Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar aşağıdaki ton balığı salatalarindan denedinizmi en beğendiğiniz hangisi
& Kepekli makarnali ton balığı salatası
& Fasulyeli ton balığı salatası
& Mantarlı ton balığı salatası
&Bunu da kendim düşündüm yulaf kepekli krep arasında yeşillikle ve ton baligiyla durum amma uzun isim oldu
Sizin bildiğiniz değişik bir salata varmi

Taksitle yapabiliyor muyuzzzzz
Şaka bir yana 1000 ip benim için zor olabilir ama yerine ekstra eliptik ya da zumba yapar ve özellikle ceza olduğunu belirtirimmm.

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, eminim daha güzel kilolar vereceksiniz
Grubumuzun 1.si en yüksek yuzdeye sahip Ezgican05 arkadaşımız oldu
Kendisinin menüleri ve yaptığı sporlar cok başarılı oluyor kesinlikle takip etmenizi öneriyorum
Bu hafta takımımızdan bir de mezun verdik besbb9 arkadaşımız. Umarım verdiği kiloları bir daha hiç almaz

Tutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem valla
Daha önce yaptığımız gibi ortak tablolarda çalışabiliriz.

Taksitle yapabiliyor muyuzzzzz
Şaka bir yana 1000 ip benim için zor olabilir ama yerine ekstra eliptik ya da zumba yapar ve özellikle ceza olduğunu belirtirimmm.
Canım sen ip olarak yapma tabi ki. Ona denk olacak şekilde eliptik yapabilirsin. Taksitle de yapabilirsin. Bunu haftalık ceza niyetine kestim :)
Ben uydurdum
Pancarı rendeleyip limonladim üzerinde çilek rendeledim acelem olmasa ananas ve cevizden koyacaktım ama böylede beğendim
Ben tatlı şeyleri ekşi ya da tuzluyla pek düşünemiyorum da o yüzden error verdi beynim sanırım
Selam kizlar benimde acil diyette başlamam lazim yardimci olurmusunuz kafayi yemek üzereyim nefsime hakim olamiyorum yaa
Elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi ki:)
Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun? Kendinden bahset bakalım biraz :)

O zaman duyuralım
Fensinensime ceza listesi tutmada yardım etmek isteyen var mıııı??
Bu liste nedir bilmiyorum ben
Günlük menüleri yazıp yazmama durumunu takip Ediyoruz bu listede canım

Kızlar takip edilmeyi falan seviyorya aylk puanlama sistemi olsa
Mesala
Menü yazma 100 puan
Kaçamak siz menü 200 puan
Spor 30 dakika 100 puan
1 saat 200 puan
Takıma katılma 100 puan
Çoğalabilir sonra aylık puanlar toplanır ve birinci tüm takımlarda yayınlanır falan nasıl olur

mantarla ton balığı bir arada nedense hiç cazip gelmedi bana. Ama kepekli makarnalı güzel olabilir. Kendi düşündüğün de güzel. Hatta çiğköfte yer gibi limonla, marula sar, göm gitsin canımm yaaa.

[/QUOTE]
81 olsun hedefim 900 gr gitse yeter

O zaman duyuralım
Fensinensime ceza listesi tutmada yardım etmek isteyen var mıııı??

Günlük menüleri yazıp yazmama durumunu takip Ediyoruz bu listede canım

Anladim canim sagol. Dum yolciluktaydim gun boyu. Duzgun bir beslenme olmadi. Aksam da cocuklardan vakit bulamayinca unuttum.

Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum

Ben klasik marul ve yeşilliklerle yapıyorum ve çok seviyorum

mantarla ton balığı bir arada nedense hiç cazip gelmedi bana. Ama kepekli makarnalı güzel olabilir. Kendi düşündüğün de güzel. Hatta çiğköfte yer gibi limonla, marula sar, göm gitsin canımm yaaa.
Ben o yemekten zevk almalıyım ugrasmaliyim ve afiyetle yemeliyim
Ozaman bunları diyet diye yemiyorum her zaman yiyebilirim

5.Takım 20 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 13 Nisan kg >> 20 Nisan Hedef

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> ?? >>

evlaefe >> 68,8 >>

Cikilatacanavari >>87,8 >>

ssyykk123 >> 79,2 >>78.2

Ezgican05 >> 54,8 >>

karabiber01 >> 81,9 >>81.0

si_bel >> 69 >>68.5

0zlem >> 79,9 >>77,9 Fazla yazdım sanki ama inşallah olur

hedef38beden >> 75,4 >>74,8

hayalalemiveben >> 76,6 >>75,5

violin35 >> 66,9 >> 66

murya07 >> 73,6 >>

Ersevnur >> 79,2 >>77

kardelelen321 >> 94 >>92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…