- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.621
Hmm tamam onu da listemin bi yerlerine yazdım. Geçen hedefle de konuşmuştuk benim bu ara yeni diziye başlayacak vaktim yok ama bi zaman gelir izlerimÖrdekim değişik bir dizi, bazı yerlerinde çok komiğime gidiyor adamın ruh halleri, davranışları. Piskopatla vicdan adamı arasında gidip geliyor. Çok spoiler vermiyim
Eğer bir yerlerden esinlenmedilerse çok başarılı bir senaryo valla.
Tamam Şeyma, yarından itibaren daha düznli katılacağım öyleyse.Hadi o zaman kaldığın yerden devam et bu hafta şu 62 barajını kıralım!
Bak artık menüler puanlanıyor, ceza listeleri tutuluyor. Takıma can geldi :)
Katıl bi ucundan sen de
Yaşasın çok sevindimTamam Şeyma, yarından itibaren daha düznli katılacağım öyleyse.
Aslında gitmek ve dikkat etmek lazım. Yoksa iş daha da büyüyor, çekilen eziyet artıyor.Bendede ileri derece diş eti rahatsizligi ve cekilmesi varmış çok korktum gidemedim 20lik dişimi cektirdim sonra gidemedim
Benimde öyle olmuştu sabahGözlerim kocaman açıldı harika bir sonuc
Oyyy maşallah hepsine.Büyük kiz 11.ci sinif küçük kiz 9.cı sinif oğlanda ilk okul 2 de
Aa ne güzel koşmak da baya kalori yaktırır. Cok yorgunsan ipi yarına bırak :)Uzun zaman sonra ilk defa koştum bugün azıcık ama öyle ayaklarım ağrıyor ki nasıl ip atlatacağım ben şimdi düşünüp duruyorum
Canım benim neler yaşamışsın meğer. Her hamilelik bir diş diyorlar ya senin daha mı pahalıya patlamış neAslında gitmek ve dikkat etmek lazım. Yoksa iş daha da büyüyor, çekilen eziyet artıyor.
İlk hamileliğimde sabah 5lerde diş ağrısından uyanır kaç saat ağlardım yaaa, ooffff ağrı kesici dedikleri parol, minoset o ağrılara zaten işe yaramazdı. Çoookkk çektim valla çoookkk. Mahvoldu dişlerim hamileyken. Doğumdan bir süre sonra mecburen dişçiye gitmek zorunda kaldım. Süt veriyor olmama rağmen. Gitmeden süt sağar bırakırdım. Sonra uyuşturucu iğne oldum diye 4 saat süt veremez, vermeden önce bir daha sağıp sütü atardım süte de geçmiştir diye. Aayyy kabus gibi günlerdi düşünüyorum da
O yüzden kızlar varsa sıkıntınız ihmal etmeyin. Gidin.
oooo çok sistamatik çalışma olmuş eline sağlık ozamanBen listeyi yaptım iki günü kaydettim kaçamaksız menüler 200 az ceza alanlardan 50 puan çok ceza alanlardan 100 puan kırdım sporları da tek tek hesapladım ozlem açık ara farkla önde
Canım etrafında varsa mutlaka gitmeni öneririm. Mat pilatesten çok daha hızlı etki ediyor. Ayrıca ben reformer pilatesi çok daha fazla sevmiştim. Daha yorucu ama daha güzelMaşallah kuzulara
Seneye sınav stresi var desene :)
Afiyet olsun ciklatım
Tahin pekmez ne kadar? Sütlü tatlı ne kadar?
Spor yapma imkanın var mı?
Ceza keseyim mi kaçamaklarına?
Ben hep mat pilates yapmışım demek ki :) Diğerini duymamıştım hiç
Pilates dakikası 2 puan olsun, reformer pilatesin de 3 puan olsun o zaman @Ezgican05
Maşallah büyümüş seninkilrr allah bağışlasin güzel günlerini gör inşallah. ..Büyük kiz 11.ci sinif küçük kiz 9.cı sinif oğlanda ilk okul 2 de
Canım tebrik ederim. Çok güzel sonuç almışsın. Kilo duraksaması yaşarsam aklımda bulunsunAy bu arada Cuma tartım;
Eki Görüntüle 2136984
Cuma, cumartesi hurma diyetiyle bugün;
Eki Görüntüle 2136985
İki günde 2,1 kilo gitmiş görünüyor ama ben bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede nasıl olur bilemem ama 2 gün gayet yeterliydi benim için. Bir de şöyle bir durum var; kilom yüksek olduğu için fazla vermiş olabilirim. Düşük kilolarda aynı etkiyi göstermeyebilir.
Sevgiler, öpüyorummmm.
Oooo afiyet olsunAyy çok mutluyum ekmeğim çok güzel olmuş
Ahahaha çok güzel tanımlamaZor ya hakikaten sezeryan doğumdan korkmuyorum dişçiden korktuğum kadar
Ördekimde demiş o tatlının içeçriği ve miktarı da mühimBugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalik
1 dilim ekmek
Tahin pekmez
Ara
Elma
Ogle
Kabak yogurtlamasi
Ara
Yarim avuc fistik
Aksam
Kabak yogurtlamasi
Sonrasinda az biraz sutlu tatli yemis olabilirim
2.5 litre kadar su
Bakarsın vaktin olduğundaHmm tamam onu da listemin bi yerlerine yazdım. Geçen hedefle de konuşmuştuk benim bu ara yeni diziye başlayacak vaktim yok ama bi zaman gelir izlerim
Bende tam bişiler yazacaktım ki bu mesajını görünce sevindim Esracım. Daha çok gel buralara olur muTamam Şeyma, yarından itibaren daha düznli katılacağım öyleyse.
Daha önce hiç denemedim canim bi bakmam lazım.Özlemim kuşhana başlıyorum yarın. İster misin yapmak?
Aayyy hemde ne pahalıya patladııııAa ne güzel koşmak da baya kalori yaktırır. Cok yorgunsan ipi yarına bırak :)
Canım benim neler yaşamışsın meğer. Her hamilelik bir diş diyorlar ya senin daha mı pahalıya patlamış ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?