Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ezgican05 şekersiz hayat nasıl gidiyor . bu arada dün içinde geçmis olsun talihsiz bir gün geçirmissin
Şekersiz hayat güzel gidiyor canım benim gerçekten dikkat ettikçe birçok şeyin içinde farketmeden yediğimizi gördüm tamamen paketli gıdalarda çıkmış oldu hayatımdan ben arada zuber olsun tatlı barlardan tercih ederdim bu 21 gün o gibi şeyler de çıktı hayatımdan zorlanmadim gibi ama daha 6.gün tabi regl geliyor bakalım nasıl olacak
merhaba arkadaslar diyetimde ilk gunler.biraz zorlaniyorum gibi gibi diyet oncesi ne kadar cok yiyormusum . vucudunuz ne kadar surede alisti
İki haftaya kalmaz alışırsın canım sürekli yemek düşünmemeye çalış bu süreçte çok acikirsan da salata yoğurt türevi kalorisiz besinler tuket yemeğe saldirmamak için

Menünüz çok güzel fazlalik hiç birşey yok

Nefis yemek tariflerini yazıyor cnm ben de ordan denicem olur inşallah
Ekmegi nasıl yapcan ben sadece un su tuz maya koydum kabarmasini bekleme aşamasındayım

Bu çok güzelmiş favorilere alıyorum
En sevdiğim yemek kanali hatta benimde tariflerimde var o sitede

Bendede ileri derece diş eti rahatsizligi ve cekilmesi varmış çok korktum gidemedim 20lik dişimi cektirdim sonra gidemedim

Gözlerim kocaman açıldı harika bir sonuc

Büyük kiz 11.ci sinif küçük kiz 9.cı sinif oğlanda ilk okul 2 de

Baya tarifin varmış maşallah
Bir ara çok seviyordum yüklemeyi şimdi unutuyorum yüklemeyi o sayfanin kizlarima faydasi oldu bir gun annemin başında kalmam gerekti 2 gece kizlar benim yemeklerden yapmislar babalarini doyurmuslar anne baska yerden yapinca damak tadimiza uymadi sen bizim yediklerimizi yukledigin için kafamiz rahat sekilde yaptik diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…