- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.721
Aminn çok teşekkür ederim :* Seneye yaza inşallah canım düğün Ankara da yaşayacağız orada buyukleri kalıyor bizim iş imkanımız burada :))
Menülerin de cok guzel. Hepsi birleşince güzel kg gitmişTeşekkür ederim inşallah devamı gelir. Sanırım bu metabolizma suyu ve gece zencefilli yediğim yoğurt baya işe yarıyor.
Eline sağlık ciklatim
Eline sağlık canım.
Afiyet olsun canım. Çok güzel görünüyor.Selam kızlar
Ancak oturdum ve gelebildim sabah yuruyusumu yaptım 10.000 adım attım aksamda ekstra spor yapılacak
Bu hafta 3 gün konseptim vegan beslenme
O yüzden öğlenleri bakliyat aksamlari sebze yemeği yiyeceğim
Bugün ki bakliyatim nohut nohutlu gavurdagi salatası benzeri bisey oldu fark olarak yağ olarak tahin yağ kullandimEki Görüntüle 2137380
Canım ben de Giresunluyum. Hemşehri sayılırız. Ben de edirnede yaşıyorum oraların otlarını özlüyorum.Canım aslen Trabzonluyum. Orduda yaşıyorum
Allah tamamına erdirsin canım. Hayırlı uğurlu olur inşallah.Aminn çok teşekkür ederim :* Seneye yaza inşallah canım düğün Ankara da yaşayacağız orada buyukleri kalıyor bizim iş imkanımız burada :))
Saol cnmAfiyet olsun canım. Çok güzel görünüyor.
Canım ben de Giresunluyum. Hemşehri sayılırız. Ben de edirnede yaşıyorum oraların otlarını özlüyorum.
Selam kızlar
Ancak oturdum ve gelebildim sabah yuruyusumu yaptım 10.000 adım attım aksamda ekstra spor yapılacak
Bugün ki bakliyatim nohut nohutlu gavurdagi salatası benzeri bisey oldu fark olarak yağ olarak tahin yağ kullandimEki Görüntüle 2137380
Selam kızlar
Az önce sağlıklı yemekler bölümünden aldığım çikolatayı yaptım ucundan tadına baktım harika olmuşbuzluğa attım yarın olur inşallah bugün hamaratligim üzerimde
Haftada en az 3 deniyor etki etmesi açısından her spor için gelişmek için 4 yapabilirsek iyi olur
Karad
Karadeniz bölgesinde yüksek yerlerden toplanan yeni çıkan diken ucları. dikenucu da deniyor. önce haşlanıyor sonra soğanla kavrulup yeniyor. Çok sağlıklı ve antioksidan deposu
Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun bol eksiliii
Hani pazartesi bildirimleri nerede yalnızca birkaç kişi yazmış?
Artıda olanlar varsa ekstra dikkat etsinler, cumaya herkesi eksi görmek istiyorummm ona göreeee
Akşam akşam bence pide olmasa iyiymiş hedefcim
Sana 15 dakika eliptik cezası kesiyorum
Link alabilir miyiz Çikilatacım?
Teşekkürler şekerim.
Bende biraz şıpsevdilik var. Her şeyi yapayım istiyorum. O yüzden tekrarım sıkıntı oluyor.
Dışarıda bisikleti, yürüyüşü, koşuyu ve evde eliptik bisikleti seviyorum.
Bir o, bir bu derken tekrarı zor oluyor.
Başıma ne geliyorsa istikrarsızlıktan geliyor zaten.
Aaa, hayal alemi ben bunu görüyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyordum. Yani, sanırım buydu gördüğüm. Görünce yakından inceleyeyim. Lezzeti güzel mi?
Tam tarif rica edebilir miyim?
Ben bugün tartılmayı unuttum
Ördekcim aslında saat 5 gibi yedim.
Uyku saatimi düşününce baya erkendi ama tabi eliptik yaparım bugün.
Cok sevinirim canim link gonderirsen. Leslie aklimda aslinda. Onu da burada gordum yoksa bilmiyordum hic.
Çoçuklarla evet çok zor. Çoook haklısın. Uyuduklarında da insan dinlenmek istiyor ama bir önceki mesajımda da dediğim gibi 15 dk bile olsa kendine spor için zaman ayırırsan sende kendini daha iyi hissedersin. Müzik zevkin nasıldır bilmiyorum ama birkaç link atıyorum sana.Leslie aklimda aslinda. Bir de 3 yasinda oglum var evde. 2 kucuk cocukla spor zor ama kendime vakit ayirmam lazim. Hedefim 55e dusmek. Emzirmek kalori yaktirsa da yine de dikkat etmem lazim.
Maksat spor olsunÖrdekcim aslında saat 5 gibi yedim.
Uyku saatimi düşününce baya erkendi ama tabi eliptik yaparım bugün.
Canım yapraklarını kimi ayırıyor kimi ayırmıyor. Yapraklarını ayırdıktan sonra yarım parmak büyüklüğünde doğrayıp suda haşlıyoruz. yumuşayınca süzüp ayrı bir tava da soğanla kavuruyoruz. Bu şekilde.
Maksat spor olsun
Link alabilir miyiz Çikilatacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?