- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.161
Eşim almış kaç gündür hiç açılmadı bile ama açılınca yedim.fındık ezmesi eve girdiye 2 gunde biter bende durdurabiliyorsan iyi markette başında gidiyorum geliyorum almiycam diye yoksa biliyorum sonunu
Günaydın canım. Umarım bugün güzel bir sonuç alırsınGünaydın güzeller..
GünaydınKizlar bugun guzel bir gun olsun hadi bakalimmorordek cimin kaptanliginin ilk gununde guzel bir ortalama yapin gecen hafta 7. Idik bu hafta daha iyi olsun
Ay canım hiç sorma ne hayallerle gidiyorum boş boş dönüyorum. Oooo sebzeli mücver kulağa hoş geliyor.ay canım hep aç kalıyorsun bana gel
sebzeli Mücver yapayim sana.yarın netice iyi olcak senin için
fındık ezmesi eve girdiye 2 gunde biter bende durdurabiliyorsan iyi markette başında gidiyorum geliyorum almiycam diye yoksa biliyorum sonunu
Gunaydın canim hergün ayarlanmış çalar gibi 6 olmadan uyanıyorum.Gunaydinlar0zlem cnm erkencisin
inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız.Günaydın canım. Umarım bugün güzel bir sonuç alırsın
Günaydınşöyle ilk 3’e girsek ne güzel olur
Geçen hafta 80.1 dim. Hedefim de 79.5 duTekrardan günaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım sonunda 79.2 çıktım
Süpersin.Tekrardan günaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım sonunda 79.2 çıktım
Teşekkür ederim canım inşallah 80lere veda ettiğimiz gibi 70lere de veda ederizSüpersin.Ben de biraz zaman geçsin tartılacam kilomuz aynı gibi inşallah yaza kadar 7li rakamlardan kurtuluruz.
Dondurma mı? Hem de persembe persembePersembe menü sabah9
mantar sote nihayet bitti.azar azar ısıttim aslinda hemen yemeliymis. vucutta toksik etki yapıyormuş
yarım haşlanmış yumurta.
4zeytin
peynir
limonlu yeşil çay
ara 10 fındık yarım muz
12bucuk 3tk dondurma
ogle 2de yeşil mercimek corba
chiali 3yk yogurt
akşam 8de misafir vardı geçe kaldık
ıspanak sote üstüne yogurt borani deniliyor
3yk kiymali menemen
cayla 5 fındık
turk kahvesi.
su 2lt
spor yok park gezmece...
bakalım yarın ucundan 68 görüncek mi
Tesekkur ederim canımördekcim görevin hayırlı olsun allah kolaylık versin hakkını helal et valla cok uğraşıyorsun .bende yarın inşallah 68li gelirim bilemiyorum cok cok kacamak yok ama harekette az bilemiyorum. sanki bu hafta takım pek parlak değil.
Tesekkurler kaptanım bakalım insallah güzel sonuclar alırız :)Kizlar bugun guzel bir gun olsun hadi bakalimmorordek cimin kaptanliginin ilk gununde guzel bir ortalama yapin gecen hafta 7. Idik bu hafta daha iyi olsun
Özlemcim erken uyanmana hayranım, keşke ben de uyanabilsem ama yok açılmıyor gözlerim sabahGunaydın canim hergün ayarlanmış çalar gibi 6 olmadan uyanıyorum.
Kızımın okul icin uyanma saatine kadar kahve içip müzik dinliyorum.
SüpersinnnnnTekrardan günaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım sonunda 79.2 çıktım
Harikasın canım çok güzel bir rakamGünaydın hanımlar
Güzel sonuclar alacağımız bir gün olsun
Bildirimler gelmeye başlamış.
Ben de 59.9'u gördüm tartıda inanamadım
Süpersin..Günaydın hanımlar
Günaydın :))Günaydın güzeller..
Günaydın :))Gunaydinlar0zlem cnm erkencisin
Günaydın canım tebriklerTekrardan günaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım sonunda 79.2 çıktım
Tebrik ederim kaptanım haddimiz değil ama yine de nazar değmesin bizde sana bir nazar boncuğu koyalımGünaydın hanımlar
Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ediyorum. Kilon bize göre az olmasına rağmen çok güzel kilo veriyorsunGünaydın :))
Günaydın :))
Günaydın canım tebrikler
Tebrik ederim kaptanım haddimiz değil ama yine de nazar değmesin bizde sana bir nazar boncuğu koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?