- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.021
Tatlım bence kendini ve vücudunu fazla zorluyorsun. Diyetisyenin ne diyor bilmiyorum ama belki de biraz mola vermelisin. Psikolojik olarakta yıpranıyorsun, belki bağışıklığın da düşüyordur. Bilemiyorum. Ama kendini çok hırpaladığını biliyorum
Tatlım bence kendini ve vücudunu fazla zorluyorsun. Diyetisyenin ne diyor bilmiyorum ama belki de biraz mola vermelisin. Psikolojik olarakta yıpranıyorsun, belki bağışıklığın da düşüyordur. Bilemiyorum. Ama kendini çok hırpaladığını biliyorum
medusa38 canım ben @wendigo ile kuşhan yapıyorum bu hafta. Şimdilik bir gruba dahil olamam sanırım.
Aaaaa ben çok yanlış gelmişim ne biçim kaptanım
Böyle daha iyi olmuş medusacim sagol :)Evet kızlar kaptanimiz grup isimlerini oluşturdu seçelim tarafimizi
Dukenella
Detokscular
Tarafsız bölge
Adınızı yanına grubunuzu yazın beni etiketleyin
Bol çekişmeli bol sporlu bol kilo vermeli bir yarışma olsun
Hep beraber zayıflayıp yaza incecik girelim
Ben de dedim dinletemedimBence sütü etkiler canım. Yapma.
Toparlan tabi canım yaa, dikkat et kendine tatlım.Evet valla şimdiye kadar iyi geldim de. Birkaç gündür yüzümün çöktüğünü hissetrim. Hiç yüzüm çökmemişti şimdiye kadar.toparlanacağım...
Hastalık geçmedi mi daha?Bende bugün bir türlü ayılamayanlardanım.
Eliptik yapcam ama biraz da yorgun hissediyorum bilemedim.
UTCHastalık geçmedi mi daha?
Ne izliyorsunuz bu akşam? UTC mi Mehmet mi :)
Yihuuu biz de
Sen izleyebiliyor musun bebeğim yoksa Umut beyler müsaade etmiyorlar mı her zamanki gibiHastalık geçmedi mi daha?
Ne izliyorsunuz bu akşam? UTC mi Mehmet mi :)
Tam yazmıştım yazmışsınYihuuu biz de
İzliyorum yaa Umut beyler uyudular neyse kiSen izleyebiliyor musun bebeğim yoksa Umut beyler müsaade etmiyorlar mı her zamanki gibi
Süper mert beylerde bir uyusalar keşkeeee. Babasının ananaslı activia sının ananaslarını yemekle meşgullerİzliyorum yaa Umut beyler uyudular neyse ki
Birşey değil kaptanımAaaaa ben çok yanlış gelmişim ne biçim kaptanımNeyse medusa düzeltmiş sagolsun
Böyle daha iyi olmuş medusacim sagol :)
Ben de dedim dinletemedim
violin35 sen tarafsız bölgede kal lütfen
Bence sütü etkiler canım. Yapma.
Aaaaa ben çok yanlış gelmişim ne biçim kaptanımNeyse medusa düzeltmiş sagolsun
Böyle daha iyi olmuş medusacim sagol :)
Ben de dedim dinletemedim
violin35 sen tarafsız bölgede kal lütfen
Yalnız Oya’nın sesi İstanbullu gelinden güzeldikızım bile anne ne kadar güzel şarkı dedi.
Ahahahah çocuk ara öğün yapıyorSüper mert beylerde bir uyusalar keşkeeee. Babasının ananaslı activia sının ananaslarını yemekle meşguller
Evet gerçekten güzel söylemişYalnız Oya’nın sesi İstanbullu gelinden güzeldikızım bile anne ne kadar güzel şarkı dedi.
Cidden insanın canını çektirdiler yahu :) neyse yok öyle şeyler cıssssOffff yaaaa hain Merveeeeee canım cheesecake istedi yaaa hemde frambuazlı
Gerçekten ağlamak istiyorummmmm
Ne pisko kadın yaaa hayalinde Oya’yı dördüncü öldürüşü
Ben 2 gün hurma diyeti deyimHaydi o zaman Dukanellalar Şekersiz Şekerler'e karşı
Herkes tarafını seçsin
Edit: bir de Tarafsız Bolgeliler olsun, onlar da kendi diyetini yapanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?