- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.081
Ayy, gün yeni başlıyor gibi şekerim :) Keşke gece yaşasa herkes gündüz uyuma zamanı olsa :)Valla aklımdan geçiyordun gececi bir ben bir de hedef var diyordum
İyi yaptın bebeyim.
Ayrıca 2,5lt su
100 ip atlama
Ahahaha sana katılamayacağım. Bundan 6 yıl önce olabilirdi ama şimdi benim canavarlarım derin uykudalar. Uyanmalarını kesinlikle istememmmmmAyy, gün yeni başlıyor gibi şekerim :) Keşke gece yaşasa herkes gündüz uyuma zamanı olsa :)
evet 60 dkSen yaptın şekerim? Eliptik yapıldı galiba?
Ahahaha sana katılamayacağım. Bundan 6 yıl önce olabilirdi ama şimdi benim canavarlarım derin uykudalar. Uyanmalarını kesinlikle istememmmmmgecenin bi kısmı bana kalsın bari. Yoksa bende çok severim geç yatmayı. Zihnim açılıyor, enerjim artıyor ne alakaysa.
evet 60 dkbide ağırlık çalıştım üstüne.
Çayım bitmek üzereee. 7 de kalkıcimm kuzumu okula göndermek için. müsaadenizle bayanlar. Görüşürüz
Hakikaten ne bu enerji kızlar .maşallah. ben serbest takilayim en iyisi yarin yogun olcak kötü olmiyim.kabaklarida aldımdi. Iyi geceler
Çocuklardan günün yoğunluğundan anca bu saatler bana kalıyo
Aynen öyle canım yaSpor yapmadan içi rahat etmeyenler burada sanki..
Ama listedekiler zaten çok fazlakiSalı menü
9bucuk yarım haşlanmış yumurta
2 salatalık
Peynir
4zeytin
1tane milfoy peynirli.1butunun yarisindan
13 yarım armut
15 2yumurta omlet yogurt
19. 1tabak semizotu.
3yk pancar havuç yogurtlu salata
1kucuk güveç kabinda kasarli mantar
3 küçük köfte
20 30 1cay tabağı ceviz findik 3hurma fazla demeyin millet fıstıklı baklavayi götürdüben evde bişey yalnak istemedim çünkü biliyorum yaparsam duramam yerim zaten iştah had saffada.
9bucuk 1portakal yarım muz.
Su 2lt
Spor yok.
Evet canim utc yi bende seviyorumAhaha fensinensim kendi cezasını kendi kesmiş bile :)
Yalnız sen de fena çıktın, resmen içinde birikmiş
Ooo bir utc'ci daha varmış
1 poğaçaya 300 ip diyorumCikilatacanavari
Olabilir hedefcim ben de hala cok miskinim
Sana da verildi ki pisicik :)
Sen izindeyken Kazen öyle bir karar aldı her takımın bir simgesi var :)
Yok vermeyiz
Benim de cok uykum geldi. Yarın sabahtan da ders var zaten. Dizi de yine yalan oldu sayılır, Umut saat başı uyandı neredeyse
Aksamki cerez ve meyveler de cok ama. Sabah milföy de varmış. Bi düzene oturamadı menülerin maalesef300 ip de sana kestim Cikilatacanavari
Tabiki biliyorum adam kayırmaca olmadığını ama cnm yine o kahvelerden istiyorBence de zaten emzirdiğini için kolay kilo verirsin. 1 saatlik spora denkmiş emzirme canım. Bir arkadaşımız yapmıştı kabak detoksunu takımdan yanlış hatırlamıyorsam @gben di hatta, sütü azalmıştı. Bence bebelerin sütüne karışmayın güzel anneler, zaten emzirme işi illaki bitecek. Çok istiyorsan dukan ekspress yapabilirsin mesela. Ama sen dengeli beslenip, şekeri bıraktığın anda belki hemen değil ama bir süre sonra farkı göreceksin.Bende 1 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Dana oldu artık maşallah, ayıp oluyordu sağda solda 2,5 yaşında bu arada
Yok yok eliptiğe vurdum kendimi. Kocişin de uykusu varmış, bana da izlettirmedi kapattı diziyi. Bebeler de uyudu, bende netflix ten lost in space diye bi dizi var onu açtım. Severim bilim kurguyu
Bak baaakk, kaçmıyor hiç
Ya görmemiştir ördekim ya da telafi edeceğimi bildiğinden bişi dememiştir. Öyle adam kayırmaca yok bebeyim merak etme
30 dk yapacaktım normalde 45 dk yapıciiim şimdi. Hatta yorulmazsam 1 saat bile yapabilirim.
Ama pilav ona sağlık getirmez ki getirse ses etmezdim ben deHasta şimdi o çikilatam, ameliyatlı.Yesin şifa olsun.
Mahallede camda oturan teyzeler gibi her an tetikteyimAhaha fensinensim kendi cezasını kendi kesmiş bile :)
Yalnız sen de fena çıktın, resmen içinde birikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?