- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.341
Taksitle yapabiliyor muyuzzzzzBu hafta Sekizinci olduk arkadaşlar. Geçen haftakinden de kötü durumdayız maalesef.
Sabit ve artı gelenlere (ve tabi ki bildirim yapmayanlara) cezalarımız olacak.
Deniz ve Kum @balpamuk fancynancy 1000 ip ceza sizlere...
Ben uydurdumÇilekli pancar rendesi nasıl bir şey? Hem de limonlu? Hiç hayal edemedim
Tutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem vallafancynancy cim kaptanım da demiş menü yazmayanlara da cezalarını sen kes üstte yazdığım cezalara ekleyip bi liste mi yapsak?
Sen tutabilir misin bilmiyorum birinden yardım etmesini de isteyebiliriz sen bilirsin?
Bu liste nedir bilmiyorum ben
Canım sen ip olarak yapma tabi ki. Ona denk olacak şekilde eliptik yapabilirsin. Taksitle de yapabilirsin. Bunu haftalık ceza niyetine kestim :)Taksitle yapabiliyor muyuzzzzz
Şaka bir yana 1000 ip benim için zor olabilir ama yerine ekstra eliptik ya da zumba yapar ve özellikle ceza olduğunu belirtirimmm.
Ben tatlı şeyleri ekşi ya da tuzluyla pek düşünemiyorum da o yüzden error verdi beynim sanırımBen uydurdum
Pancarı rendeleyip limonladim üzerinde çilek rendeledim acelem olmasa ananas ve cevizden koyacaktım ama böylede beğendim
Elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi ki:)Selam kizlar benimde acil diyette başlamam lazim yardimci olurmusunuz kafayi yemek üzereyim nefsime hakim olamiyorum yaa
O zaman duyuralımTutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem valla
Daha önce yaptığımız gibi ortak tablolarda çalışabiliriz.
Günlük menüleri yazıp yazmama durumunu takip Ediyoruz bu listede canımBu liste nedir bilmiyorum ben
Kızlar takip edilmeyi falan seviyorya aylk puanlama sistemi olsaTutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem valla
mantarla ton balığı bir arada nedense hiç cazip gelmedi bana. Ama kepekli makarnalı güzel olabilir. Kendi düşündüğün de güzel. Hatta çiğköfte yer gibi limonla, marula sar, göm gitsin canımm yaaa.Kızlar aşağıdaki ton balığı salatalarindan denedinizmi en beğendiğiniz hangisi
& Kepekli makarnali ton balığı salatası
& Fasulyeli ton balığı salatası
& Mantarlı ton balığı salatası
&Bunu da kendim düşündüm yulaf kepekli krep arasında yeşillikle ve ton baligiyla durumamma uzun isim oldu
Sizin bildiğiniz değişik bir salata varmi
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım hepberaber kilolarımızdan kurtuluruzkilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de canlarını sıkmasınlar haftaya verirler biliyorsunuz bende 2 hafta 80lerde süründüm ama sonunda indim. Biliyorum çok can sıkıcı ama dayanmak lazım
[/QUOTE]5.Takım 20 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> 13 Nisan kg >> 20 Nisan Hedef
balpamuk >> 62,5 >>
fancynancy >> ?? >>
evlaefe >> 68,8 >>
Cikilatacanavari >>87,8 >>
ssyykk123 >> 79,2 >>78.2
Ezgican05 >> 54,8 >>
karabiber01 >> 81,9 >>
si_bel >> 69 >>68.5
0zlem >> 79,9 >>77,9 Fazla yazdım sanki ama inşallah olur
hedef38beden >> 75,4 >>74,8
hayalalemiveben >> 76,6 >>75,5
violin35 >> 66,9 >> 66
murya07 >> 73,6 >>
Ersevnur >> 79,2 >>
kardelelen321 >> 94 >>92
Coğrafyayı da sevmezdim yaaa
O zaman duyuralım
Fensinensime ceza listesi tutmada yardım etmek isteyen var mıııı??
Günlük menüleri yazıp yazmama durumunu takip Ediyoruz bu listede canım
Ben klasik marul ve yeşilliklerle yapıyorum veKızlar aşağıdaki ton balığı salatalarindan denedinizmi en beğendiğiniz hangisi
& Kepekli makarnali ton balığı salatası
& Fasulyeli ton balığı salatası
& Mantarlı ton balığı salatası
&Bunu da kendim düşündüm yulaf kepekli krep arasında yeşillikle ve ton baligiyla durumamma uzun isim oldu
Sizin bildiğiniz değişik bir salata varmi
Ben o yemekten zevk almalıyım ugrasmaliyim ve afiyetle yemeliyimmantarla ton balığı bir arada nedense hiç cazip gelmedi bana. Ama kepekli makarnalı güzel olabilir. Kendi düşündüğün de güzel. Hatta çiğköfte yer gibi limonla, marula sar, göm gitsin canımm yaaa.
Canım tablo olayından hiç anlamıyorum yoksa yardımcı olmak isterdim.Tutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?