Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kacamak yapilsada çok güzel dengelemissiniz

Daha bende cezalari yapamadim bugün yürüyüş yaptigimiz yerde bir amca satiyor alayimda ip yapayim.ilk önce 50ye kadar atla mola ver sonra bordaha 50 ye kadar atla yine mola,mola dediysem nefes alacak kendimizi toparliyacak kadar

İnşallahhh hedefim Sende güzel bir rakamla gelceksin belli.

Ayyy insan bakar mı hiç kız, bana üstüne para versen bakmazdım açıp o vidoyu, değil dişçiye gitmek valla sokağından geçemezdim.
Şimdide ben öyle oldum gidemiyorum yoksa cesaretliydim

Ayyy insan bakar mı hiç kız, bana üstüne para versen bakmazdım açıp o vidoyu, değil dişçiye gitmek valla sokağından geçemezdim.

İnşallah bakalım şekerim.
1 saatlik eliptik bisiklet seansımın 40. dakikası içerisindeyim.

Cok tesekkur ederim. Yapicam duzenli olarak.

Bende günü tamamladım
Menüm
Hayvansal ürün yemedigim için
Çilekli yulaf ezmesine azcik meyve suyu kattim koymadan daha iyiydi
Öğle
Nohutlu gavurdagi salatası
Ara
Kahve ve küçük Anamur muzu
Akşam
Patlıcan salata + salatalik
Ara
Yeşilçay ananas ve yeşil elma kabuklu
Su 2.5 lt
Yuruyus 10.000 adım
30 dakika kardio kol bacak göbek hareketleri

Maşallah

İp cezasını eliptik olarak da yapmış olabilir? :) Çünkü ben ip olarak kessem de dizi ağrıdığından bazen eliptik olarak yapıyordu. Konuya açıklık getirmesi için fancynancy'e bağlanalım
Bunu nasıl düşmem gerektiği hakkında bilgim yok

ben dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…