- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.141
Tesekkur ederim :)) 66 kilodan indim ama daha 1 aydır buradayım daha önce 66 dan 55 e inmiştim 5 ay gibi bir sürede ama daha sonra 60 kiloya geri çıktım buraya katıldığımda 57 den başladım kilonun az olduğuna bakma boyum 1.57 olduğu için hedefim daha düşük
Teşekkür ederim :))
Dönmezsem en büyük kötülüğü kendime yaparım zaten. Daha iyi gibiyim. Sağol.Doğru, hastalık faktörü de var.. Daha iyisin değil mi artık? Bundan sonra tam gaz sahalara geri dön o zaman :)
Olur tabi ki hedefcim
Şekersiz ve glutensiz beslenmek en güzeli aslında. Çok iyi yapıyorsun benceKızlar ben normal diyet yaparken yani herşeyden yerken çok yavaş kilo veriyordum .
Bizim kızlarla 26 ocak gibi diyete başladım mart ayına kadar inişli çıkışlı 56-58 arası gidip geldim
Sonra mart ayında glüten kısıtlamasına başladım aslında laktozda yapacaktım ama onu pek surduremedim yoğurt kefir arada süt tuketiyorum
Ama pilav bulgur yada princ ikisininde yemiyorum makarna yemiyorum
Sebze ağırlıklı
Arada baklagil ve protein günleri yapıyorum
Hemen hemen her gün yürüyorum regl öncesi 51 gormustum şimdi 52.5 çıkıyorum ama bitince birden inecek
Şekersiz ve glutensiz beslenmeyi artık yaşam biçimi haline getirmek için sürekli araştırma halindeyim belki işine yarayan olur Daha enerjigim sabah 8:30 dan 1:30 a kadar ayakta oluyorum
İnşallah canımNeden öyle oldu fancycim sence?
Yarın yeni bir başlangıç olsun ve yaza hafifleyip girelim.
Ördeğim malum ben geç uyanıyorum. 13 gibi bildirim yapsam olur mu?
Bence de doğru yolu buldum sonunda arada ufak tefek kacamaklar olabilir ama çok zorda kalmadıkça yapmam çünkü en son yediğinde 2 gün midem agridiŞekersiz ve glutensiz beslenmek en güzeli aslında. Çok iyi yapıyorsun bence
Teşekkür ederim Suzancım :)Herkese merhaba.morordek canım kaptanlığın hayırlı olsun. Tüm gün ara ara girip okudum ama çok yoğun olduğum için ancak yazabildim. Yarın için heyecan var mı? Ben hergün tartıldığım halde heyecanlı oluyorum
balpamuk da öyle demişti, 1 dilim kek yedi, başına gelmeyen kalmadıBence de doğru yolu buldum sonunda arada ufak tefek kacamaklar olabilir ama çok zorda kalmadıkça yapmam çünkü en son yediğinde 2 gün midem agridi
Ben sarilarini da yedim canım benim zaten proteinin gerçekten kaslarda kullanılabilmesi için bir yağ kaynağına ihtiyaç var bu yuzden ben ayırmıyorum sarilariniEvet ya kolay yapılabilir ama yeşilliğim de yokmaydanoz, dereotu vs. Hastalıktan yakamı az kurtardım sayılır, yarın bizim pazara gidip taze taze alcağım meyvelerimi sebzelerimi bir aksilik olmazsa.
Sarıları ne yaptın sonra canım? Merak ettim
Mutlaka al bende gördüm faydasını bol su inşallah sende atlatirsin canımYemedim kuzum ya alayım bari
İnşallah çok dikkat ediyorum tekrardan olmasın diye bol su içiyoruminşallah son bulmuştur canım. Kesinlikle kötü etkiliyor kabızlık
İnşallah canım Saolasin hepimiz burada bunun için birbirimize destek olmak varız hepimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallah :))Bende aynı boydayım. O kiloya gelsem yetecek bana ana nasip bakalım. Inşallah sizde bu azminizle ulaşırsınız hedefinize
ay canım hep aç kalıyorsun bana gelmenümü de yazayım bugün erken yatacağım.
uyanınca bir bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
peynir
1 yerli muz
öğlen 13.30 :
1 Türk kahvesi
kuruyemiş (misafirlikteydim yineyiyecek bana göre birşey yoktu)
18.30 akşam:
ton balıklı salata
4 litre su
1 maden suyu
spor:
1 saat tempolu yürüyüş
fındık ezmesi eve girdiye 2 gunde biter bende durdurabiliyorsan iyi markette başında gidiyorum geliyorum almiycam diye yoksa biliyorum sonunuMenüm;
07:30
2 dilim tb ekmeği
Peynir ve fındık ezmesi
13:00
2 dilim ekmek, peynir ve fındık ezmesi
Aralarda bir kaç tane çilek ve dut yedim.
19:00
500 ml ayran , 2 kaşık salata
Eşimle kızıma makarna yaptım ama gun icinde cok karbonhidrat tükettiğim icin yemedim.
Zaten aman aman açlığım da yok.
Menüden memnun değilim ama yinede paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Spor; 11000 adım
sumak çok yakışıyor salataya ben hep koyarım limonuda buzlukta dondurup rendeledim.herseye kattim corba salata yogurtlu salata çok begendim böylece heryeri yeniyor limonun.Salataya hepsinden koyuyorum. Limon, elma sirkesi,az nar ekşisi ve az zeytin yağı.Soğan varsa sumakta yakışıyor.Olmasa da yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?