- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.301
İyi yapmışsın canım. Ben spor işini hallettim. Biraz hızlı yürümüşüm ayaklarımın altı ağrıyor. Şimdi pilates topunun üstüne uzattım yukarda Dursun diyeHoş buldum çok şükür kendime geldim bi uğrayıp spora kacayim dedim
Menü güzel ama bence öğle ve akşam yemeği yer değiştirse daha iyi olurduBugünkü menüm
- Sabah uyanınca limonlu ılık su
- 1 haşlanmış yumurta
- Tam buğday ekmeğiyle beyaz peynirli tost
Ara
- 6 çilek
- Bir avuç fındık
Öğle
Akşam
- 4 y kaşığı etli taze fasulye
- 4 y kaşığı yoğurt
- Buğdaylı yoğurt
Maşallah yine hiç bişey yememrssin canım. tebrikler.. karşılığınida almışsin amaMenülere yorum yapmaktan kendi menümü paylaşmayı unutacaktımbugünkü menüm şöyle:
Uyanınca 2 bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz
Kuruyemiş
15.30
1 tabak bol salatalı kısır
Ayran
4 litre su
1 maden suyu
1 Türk kahvesi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Teşekkür ederim canım ama bende bu yorumu birinden görmüştüm kim hatırlamıyorum. Çok hoşuma gitmişti kullanayım dedimvalla bayıldım bu yoruma
Teşekkür ederim canım. Aslında ben Karatay beslenmesi yapıyorum. Yani Karataya göre yasak olmayanları doyana kadar yiyebiliyorsun. Adet dönemindeyim diye azalttım yediklerimi. Biraz az yemeye alıştım galiba. 2 öğün devam etmek istiyorum. Bakalım artıkMaşallah yine hiç bişey yememrssin canım. tebrikler.. karşılığınida almışsin ama
Ay ayırıyorum diye okuyunca merak ettim. Yanlış okudum herhalde :)Ben sarilarini da yedim canım benim zaten proteinin gerçekten kaslarda kullanılabilmesi için bir yağ kaynağına ihtiyaç var bu yuzden ben ayırmıyorum sarilarini
Sporum ve sahur için hazırlıklarım yeni bitti çok şükür buraya dünkü ve bugünkü menüleri birakiyorumfancynancy dün paylaşmayı unutmuşum. Bugünkü sporum 500 ceza ipi @morordek 500 ısınma ile başladı 15 dk karın antrenmanı ardından 35 dk kardiyo ile bitirdim. Eki Görüntüle 2136253 Eki Görüntüle 2136254
Gunaydın canim hergün ayarlanmış çalar gibi 6 olmadan uyanıyorum.
Kızımın okul icin uyanma saatine kadar kahve içip müzik dinliyorum.
TebrikleeerrrrTekrardan günaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım sonunda 79.2 çıktım
Günaydın hanımlar
Güzel sonuclar alacağımız bir gün olsun
Bildirimler gelmeye başlamış.
Ben de 59.9'u gördüm tartıda inanamadım
Sen bol bol taşın madem hedefine varana kadargünaydınnnn
nihayet ev tutup taşındım.ne yazıkki diyet ve spor yapamadım tartıyı gözlerimi kapatıp cıktım kesin 76 ya merdven dayadım diye aaa bi baktım 73,6
geçen hafta 74.2
bu hafta 73,6
fark 600 gr
yüzde 0,81
Teşekkür ederim canımmaşallah sana yaaa. vallahi imreniyorum.
Tebrikleeerrrr
Eline sağlık canım
ikinize de çok geçmiş olsun Esracım.Ah yine geç kaldımmm... özürlerimle kızım çok hasta üstüne bende hasta oldum herşeyi geçtim bugün perşembe zannediyordum! Pesss...
Güncel kilom: 62.5 maalesef takıldım yine....
Sen simdi fancy cim kirmizi olan menulere bi ceza kes istersen en basta kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?