- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.101
Gunaydinlarr guzel bir gun sizlerin olsun
Günaydin kızlar..
Günaydın arkadaşlar yürüyüşten geldim 6 buçukta evden çıktım 7 bucukta evdeydim gelir gelmez 1 Türk kahvesi içtim
Herkese günaydııın...
Günaydın kizlar
Herkese günaydınGünaydın herkese
Haklısın aslında canım..Afiyet olsunBiliyorum hiçbirimiz için kolay değil ama birazcık sabredeceğiz, irademizi zorlayacağız artık. Sporunu yap, yak bakalım cıslarını.
O form şeylerini yeme kuzucum ya. Zaten tadı da sunta gibi, hemde paketli, içinde zibilyon katkı vardır, koruyucu vardır. Son kullanma tarihleri uzun olan herşey artık çok korkutucu geliyor bana. Yerine o kadar çok alternatifin var ki.
Cnm cok acikiyorum bu ara neden bilmiyorumÇok çok acı olması dışında güzeldi bidahakine daha az acı atacam
Aksam yemeği ağır olmamış mı biraz
Kesinlikle bebeyim, sevgi olmazsa olmazYa ne o kadar zor değil mi ebeveyn olmak. Eminim çok güzeldir ama sanırım içten gelen sevgi olmasa nasıl yapılırdı kim bilir..
Maşallah, cumaya harika sonuçlar olacak inşallah.
Son savaşçıİyi geceler şekerim, görüşmek üzere :)
Detokscular azaldı iyice, neyse ben kendim savaşırım :)
Bende de aynısıÇocuklardan günün yoğunluğundan anca bu saatler bana kalıyo
Gunaydinlarr guzel bir gun sizlerin olsun
Günaydin kızlar..
Günaydın arkadaşlar yürüyüşten geldim 6 buçukta evden çıktım 7 bucukta evdeydim gelir gelmez 1 Türk kahvesi içtim
Herkese günaydııın...
Günaydın kizlar
Günaydın herkese
Herkese günaydınGece uyumayan grup yapmışlar bende yattığım gibi sızmışım
Günaydın herkese iyi günler. ..
Ahahaha bence diyet başımıza vuruyor. Ama napıyoruuuzzzz, mücadeleye devammm.Kızlar bu aralar bizi etkileyen bu şey ney gerçekten aynı durum bende de var hiç doygunluk hissi yok sanki ay dolunay mı oluyor merkür gölgedemi kalıyor noluyor
Bence de zaten emzirdiğini için kolay kilo verirsin. 1 saatlik spora denkmiş emzirme canım. Bir arkadaşımız yapmıştı kabak detoksunu takımdan yanlış hatırlamıyorsam @gben di hatta, sütü azalmıştı. Bence bebelerin sütüne karışmayın güzel anneler, zaten emzirme işi illaki bitecek. Çok istiyorsan dukan ekspress yapabilirsin mesela. Ama sen dengeli beslenip, şekeri bıraktığın anda belki hemen değil ama bir süre sonra farkı göreceksin.Bende 1 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Dana oldu artık maşallah, ayıp oluyordu sağda solda 2,5 yaşında bu arada
Yok yok eliptiğe vurdum kendimi. Kocişin de uykusu varmış, bana da izlettirmedi kapattı diziyi. Bebeler de uyudu, bende netflix ten lost in space diye bi dizi var onu açtım. Severim bilim kurguyu
Bak baaakk, kaçmıyor hiç
Ya görmemiştir ördekim ya da telafi edeceğimi bildiğinden bişi dememiştir. Öyle adam kayırmaca yok bebeyim merak etme
30 dk yapacaktım normalde 45 dk yapıciiim şimdi. Hatta yorulmazsam 1 saat bile yapabilirim.
Cnm 300 du senin ceza zaten aldım ben onlarin hepsiniGünaydın herkese:)
Salı günkü menümü paylaşıyorum.
Kahvaltı: 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, az yağlı salata ve 3 adet yaprak sarma
Ara öğün: Yok
Akşam Saat 17:30 : 1 tabak yaprak sarma, 1 kase yoğurt
Saat 7 gibi 4 adet yaprak sarma
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor: 100 tanesi ceza için olmak üzere toplam toplam 300 adet ip atlama
Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3 litre su
Cnm 300 du senin ceza zaten aldım ben onlarin hepsini
Bak bak cikilatam yine ortalık karıştırıyorTabiki biliyorum adam kayırmaca olmadığını ama cnm yine o kahvelerden istiyor
Ama pilav ona sağlık getirmez ki getirse ses etmezdim ben de
Mahallede camda oturan teyzeler gibi her an tetikteyim
Kızlar bu aralar bizi etkileyen bu şey ney gerçekten aynı durum bende de var hiç doygunluk hissi yok sanki ay dolunay mı oluyor merkür gölgedemi kalıyor noluyor
Selam kızlar bende kahvaltıyı yaptım yuruyuse çıkacam birazdan sonra keremin kursu var 5 gibi geliyoruz ozaman dukancilar için ayrıntılı bilgi yazarım
Grubunda değişiklik yapmak isteyen olursa beni etiketleyin kurstada bakmaya çalışirim
Bu arada akşam icjn bir kaç motivasyon yazısı da hazırlayacağım güzel bir başlangıç olsun
Gruptakiler yarın başlıyor canım istersen cuma grubunu degistiririzBak bak cikilatam yine ortalık karıştırıyor
Ji
Ay büyüyen fazda şu an, o etkiliyor ama ekstra etki de olabilir tabi.
Ya medusacım benim kafam karıştı. Ben detoksa girdim ama bugün, yarın yapacağım. Şimdilik haftaya bir düşüncem yok. Gruplar haftaya olacaksa serbestte mi olsam?
Yarın mı başlıyoruzGruptakiler yarın başlıyor canım istersen cuma grubunu degistiririz
Evet spyi yarın yaparsak en etkili gün olduğu için cuma tartisina güzel sonuçlar olur hem moral olurYarın mı başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?