- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.741
45 dk yürüyüşşşş yaptımmm.
Darısı başıma inşallah:))
Rica ederim canımPaylaşım için teşekkürler canım. Müsait olunca okuyacağım
Vuuuu, tam cezamı sölicektimti ördekim bendem önce yazmış.
Teşekkür ederim hayalcim.
Aynen, dün yapmadım bugün eksiklik hissediyorum ördekcim.
fancynancy Tebrikler şekerim.
Saol cnm tahin bekleyince katı kısmıyla yağı ayrılıyor ya yağlı kısmını aldım sağlıklı yağlardan biri bu arada katı yerinden bi çay kasigi alıp kattim gayet guzeldiAfiyet olsun bu arada çok güzel görünüyor
Yok yok kopma canim sen yinede gell bundan sonra kaynaşırız bizler yeniyiz ama emin ol grubumuz harika ben burda buldum motivasyonuAslında hayır. Sadece hafta sonları yoğun oluyorum başeydi, tiyatroydu, sinemaydı... vs derken hafta sonları ömrüm yollarda geçiyor.
Hafta içi çok yoğun sayılmam ama o kadar düzensiz gitti ki herşey. Hem ben çok takıldım hem yazdıklarıma pek yorum yapılmadı daha doğrusu bende uzun uzun okuyup bir entegre olamadığım için bir yerde koptum ve tekrar bağlanamadım maalesef. Yeni gelenler de olmuş. Baya birşeyler kaçırdım ondan böyleyim galiba... Ben de üzülüyorum aslında koptuğum için ama işte bir boşluk oldu maalesef...
Saol teşekkür ederim :))En güzeli ayrı yerlerde olmak. Allah hayırlı etsin tekrardan canım.
Ağzım sulandı çok güzel görünüyor canım afiyet olsunSelam kızlar
Ancak oturdum ve gelebildim sabah yuruyusumu yaptım 10.000 adım attım aksamda ekstra spor yapılacak
Bu hafta 3 gün konseptim vegan beslenme
O yüzden öğlenleri bakliyat aksamlari sebze yemeği yiyeceğim
Bugün ki bakliyatim nohut nohutlu gavurdagi salatası benzeri bisey oldu fark olarak yağ olarak tahin yağ kullandimEki Görüntüle 2137380
Bak işte böyleTamam Şeyma, yarından itibaren daha düznli katılacağım öyleyse.
Benim koşmam imkansiz yürüyüş yaptığım yer çok kalabalikUzun zaman sonra ilk defa koştum bugün azıcık ama öyle ayaklarım ağrıyor ki nasıl ip atlatacağım ben şimdi düşünüp duruyorum
Senelerdir 20lik dişimi çektirmeyi erteledim 10 yil sonra yine çıktı karşıma dediler çekmemiz lazim sonra diş eti çekilmesi tedavisini olmam gerekiyormuş yapmamam gereken birşey yaptim youtubede nasil yaptiklarini izledim şimdide gidemiyorum.20lik dişimi bile cektiginde daha çekecek diye bekliyorum çoktan çekmiş bile doktorAslında gitmek ve dikkat etmek lazım. Yoksa iş daha da büyüyor, çekilen eziyet artıyor.
İlk hamileliğimde sabah 5lerde diş ağrısından uyanır kaç saat ağlardım yaaa, ooffff ağrı kesici dedikleri parol, minoset o ağrılara zaten işe yaramazdı. Çoookkk çektim valla çoookkk. Mahvoldu dişlerim hamileyken. Doğumdan bir süre sonra mecburen dişçiye gitmek zorunda kaldım. Süt veriyor olmama rağmen. Gitmeden süt sağar bırakırdım. Sonra uyuşturucu iğne oldum diye 4 saat süt veremez, vermeden önce bir daha sağıp sütü atardım süte de geçmiştir diye. Aayyy kabus gibi günlerdi düşünüyorum da
O yüzden kızlar varsa sıkıntınız ihmal etmeyin. Gidin.
Darisida bana cumaya artikBenimde öyle olmuştu sabah
Sağol canım inşallah seninkilerde bir bakmissin lisedelerOyyy maşallah hepsine.
Evet ben bile hala inanamiyorum büyüdüklerine insallah hepimizin çocukları güzel sağlıklı yillari olsunMaşallah büyümüş seninkilrr allah bağışlasin güzel günlerini gör inşallah. ..
Bugün menü yazasim yok arkadaşlar@Ezgican05 hemen kes cezami. çok çok büyük kaçamaklar yok ama yinede kötü beslenme paketli gida 3tanecik falan benim usul azcık ucundan.
1 saat yürüyüş ve tabiki 5 6 saat park. piknik..
su 2 buçuk.
Valla güzel fikir, bir tahin delisi olarak kesinlikle kullanacağım.Saol cnm tahin bekleyince katı kısmıyla yağı ayrılıyor ya yağlı kısmını aldım sağlıklı yağlardan biri bu arada katı yerinden bi çay kasigi alıp kattim gayet guzeldi
Menün mukemmel olmuş8.30 1 yumurta
dereotu lor 5 zeytin 2 dilim tam bugday
12.00 8 kasik kabak yemegi yarim kase yogurt
15.00 yogurt keten tohumlu ve yulafli
18.00 tavuk+ salata + koz biber domates
1.5 litre su + bitki cayi
İnşallahhh hedefimTeşekkürler çikilatacım.
Bu hafta güzel şeyler olacak gibi sende Fancycim. Aynen devam!
Ben de salı/çarşamba kabak detoksu yapacağım.
Ayyy insan bakar mı hiç kız, bana üstüne para versen bakmazdım açıp o vidoyu, değil dişçiye gitmek valla sokağından geçemezdim.Senelerdir 20lik dişimi çektirmeyi erteledim 10 yil sonra yine çıktı karşıma dediler çekmemiz lazim sonra diş eti çekilmesi tedavisini olmam gerekiyormuş yapmamam gereken birşey yaptim youtubede nasil yaptiklarini izledim şimdide gidemiyorum.20lik dişimi bile cektiginde daha çekecek diye bekliyorum çoktan çekmiş bile doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?