- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.981
Hedefcim bende de bugun bir miskinlik var inan ki. Yapmam gereken bir ton iş var ama hiçbirine baslayasım gelmedi benim de.Ördeğim, bugün bir isteksizlik vardı üzerimde gelemedim.
Sabah her zamankinden erken uyandım aslında. 11 gibi ama öyle ki gram kıpırdayasım yoktu. Sonra içim geçmiş tekrar. Şimdi mecburen kalktım çalışmam lazım ama pff yani
Kaç takım yapalım? Eger size katılacak olanlar varsa onlar bi grup olsun. Diğerlerini de rastgele gruplayabilirizBence beklemek için bir neden yok hemen yarın başlayabiliriz kaptanım
morordek Takımdaki arkadaşlara daha hakim gruplamayi tarafsız bir el olarak kendisi yaparsa çok iyi olur tahminen 15 kişi var takımda aktif sonradan gelenlerde yine kaptanım istediği takıma atasin
Aa cok geçmiş olsun. Direnci kırmışsın ama bünyen zayıflamış bu kez de. Sağlığına dikkat et EsracimKaptanım ben hastalıktan kalkamıyorum ki bir türlü. .. Bir de minnoşu okula alıştırmaya çalışıyorum o da yordu düzenim şaştı.
Bu sabah 61.8 çıktı kilom. Sanırım direnci kırdım sonunda. Bu cumaya eksilerle geliyorum. Biz medusa ile vegan besleniyoruz 2 gündür. Yarın son. Sonrasında dukan expres yapabiliriz. Eğer yapmak isteyen varsa grupça yapalım öyle daha çok motive oluyoruz.medusa38 ilgilenirim demiş zaten. Çokta iyi olur. Hepimiz bir silkeleniriz.
Hiçbir şey yememișsin ki gece acikman çok normalDünkü menüm:
Sabah 8.30’da;
-Suyla ıslatılmış glutensiz, kakao-kivi-hindistan cevizi yağı eklenmiş yulaf ezmesi
Öğle;
-1 muz
-2 ceviz
Akşam;
-1 porsiyon nohut
-yaım pancar
Akşam kızlarda gelince konuşuruz kaptanım belirleriz ona göre ekspressciler ve şekersiz yapanlar, kendi diyetine devam edenler, detokscular bu hafta için birer grup olabilir ama kalıcı isimlerde koyabiliriz kizlarla beraber fikirlerini alalım bakalımHedefcim bende de bugun bir miskinlik var inan ki. Yapmam gereken bir ton iş var ama hiçbirine baslayasım gelmedi benim de.
Kaç takım yapalım? Eger size katılacak olanlar varsa onlar bi grup olsun. Diğerlerini de rastgele gruplayabiliriz
Aa cok geçmiş olsun. Direnci kırmışsın ama bünyen zayıflamış bu kez de. Sağlığına dikkat et Esracim
Hiçbir şey yememișsin ki gece acikman çok normal
3 gün olabilir demiş ama ben 2 gün yapacağım violincim. Bugün için hazır hissetmiyordum kendimi.
Regl döneminde yapılan detoksların çok etkili olmadığını biliyorum. Bence haftaya bırak Sibelcim.
Başın sağ olsun Ezgicim.
Wendigocum nasılsın? Nerelerdesin? Dönüş ne zaman?
Uzattın arayı kaptanım, hoş hafta sonu ben de bakamadım doğru dürüst.
Ördeğim, bugün bir isteksizlik vardı üzerimde gelemedim.
Sabah her zamankinden erken uyandım aslında. 11 gibi ama öyle ki gram kıpırdayasım yoktu. Sonra içim geçmiş tekrar. Şimdi mecburen kalktım çalışmam lazım ama pff yani
hosbuldum aminn insallahkuzum gelmezmiyim geldim avatarın da çok güzelmiş yaw tam morördek
didem cim hoşgeldin şekerim bebeğini sağlıkla büyüt
hosbuldum canim saolSelam kızlar
Sabahtan beri yeni oturdum kahvemi içerken buraya bakayım dedim
Pazara gidildi yuruyus yapıldı öğlen yemeğinde yendi esimde ise gönderdim saat 3 olmuş
azaydidem gelmiş hoşgeldin bir gittin pir gittin ama instegramda görüyordum sizi
Bebeğini de Allah analı babalı büyütsün
Maşallah
Bende mezun mezun hala takılıyordum buralarda
wendy bende size katilayim aynı zamanda şekersiz 21günde olur
Dukan ekspress canım 7 günlük asıl dukanın kısaltılmış hali
Yok canim benim telde sıkıntı var eskidi artikSağol canımmm, çok teşekkür ederim.İlla ki düzelicem ama çabucak olsa güzel olur
Telden bende sıkıntı olmuyor yazmak. Tarayıcını değiştirmeyi dene istersen bakalım birşey değişecek mi?
Geçmiş olsun canımKaptanım ben hastalıktan kalkamıyorum ki bir türlü. .. Bir de minnoşu okula alıştırmaya çalışıyorum o da yordu düzenim şaştı.
Bu sabah 61.8 çıktı kilom. Sanırım direnci kırdım sonunda. Bu cumaya eksilerle geliyorum. Biz medusa ile vegan besleniyoruz 2 gündür. Yarın son. Sonrasında dukan expres yapabiliriz. Eğer yapmak isteyen varsa grupça yapalım öyle daha çok motive oluyoruz.medusa38 ilgilenirim demiş zaten. Çokta iyi olur. Hepimiz bir silkeleniriz.
vücudun açlık hissediyor fazla proteinle beslenip az karbonhidratlı beslendiğim bana da oluyor 2-3 gün hırpalıyor beni bende ekmeği biraz arttiriyorumBu arada dünkü menümü de yazayım ancak dün bütün günüm o kadar yoğun ve yorucuydu ki kolumu kaldıramadım artık oturduğumda.
Önceki gün ise çocuğu eşime bırakıp saat 19.00’da yattım ve sabah 8.30’a kadar uyumuşum. Ya düşünün artık vücudum ne hale geldi. Bu aralar inanılmaz direncim düşük. Galiba detokslar da çarptı beni. 2 gündür vegan besleniyorum ancak vücudum sanki açlık krizinde gibi... Ya bir garip resmen dengem bozuldu vücudum birşeylere tepki veeiyor ama anlayamadım henüz. Bu gece uyurken gece açlıktan uyandım.
Akşam 1 tabak nohut yemiştim. Aslında dolu dolu yedim yanında da 1 pancarın yarısını çiğ olarak tüketrim. Bir şişkinlik oldu ama bir yanda da bir gurultu var doymamışım çok açmışım gibi. Uzun zamandır o kek kaçamağından sonra biliyorsunuz hiç bozmadım diyeyi ancak kilom takıldı bu seferde. Şimdi kilom inmeye başladı ama vücudum kıtlık enerjisine girdi baygınlık hissi yaşıyorum.
Nitekim dayanamadım, az önce bugünkü gidişatımı bozdum. 4 gün kurusu-4 hurma-12 çiğ badem yedim. Ay deliricem. Bunları yemesem başka şeylere saldıracak gibiyim, tokluk hissedemiyorum....
Evde yemekleri ben yapmadığım için uyabilir miyim tam olarak bilmiyorum ama içimden denemek geldiDukan ekspress canım 7 günlük asıl dukanın kısaltılmış hali
1.gun protein günü yapıp güzel odem atiyorsunuz
2. Gün sebze protein yapıyorsun
3.gun sebze protein ve meyve ekliyorsun
4. Gün sebze protein meyve ve 2 dilim tam buğday ekmek ekliyoruz
5. Gün 4. Güne yağlı peynir ekleniyor 40 Gr
6. Gün 5. Güne ek nişastalı bi Ogün ekliyorsun ( makarna bezelye fasulye nohut gibi)
7 gün odul ekliyorsun 6. Güne
Ama biz odul ogununu yapıyoruz
Önemli aslında yuruyus suresi daha kısa ama ben en azından 1 saat spor diyorum daha etkili
Yulaf kepeği 1.5 kaşık her gün kullanılacak yoksa yiyemiyorsak yulaf ezmesine olur2 ltden az su icmiyoruz
Ben ornek menüler veriyorum bir gün önceden sorularınızı sorabilirsiniz ayrıca
Ayneeeennn o yapanlarin icinde de vardım ve sonrasinda geride almadim tavsiye ederim kizlar yapin dukan ekspres guvenin siz medusacimaBu s
Dukan ekspressle beraber şekersiz gunler olabilir zaten ekspresste uyuyor bu programa
İsteyenlerde kendi diyetine devam eder sekersize uyar
Yeni gelenler için söyleyin biz 2 ay kadar önce 6 -7 kişi bunu yaptık ortalama 2 kg verdi arkadaşlar
Basında Dukan olması sizi korkutmasin ve sadece bir hafta süren bir liste
Sonrasında devam zorunluluğu yok
İlk gün dışında pek sıkıntı olacağını sanmam o günde yumurta hindi füme yogurt tavuk falan yiyebilirsin aç kalmiyorsun zaten bu diyet 2-5 kilo faydası olanlara daha uygun daha fazla kilosu olanlar tekrar yapabiliyor senin tekrarlamana da gerek yokGeçmiş olsun canım
vücudun açlık hissediyor fazla proteinle beslenip az karbonhidratlı beslendiğim bana da oluyor 2-3 gün hırpalıyor beni bende ekmeği biraz arttiriyorum
Evde yemekleri ben yapmadığım için uyabilir miyim tam olarak bilmiyorum ama içimden denemek geldi
Takım üyesi olduğun için geldi pisiciğinAaaa benim gri pisiciğim olmuşne anlama geliyor ki ne yaptım ben
Yarın mi başlasak?İlk gün dışında pek sıkıntı olacağını sanmam o günde yumurta hindi füme yogurt tavuk falan yiyebilirsin aç kalmiyorsun zaten bu diyet 2-5 kilo faydası olanlara daha uygun daha fazla kilosu olanlar tekrar yapabiliyor senin tekrarlamana da gerek yok
Miktar kaşık hesabı yok ölçülü yemek gerekiyor sadece bide yasakları yemeyeceksin
Yulaf kepegiyle krepte güzel oluyor çoğunluk öyle kullanmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?