Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi menü, spor yazarken etiketleme yapacağız değil mi? Cezalarda siz bizi bulursunuz
Etiketlemeyi cezalarda yapabilirsiniz ceza sonuçta garanti olsun menülerle sporları bir arada yazın benim için yeterli ben sayfalarınıza tek tek girip bakıyorum paylasimlariniza kaçırmamak için :))
Dene bir gün yapımı çok basit zaten hemde gayet doyurucu ve saglikli
Mutlaka deneyeceğim evde hazırlayıp is yerine götürebilirim is yerinde pek sağlıklı tercih bulunmuyor hep önceden yanıma alıyorum zaten güzel fikir

Ooo cezanı yaptı olarak degistiriyorum

Teşekkürler çikilatam.

Detoksu nasil yapiyosunuz acaba?

"Sabah: 2 yumurta ve 1 peynir/ öğle ve akşam( 2 adet kabak rendelenip 2 yemek kaşığı istediğimiz yoğurtla karıstırılıp istersek dereotu ve ceviz konulup)kabak detoksu ve aralarda 2 seçtiğimiz istediğimiz meyve. Tarif ve menü bu, ama yumurta yemeyen peynir arttırsın ve ekmek benzeri türevler bu detoksta olmaz️
Haftada 3 gün yapın, ayda en cok 2 kez tekrarlayın çünkü ilk etkiyi yine yaratmaz. Ayrıca sebze,meyve yoğurt ve protein yediğiniz için detoks isminde,hep yaptığınız menü‍ yani giden kilolar yağdan ve geri gelmez eğer sonrasında dikkat ederseniz."

Ben çarşamba/perşembe yapmayı planlıyorum.

Bugünkü menüm
Sabah
  • 1bardak tilya kürü
  • 1 yumurta beyazı
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
Öğle
  • 5 yemek kaşığı etli taze fasulye
  • 2 ince dilim köy ekmeği
  • 3 kaşık yoğurt
Ara
  • 1 elma
  • 2 ceviz
Akşam
  • 3 yemek kaşığı yoğurt (içine yarım limon sıktım)

• 2,5 lt su
  • 15 dk leslie
  • 150 ip atlama

Daha bende cezalari yapamadim bugün yürüyüş yaptigimiz yerde bir amca satiyor alayimda ip yapayim.ilk önce 50ye kadar atla mola ver sonra bordaha 50 ye kadar atla yine mola,mola dediysem nefes alacak kendimizi toparliyacak kadar
Oyle yapiyorum canim arada esneme bacak cekme karna dogru.yoksa tek atlamada ddgil zaten. Arada cocuklar giriyor zaten ipte fena kesiyor. Kablo gibi bir malzeme. Ezginjn ipinden

Menü
Sabah 1muz
Öğle
2 kepçe etli corba
1 avuç salata
7-8 yogurtlu patates kızartması
Aksam
1dlim tbe
1tabak tavuk sote
1kepce cacık
Ara
1 çilek
1muz
Yarım yeşil elma
Yarım portakal
2 litre su
600 adım
Bu aksam nobetciyim menuler de hastane yüzünden saçma sapan

Ben de bu sekilde yapayim. Size katilirim carsamba persembe.sadece 2 gun degil mi?

Pazartesi menu
Sabah kahvalti canim istemedi. Dunden kalan altinbasak ince grissini 4tane yesil cay.
12 bucuk oglumun yemedigi elma 1 ceviz
14. 2yk Kavurma
yogurtlu salata
Peynir
1dilim karisik tahilli ekmek.
15 30 1 avuc cekirdek cay
18 yarim muz
19 30 1tabak ispanak
1koz biber patlican dereotlu salata
3yk taze fasulye
Yarim kase mercimek corba
1dilim ekmek
Su 2lt
Spor yok ip atlayamam bu hafta yuruyus yaparim

Hee öyle ayarlayayım ben o zaman
Sana biraz iş çıktı kusura bakma artık çiklatım.
Kafan karışırsa biz yardımcı oluruz
Bugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Yarim dilim ekmek

Ogle
5 kasik kadar kisir

Ara
Elma

Aksam
Patlican yemegi
Cacik

150 ip atlama
15 dk bolgesel egzersiz

Baslangic icin fena degil sanki
Evet bence de güzel bir menü
morordek kaptanım bu arada ceza sporlarını puanlamaya katıyor muyum ?
Güzel zoru :)
Katmamak lazım sanki? Malum cezalar kaçamak için veriliyor. Normal spora ek olarak yapılmasını bekliyoruz. Ama çok karışacaksa sayabilirsin de..
Neyse takim sayisalcilarla doluydu yoksa yandiktesekkurler

Kızartma mııı? Ama neyse ki miktarı az olmuş. Hadi buna da ceza yazmayayım.. Ama Ezgican05 menüye 100 puan ver :)
Ben de bu sekilde yapayim. Size katilirim carsamba persembe.sadece 2 gun degil mi?
Emzirirken detoks yapmak önerilmiyor canım, sütün etkilenmesin. Sen normal dengeli beslenmeye devam et.

Kabak detoksu bende dusunuyorum reglken sikinti olurmu ..olmaz herhalde.. 2 kabak cok degilmi gerci sadece o yencek
Ben yaptım canım kabak detoksunu. Regli iken yapabilirsin ama ödemden dolayı az verebilirsin. Buna takılmadan yaparsan yap derim bence. Ben regliye yakın yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…