Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.Takım 20 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 13 Nisan kg >> 20 Nisan Hedef

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> ?? >>

evlaefe >> 68,8 >>

Cikilatacanavari >>87,8 >>87.4

ssyykk123 >> 79,2 >>78.2

Ezgican05 >> 54,8 >>

karabiber01 >> 81,9 >>81.0

si_bel >> 69 >>68.5

0zlem >> 79,9 >>77,9 Fazla yazdım sanki ama inşallah olur

hedef38beden >> 75,4 >>74,8

hayalalemiveben >> 76,6 >>75,5

violin35 >> 66,9 >> 66

murya07 >> 73,6 >>

Ersevnur >> 79,2 >>77

kardelelen321 >> 94 >>92

Valla fikir güzel Ayşecim ama takip ve uygulama kısmı biraz düşündürmedi değil

Bence bu da çok mantıklı puan şeklinde tutulabilir. Takımlar arası olmasa da takım içinde 1.yi seçer minik ödüller veririZ
Motivasyon için doğru yerdesin o halde :)
İlk sayfada kurallarimiz var, onları okuyup bi incele istersen. Yarışmadan motivasyon amaçlı da bizimle takilabilirsin :) günlük menü bildirirsin, yorumlarız hep birlikte

Merhaba takımımıza hoşgeldin. Bence Doğumdan sonra çok iyi iş çıkarmışsın. Üstüne kilo da alabilirdin. Umarım burada motive olup istediğin kiloya düşersin. Düzenli menü paylaşımı ve katılım sağlarsan motive olacağını düşünüyorum

Ben o yemekten zevk almalıyım ugrasmaliyim ve afiyetle yemeliyim
Ozaman bunları diyet diye yemiyorum her zaman yiyebilirim
Valla benim vaktim yok uğraşmaya. Çocuklar küçük olduğu için artık ne kadar oluyorsa. Birbirlerini yiyorlar zaten, onlar yüzünden bende ne yediğimi bilmiyorum.
Ben diyette olmadığım zamanlarda da ton balığını yeşillikle yemeye bayılırım.

Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarim

Benim çocuklarda küçükte değişik tatlar seviyoruz biz ben her turlu yerim yeşillikler lede mantarlarda çok eskiden makarna sosu yapardım soğanla 20 sene önce nerdeyse benim damak tadında var bi gariplik

Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarim
Moral bozmak yok.
Motivasyon düşürmek yok.
Bu haftaki hedefine ulaşırsın şekerim.

Benim çocuklarda küçükte değişik tatlar seviyoruz biz ben her turlu yerim yeşillikler lede mantarlarda çok eskiden makarna sosu yapardım soğanla 20 sene önce nerdeyse benim damak tadında var bi gariplik
Aaaa soğanlı makarna bende yapıyordum teeeee evliliğimizin ilk zamanlarında. Taş devrinde falandı galiba ama domateste vardı benimkinin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…