişlerinden dolayı mı yoksa başka bir durum mu var evlacım?

Aa kilolarimiz yakinmis .senin listening ben de takip edeyim bari. Ben de geçen hafta 78i bile görmüştüm ama malesef zaman güncel 81
Aslında porsiyonu azaltarak ve biraz da spor yaparak kilo vermek mümkün tabi sağlık sıkıntısı yoksa. Abur cubur da yoksa hiç bir şey engel olamaz.
Hadi bakalım inşallah 8li rakamları son görüşümüz olacak.

kaptaniçem yeni geçtim pc ye, püsküütüm link atmış sağolsun hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…