- 29 Ocak 2017
- 4.454
- 8.508
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.201
İnşallah 57lerle dönsem oradan çok güzel olur :)Eksiyle dönüşlerini bekliyoruz rakibem
Güzel olur yapabilirsin şöyle de bir öneri sunabilirim en sevdiğim karın antremanlarından çok zaman da almıyor :))İnşallah 57lerle dönsem oradan çok güzel olur :)
Yemek konusunu abartmam büyük ihtimal de tatlı konusunda güvenemiyorum kendime
Mekik çekeyim diyorum her gün 20tanr hem çok vakit almaz ben de çok boşlamamış olurum
Çok teşekkürler canım kolaymış :)Güzel olur yapabilirsin şöyle de bir öneri sunabilirim en sevdiğim karın antremanlarından çok zaman da almıyor :))
https://www.instagram.com/p/BgLBIkfjrEm/?hl=tr&taken-by=tuncokburcu
Teşekkür ederiz monicim senin de kandilin mübarek olsun
7'lere geri dönmüşsün Ozlemcim. Artık 8'lere hiç çıkmaman dileğiyleOrmanda 45 dk yürüdük yokuş yukarı çok yordu.
Bir daha gittigimizde ipimide alicam.
Şimdi tartıldım. 82 olan kilom bugün 79.9.
Aksamki 7 adet mercimek köftesi fazla olmuş sanki? Diyetisyen menüsü uyguluyordun değil mi?Günaydın herkese: ))
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil ve kapya biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)
Öğlen: Balık buğulama, limonlu ve sirkeli salata
Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt
Akşam: 1 3 yk barbunya pilaki, 7 adet mercimek köftesi, az yağlı ve sirkeli salata, yarım kase yoğurt
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 40 ar adet ip atlama, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
1 litresi detoks suyu olmak üzere toplam 3 lt geçkin su
ahval olacaktıhavalim derken tatlım anlamadım
Teşekkür ederiz monicim senin de kandilin mübarek olsun
7'lere geri dönmüşsün Ozlemcim. Artık 8'lere hiç çıkmaman dileğiyle
Aksamki 7 adet mercimek köftesi fazla olmuş sanki? Diyetisyen menüsü uyguluyordun değil mi?
tebrikler canım bir daha çıkma 8 lereOrmanda 45 dk yürüdük yokuş yukarı çok yordu.
Bir daha gittigimizde ipimide alicam.
Şimdi tartıldım. 82 olan kilom bugün 79.9.
tebriklerGunaydin kuzular Eki Görüntüle 2136332
Tamamdır mutlaka telafi etEvet az kaçtı galiba, bugün telafi edeceğim inşallah. fazladan biraz daha ip atlarım yada fırsatım olursa yürüyüş ile telafi etmeye çalışırım.
Tabi ki katılabilirsin. İlk sayfada kurallarımız var. Onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç gibi? :)Herkese selam...
Zayıflama grubunuza katılabilir miyim.
tebrikler
Tamamdır mutlaka telafi et
Sabah tartıldın mı bu arada? Cuma sabahları kg bildirimi yapıyoruz kurallar gereği
Tabi ki katılabilirsin. İlk sayfada kurallarımız var. Onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç gibi? :)
Tamam o halde bekliyoruz :)Sabah acele ile çıktım. Öğlen eve geçtiğimde tartılacağım ve ilk bildirimimi yapacağım:)
7'lere geri dönmüşsün Ozlemcim. Artık 8'lere hiç çıkmaman dileğiyle
inşallah..tebrikler canım bir daha çıkma 8 lere
morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim Eki Görüntüle 2136188 ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
O zaman 66.9 olarak baz alalım cunku tartı farkı olabilir. Bundan sonra kendi tartınla tartılırsın zaten değil mi?Gunaydinlar. Hayirli kandiller. Bugun 66.2 kilo ciktim. Ama her zamanki tartimla tartilamadim. Anneme geldik annemlerin tartisiyla bu kilo ciktim. Evdeki tartiyla 66.9 cikmistim dun sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?