Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün yediklerim ise;

Sabah:
-Muzlu-tarçınlı-2ceviz eklenmiş, sıcak suyla ıslatılmış yulaf ezmesi.

Ara:
-2 fincan yeşil çay (limonlu)

Öğle:
-Haşlanmış mercimekli yeşil salata
-2 yk barbunya

İkindi:
-4 gün kurusu kayısı
-4 hurma
-12 çiğ badem
-türk kahvesi

- Akşam da zeytinyağlı kabak yemeği yemeyi düşünüyorum.

Bu halsizlikten dolayı diyorum yarın vegani bırakıp akşam kırmızı et falan mı yesen sonra daha iyi olduğun bir dönemde devam ederiz
Yarın yada dukan ekspressle direk başlayalım isteyenlerle

Hedefcim bende de bugun bir miskinlik var inan ki. Yapmam gereken bir ton iş var ama hiçbirine baslayasım gelmedi benim de.
Kaç takım yapalım? Eger size katılacak olanlar varsa onlar bi grup olsun. Diğerlerini de rastgele gruplayabiliriz
Aa cok geçmiş olsun. Direnci kırmışsın ama bünyen zayıflamış bu kez de. Sağlığına dikkat et Esracim
Dünkü menüm:

Sabah 8.30’da;
-Suyla ıslatılmış glutensiz, kakao-kivi-hindistan cevizi yağı eklenmiş yulaf ezmesi

Öğle;
-1 muz
-2 ceviz

Akşam;
-1 porsiyon nohut
-yaım pancar
Hiçbir şey yememișsin ki gece acikman çok normal

Akşam kızlarda gelince konuşuruz kaptanım belirleriz ona göre ekspressciler ve şekersiz yapanlar, kendi diyetine devam edenler, detokscular bu hafta için birer grup olabilir ama kalıcı isimlerde koyabiliriz kizlarla beraber fikirlerini alalım bakalım

Anladim canim. Ben de yapmak istiyorun bakalim.

kuzum gelmezmiyim geldim avatarın da çok güzelmiş yaw tam morördek

didem cim hoşgeldin şekerim bebeğini sağlıkla büyüt
hosbuldum aminn insallah

hosbuldum canim saol cocuklar is guc kosturmaca devam sen mezun oldun ama diyete devm ediyosun niyeki koruma amaclimi ama en guzelini yapiosun birakinca direk aliyo cunku insan
Bu sekersiz 21 gun nasil oluyo ben dukancilara katilabilirim cunku bgun dukana basladim insallah bozmadan devam ederim wendy sende katil dukancilara canim

Dukan ekspress canım 7 günlük asıl dukanın kısaltılmış hali
1.gun protein günü yapıp güzel odem atiyorsunuz
2. Gün sebze protein yapıyorsun
3.gun sebze protein ve meyve ekliyorsun
4. Gün sebze protein meyve ve 2 dilim tam buğday ekmek ekliyoruz
5. Gün 4. Güne yağlı peynir ekleniyor 40 Gr
6. Gün 5. Güne ek nişastalı bi Ogün ekliyorsun ( makarna bezelye fasulye nohut gibi)
7 gün odul ekliyorsun 6. Güne
Ama biz odul ogununu yapıyoruz
Önemli aslında yuruyus suresi daha kısa ama ben en azından 1 saat spor diyorum daha etkili
Yulaf kepeği 1.5 kaşık her gün kullanılacak yoksa yiyemiyorsak yulaf ezmesine olur2 ltden az su icmiyoruz
Ben ornek menüler veriyorum bir gün önceden sorularınızı sorabilirsiniz ayrıca

Geçmiş olsun canım
vücudun açlık hissediyor fazla proteinle beslenip az karbonhidratlı beslendiğim bana da oluyor 2-3 gün hırpalıyor beni bende ekmeği biraz arttiriyorum
Evde yemekleri ben yapmadığım için uyabilir miyim tam olarak bilmiyorum ama içimden denemek geldi

Ayneeeennn o yapanlarin icinde de vardım ve sonrasinda geride almadim tavsiye ederim kizlar yapin dukan ekspres guvenin siz medusacima

İlk gün dışında pek sıkıntı olacağını sanmam o günde yumurta hindi füme yogurt tavuk falan yiyebilirsin aç kalmiyorsun zaten bu diyet 2-5 kilo faydası olanlara daha uygun daha fazla kilosu olanlar tekrar yapabiliyor senin tekrarlamana da gerek yok
Miktar kaşık hesabı yok ölçülü yemek gerekiyor sadece bide yasakları yemeyeceksin
Yulaf kepegiyle krepte güzel oluyor çoğunluk öyle kullanmisti

Yarın mi başlasak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…