- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.121
internette atak evresi tarifleri var 1.gün hangi evreye uyuyorEvet spyi yarın yaparsak en etkili gün olduğu için cuma tartisina güzel sonuçlar olur hem moral olur
Evet canım bir kaç gündür paylaşmadım.0zlem orticim sen menü paylaşmıyorsun sanki birkaç gündür yoksa ben mi kaçırıyorum bebeyim.
internette atak evresi tarifleri var 1.gün hangi evreye uyuyor
medusa38 Evde yaptığım yoğurdu lor peynirini yiyemiyor muyum hep light ürünlerden bahsediliyor nette bu konuda çok bilgisizim kitabını mı alsam acaba
Bugün can sıkıcı başladı benim içinönce telefonumu evde unuttum sonrada okuldan çıkarken arabanın altını kaldırıma vurdum allahtan gözle görünür bir hasar yok. Eve de şimdi geldim. Telefonsuzlukta çok kötü valla. İnsan kendini boşlukta hissediyor. Nerdeyse herşeyi telefonla hallediyorum
1. Gün atak evresi gibiinternette atak evresi tarifleri var 1.gün hangi evreye uyuyor
Çok teşekkür ederim. Evet bir aksilik diğerini çağırıyor sanki.Çok geçmiş olsun. Bazı günler gerçekten aksilik aksilik üstüne geliyor.
En güzeli canımAllah bagislasin masallah. Ben de oglumda 26 aylikken biraktirmistim. Ben sekeri keseyim simdilik. Firsat buldukca spor yapayim.
Sarmalar Bulgurludur diye umuyorumGünaydın herkese:)
Salı günkü menümü paylaşıyorum.
Kahvaltı: 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, az yağlı salata ve 3 adet yaprak sarma
Ara öğün: Yok
Akşam Saat 17:30 : 1 tabak yaprak sarma, 1 kase yoğurt
Saat 7 gibi 4 adet yaprak sarma
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor: 100 tanesi ceza için olmak üzere toplam toplam 300 adet ip atlama
Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3 litre su
Neden acabaaaaEvet canım bir kaç gündür paylaşmadım.
Ben güzel bir Sonuç alacağını düşünüyorum. Bende yapmıştım kabak detoksu. Aşırı kilo veremesem de benim duraksayan kilomu hareket ettirmişti. Hala daha düşüşte kilom. Kişisine göre değişir ama bence iyi olacak.Bugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum.
Ben güzel bir Sonuç alacağını düşünüyorum. Bende yapmıştım kabak detoksu. Aşırı kilo veremesem de benim duraksayan kilomu hareket ettirmişti. Hala daha düşüşte kilom. Kişisine göre değişir ama bence iyi olacak.
Aynen, telefonsuz olmuyor yaaa resmen bir uzvumuz gibi oldu. Ve çok geçmiş olsun, nazar diyorum böyle şeylere. Ufak ta olsa büyükte olsa mala gelsin, bizim canımız sağolsunBugün can sıkıcı başladı benim içinönce telefonumu evde unuttum sonrada okuldan çıkarken arabanın altını kaldırıma vurdum allahtan gözle görünür bir hasar yok. Eve de şimdi geldim. Telefonsuzlukta çok kötü valla. İnsan kendini boşlukta hissediyor. Nerdeyse herşeyi telefonla hallediyorum
Ay hadi bakalım, güzel sonuçlarla geleceğiz inşallah hepimiizzzz.Bugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum.
Ben de heycanliyim hurma detoksundayim ben deBugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum.
Ben 2. Günde 1.5 kilo vermiştim, nasıl oldu bilmiyorum ama 3. Gün sonunda 200 gr almış göründüm.Umarım öyle olur Suzancım.
75 kilo benim için bir sınır. Onun altına bir inersem daha kolay olacağına inanıyorum her şeyin.
3 günde 2-3 kilo vermekten bahsetmişler genellikle.
Aynen, telefonsuz olmuyor yaaa resmen bir uzvumuz gibi oldu. Ve çok geçmiş olsun, nazar diyorum böyle şeylere. Ufak ta olsa büyükte olsa mala gelsin, bizim canımız sağolsun
Ay hadi bakalım, güzel sonuçlarla geleceğiz inşallah hepimiizzzz.
Ben de heycanliyim hurma detoksundayim ben de
Ben 2. Günde 1.5 kilo vermiştim, nasıl oldu bilmiyorum ama 3. Gün sonunda 200 gr almış göründüm.Adete yakındım ona bağlıyorum.
Teşekkür ederim canım. Bu aralar herkes çok zayıfladın diyor ama bilemedimAynen, telefonsuz olmuyor yaaa resmen bir uzvumuz gibi oldu. Ve çok geçmiş olsun, nazar diyorum böyle şeylere. Ufak ta olsa büyükte olsa mala gelsin, bizim canımız sağolsun
Ay hadi bakalım, güzel sonuçlarla geleceğiz inşallah hepimiizzzz.
2. Güne göre artı çıktımBir de bu hafta tartılmadım ben hiç. O yüzden bir korku doluyum. Normalde günde 3-4 kere tartılırdım da.
O da son derece etkili bir detoks. Ben de yapmıştım bir ara ama 1-2 gün devam edebilmiştim.
Aaa. 3. gün 2. güne göre mi yoksa başlangıç kilona göre mi +200 çıktın?
2. Güne göre artı çıktımdediğin gibi 3 günde 3-4 kilo veren bile varmış. Hadi detoks rekorunu sen kır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?