- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.641
Hımmmm arada kaynamadı o mocha, gördüm valla.Menü
Sabah 2-3 yumurta karışık omlet
1 bardak süt
1cay kaşığı tahin
1 cay kasigi pekmez
Kredi kartı kadar peynir
Salatalik domates
1dlm tbe
3zeytin
Ara
Mocha orta boy
Aksam
Tavuk sulu havuç çorbası 1.5 kase
7 küçük izgara köfte
Yoğurtlu semiz otu salatası
1 dlm kendi yaptigim ekmegim
9400 adım atıldı
100 ip cezam yapıldı
Şu içmemişim kaydetti değer hemen içiyorum
Bak yaaa, kolay uygulaması.Daha önce hiç denemedim canim bi bakmam lazım.
Koşmak isteyenler için bir program buldum kendinizi geliştirmek isterseniz uygulayabilirsiniz bende yapmaya çalışacağımEki Görüntüle 2136943
Valla starbucksta içtim balikesirde yeni açıldı çok özlemiştim gözüm kararmışHımmmm arada kaynamadı o mocha, gördüm valla.Şurupluysa çikolatalasından beter derim. Cevabına göre ceza yazcam ya da ördekim kescek cezanı
Suyunu çoğaltmaya çalış bebeyim. Ödem atar8.30 1 yumurta
dereotu lor 5 zeytin 2 dilim tam bugday
12.00 8 kasik kabak yemegi yarim kase yogurt
15.00 yogurt keten tohumlu ve yulafli
18.00 tavuk+ salata + koz biber domates
1.5 litre su + bitki cayi
Yarın herkes için güzel bir hafta olur umarım.
Ben gidip dinleneyim. Vücut alışık değil sabah 10'da kalktım.
Afiyet olsunnnnn, 250 iple yakarsın çikilatamValla starbucksta içtim balikesirde yeni açıldı çok özlemiştim gözüm kararmış
Hadi be peki bakalım salı günü atlarım mademAfiyet olsunnnnn, 250 iple yakarsın çikilatam
Aaaa bende bakiyim güzel olduysa. Çocuklara yaparım, çikolata diye ağlıyor kızımAz önce sağlıklı yemekler bölümünden aldığım çikolatayı yaptım ucundan tadına baktım harika olmuşbuzluğa attım yarın olur inşallah bugün hamaratligim üzerimde
Tamam tatlım.Hadi be peki bakalım salı günü atlarım madem
Aynı normal çikolata hiçbir fark yok mikemmelAaaa bende bakiyim güzel olduysa. Çocuklara yaparım, çikolata diye ağlıyor kızımeve almamaya çalışıyorum mümkün mertebe ama çocuklar işte, istiyorlar.
Selam arkadaşlar. Bugün maalesef ben de kaçamak yapanlardanım.
Sabah
Öğle
- Ilık limonlu su
- Tam buğday ekmeğiyle tost
- 1 yumurta beyazı
15:30
- 4 yemek kaşığı az yağlı kısır
Akşam
- 2 tane irmikli hira tatlısı
- 3 y kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- 15 dk leslie
- 30 dk tempolu yürüyüş
Geri dönmene sevindim canım hafta içi bende müsait oluyorum bol bol katılım sağlarızAslında hayır. Sadece hafta sonları yoğun oluyorum başeydi, tiyatroydu, sinemaydı... vs derken hafta sonları ömrüm yollarda geçiyor.
Hafta içi çok yoğun sayılmam ama o kadar düzensiz gitti ki herşey. Hem ben çok takıldım hem yazdıklarıma pek yorum yapılmadı daha doğrusu bende uzun uzun okuyup bir entegre olamadığım için bir yerde koptum ve tekrar bağlanamadım maalesef. Yeni gelenler de olmuş. Baya birşeyler kaçırdım ondan böyleyim galiba... Ben de üzülüyorum aslında koptuğum için ama işte bir boşluk oldu maalesef...
Ne kadar kostun :))Uzun zaman sonra ilk defa koştum bugün azıcık ama öyle ayaklarım ağrıyor ki nasıl ip atlatacağım ben şimdi düşünüp duruyorum
Cezaları kaptanımız kesiyor ama menü hanen kırmızı boyandıBugün menü yazasim yok arkadaşlar@Ezgican05 hemen kes cezami. çok çok büyük kaçamaklar yok ama yinede kötü beslenme paketli gida 3tanecik falan benim usul azcık ucundan.
1 saat yürüyüş ve tabiki 5 6 saat park. piknik..
su 2 buçuk.
Evet şu genetik meselesi beni de vurmustu malesefAayyy hemde ne pahalıya patladıııı
Ben dişin yapısından ötürü olduğunu düşünüyorum. Kimisi dişini haftada bir fırçalar sma sapasağlamdır, kimis özenir ama bemim gibi dişçiden çıkamaz. Genetik meselesi sanki
Haftada en az 3 deniyor etki etmesi açısından her spor için gelişmek için 4 yapabilirsek iyi olurBen bunu kaydettim, deneyeceğim. Acaba haftada kaç gün yapmak ideal olur?
Tamam sende onayı verdiysen mutlaka yapıyorum canım.Aynı normal çikolata hiçbir fark yok mikemmel
Maalesef akşamki yoğurdun aldığın şekeri yakamayacak canım. O yüzden sende 250 ip atlayabilirsin bence. Anladığım kadarıyla şerbetli bir tatlı, Google amca öyle diyor, onun yalancısıyım.Selam arkadaşlar. Bugün maalesef ben de kaçamak yapanlardanım.
Sabah
Öğle
- Ilık limonlu su
- Tam buğday ekmeğiyle tost
- 1 yumurta beyazı
15:30
- 4 yemek kaşığı az yağlı kısır
Akşam
- 2 tane irmikli hira tatlısı
- 3 y kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- 15 dk leslie
- 30 dk tempolu yürüyüş
Tatlım telafi gibi duruyor ama bence değil. Alınan kalori miktarı kadar alınan besin öğeleri de çok önemli. Yenilen şey 1 tabak dolusu sebzedir atıyorum 150 kaloridir, 1 küçük tatlı da aynı kaloridir. Ama vücuda şeker girdiği zaman bir kısmı depomanmaya başlar, ama şeker girmezse depolayamaz ve yağa dönüşemez.2 tatlı var ama çok yemek yok. Akşam hiçbirşey yenmemişsin spor yapmışsın hem. Hi nevi telafi etmişsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?