- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.661
Hadi 15 dk Leslie yapmışsın, onu cezadan sayalımSelam arkadaşlar. Bugün maalesef ben de kaçamak yapanlardanım.
Sabah
Öğle
- Ilık limonlu su
- Tam buğday ekmeğiyle tost
- 1 yumurta beyazı
15:30
- 4 yemek kaşığı az yağlı kısır
Akşam
- 2 tane irmikli hira tatlısı
- 3 y kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- 15 dk leslie
- 30 dk tempolu yürüyüş
Ben senin cezayı bilmiyorum kaydetmemisimBu arada 30 dakika eliptik yapıldı kızlar.
Geçtiğimiz cuma günkü cezam için gelsin.
Kayıtlı 600 bar cnm yaptığında etiketlersen düşerimpuan hesabı dedim yazan yazmayan 100 200 bişey vardı onu kastetim yoksa ip cezam bol zaten bir 1000 var herhalde. bende bir hesap tablosu yapsam iyi olcak. unutkanligim had saffadadirda.bu ara ipi iyi atliyorum 200 yapabiliyorum. çok yorulmuyorum. 50 zor yapıyordum. biraz daha zayifliyim ceylan gibim sekcem.
Bende öylefancynancy ben gececiyim. ama yatcam sabah 7 buçuk okul var kız seslenmeye başladi bile
Hadi 15 dk Leslie yapmışsın, onu cezadan sayalım
150 ipe düştü cezan iyi halden
Çok haklı oldupunuzu söylemeliyim. Zaten tatlıya olan bu zaafım beni bu hallere getirdi. Bundan sonra olmayacak inşallah.Tamam sende onayı verdiysen mutlaka yapıyorum canım.
Maalesef akşamki yoğurdun aldığın şekeri yakamayacak canım. O yüzden sende 250 ip atlayabilirsin bence. Anladığım kadarıyla şerbetli bir tatlı, Google amca öyle diyor, onun yalancısıyım.
Tatlım telafi gibi duruyor ama bence değil. Alınan kalori miktarı kadar alınan besin öğeleri de çok önemli. Yenilen şey 1 tabak dolusu sebzedir atıyorum 150 kaloridir, 1 küçük tatlı da aynı kaloridir. Ama vücuda şeker girdiği zaman bir kısmı depomanmaya başlar, ama şeker girmezse depolayamaz ve yağa dönüşemez.
Bence kardelenciğim bir hafta boyunca kaçamamak yapmamaya dikkat etmeli
Maşallah kuzulara
Seneye sınav stresi var desene :)
Afiyet olsun ciklatım
Tahin pekmez ne kadar? Sütlü tatlı ne kadar?
Spor yapma imkanın var mı?
Ceza keseyim mi kaçamaklarına?
Ben hep mat pilates yapmışım demek ki :) Diğerini duymamıştım hiç
Pilates dakikası 2 puan olsun, reformer pilatesin de 3 puan olsun o zaman @Ezgican05
Oooo afiyet olsun
Ahahaha çok güzel tanımlama
Ördekimde demiş o tatlının içeçriği ve miktarı da mühimsabahta tahin pekmez yenmiş ama ne kadar yenmiş? Bir kaşık, kase?
Bakarsın vaktin olduğunda
Bu arada telefonun yine bozulmuş, sende ona bozul diye kötü bir espri yapmak istedim, tutamadım kendimienişte beye hürmetler, yeni tel alsın sana, o artık servis müptelası olmuş
Bende tam bişiler yazacaktım ki bu mesajını görünce sevindim Esracım. Daha çok gel buralara olur muben hasta sanıyorum hala seni. Nasıl oldun canım?
Al benden de o kadar. Ben de tatlı bağımlısıyım diyebilirim. Ama inşallah hep birlikte üstesinden gelicez bu sorunun ben inanıyorum.1 tatli kasigi yemistim. Ne olacak benim bu halim bilmem. Tatli seylere dayanamyorum. Aslinda sekersiz bir gun geciricem diye kalkiyorum ama daha kahvaltida sozumu unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?