Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok bende yicem ama cııssslardan değil, köftelerden

günaydınlarr
kızlar bugün perşembe haberiniz olaaaa
aman dikkatt
Kaptaniçemmm nasıl oldun?

Kızlar nerelerdesiniz bugün takımımız çok sessiz

Yarın cuma diye ekstra spor mu yapıyorsunuz yoksa?
Benim dışarıda azıcık işlerim vardı. Eve gelince de ortalık toparladım ve adımsayar kalorisayar saatimi düşürüp kaybettim yaaaa. Ay kocişim hediye etmişti onu bana çok üzüldüm.

Akşama misafir var malum eve girişeceğim birazdan. Mutfak tamam da çocukların dağınıklığı süpürme silme var. Aayyyhhhh hergün evini süpürenlere deli derdim, çocuk olmadığı halde, dikkatinizi çekerim. Ama çocuk olunca bazen günde 2 defa bile makineyi açtığım oluyor. İnşallah alışkanlık yapmaz Allah korusun. Hadi gidiyorum ben. Misafirlerimiz maç izlerkene ben bebe uyutmaya çalışacağım için anca o zaman gelirim artık bi daha foruma. Öpüldünüz kuzular.

Normalde kabağı sadece kızartma, mücver gibi tüketiyordum. Ondan sanırım bir eksiklik hissettim ama meyveler toplardı şükür :)
En güzeli sonraki etkisi zaten.
Aslında zaman çabuk geçiyor. 80'in altını görsem diyordum. Şimdi 75 altında olduğunu düşünüyorum ve 60'lı rakamları görsem diye heyecanlanmaya başladım.

Güveniyorum ben sana Fancycim. Misafirler gidince rapor vermeye uğra olur mu?

Eki Görüntüle 2138570

400 ip atlandı. Dünkü kekimi burdan düşün kızlar Cikilatacanavari Ezgican05

Ayy, temizlik bağımlıları diye bir program var izledin mi Fancy'cim? Çok ilginç geliyor ve beğeniyorum.
Bence de etrafın dağınıklığı, hayattan keyif almamızın önüne geçmemeli. Her daim muntazam olmak hiç benlik değil ama tabi temizlik, hijyen de önemli. Hele çocuklar olunca..

Menüm;
07:00
2 h.yumurta

12:30
2 dilim jambon

14:30
2 yk yulaf ezmesi + 1 kase yoğurt

17:30
Fırınlanmıs hamsi
Çok az kurumuş ince saç ekmeği

3 L şu
3 t.kahvesi

Aksam bitki çayı veya dukan bira yapar içerim

Spor;
Sabah 25 dk yürüyüş yapıp 5 dk ip atlamıstım..

Öğlene doğru da çarşı ve sahilde 2,5 saat yürüdüm
Şimdide parka gidiyoruz.. YürümeM galiba yeter dimi otururum.

inşallah canım haklısın.. Bak ben toparlaninca sen de yoldan çıkma öyle oluyordu genelde.

Maşallah, pek güzel olmuş menü.
Acaba hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun? Güzel oluyor mu? Yoksa diyet diye kendine fırında yapıp evdekilere kızartma mı yapıyorsun?

Aa bir mühendis daha varmış :)
Ben de endüstri mühendisliği mezunuyum ama bilişime geçtim yüksek lisansta :)
Bisiklete binmeyi ben de çok seviyorum. Tabi hamile kaldıktan sonra pek binemedim ama artık Umut da büyüdü, arada çıksak mı diyoruz. Hatta çocuklar için bir aparat takılıyormuş bisikletin arkasına, ondan taktırıp Umut'la birlikte gezsek diye planlarım var ama bakalım :)
Detoks bugün bitiyor değil mi? Yarınki göreceğin eksiyi düsünüp sabret hedefcim :)
bu hafta takım bayaaa iyi gibi
İnsallah kaptanım
Benim dışarıda azıcık işlerim vardı. Eve gelince de ortalık toparladım ve adımsayar kalorisayar saatimi düşürüp kaybettim yaaaa. Ay kocişim hediye etmişti onu bana çok üzüldüm.
Gecmis olsun canım. Enişte bey yeni bir hediye alsın artık
Acaba hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun? Güzel oluyor mu? Yoksa diyet diye kendine fırında yapıp evdekilere kızartma mı yapıyorsun?
Özlem'e sormuşsun hedefcim ama hamsiyi biz de hep fırında yaptığımız için fikir vereyim dedim. Aslında ekstra bir şey yapmıyoruz, temizleyip tepsiye diziyoruz, üzerine biraz maydanoz soğan ekleyip fırında direkt o şekilde pişiriyoruz. Baya hafif oluyor. Özellikle eve kokusu sinmiyor ben o yüzden tercih ediyorum :)

Esim kizartma taraftari ama bugün yemekte yoktu ben de kızımla kendime tuzlayip az yağ damlatip firana verdim gayet güzel oldu.
Sadece unlanmadigi için sismedi ince ve düz kaldı ama tadı guzeldi..
Görümcem içine soğan sarımsak Salça koyup fırınlıyor öyle de güzel oluyor.

Harika bi çözüm bulmuşsun tebrikler. Benim de bugün canım çok tatlı istedi. Elim gitti gitti geldi tatlılara. Ama bu defe çok kararluyım. Kaçamak yooook.

Bence de binmelisin ördekcim. Aparatları da çok beğeniyorum. Hem ağırlık artınca daha fazla kalori yakar. :)
Şükür, yarın bitiyor. Allahtan 2 gün yapmışım. Yoksa durum sıkıntıydı. Yarın için çok çok heyecanlıyım.

Un falan ekliyor musun şekerim? Balık konusunda çok tecrübesizim.

Yarım saat falan mı durdu?
Salça bilemedim ama soğan falan olabilir bence de.
Kısa sürede deneyeyim ben bir fırında balığı.

Çok dikkat etmedim canım saate zaten baktigin zaman kendini belli eder.
Salcadan kastım biber Salçası az bişey renk versin diye pulbiber de olur.

Selam kızlar nasıl geçti ilk günümüz
Birazdan yarın içinde bilgiler yazacağım
Güzeldi sandığım gibi sancılı geçmedi hiç sadece protein beslenmemistim hep denge kurmaya çalıştığım için her öğünde aksine tok hissettim ozellikle öğleden sonra ve kızlar şeker isteğim inanılmaz bir şekilde azaldı hatta bitti diyebilirim ne kahve yanı ne başka bir zaman kriz gelmiyor hatta regl çok az kaldı benim şu an tırım tırım fit tatlı tarifi arıyor olmam lazım ama yok istek gitmiş

Çok dikkat etmedim canım saate zaten baktigin zaman kendini belli eder.
Salcadan kastım biber Salçası az bişey renk versin diye pulbiber de olur.

Un eklemiyorum hedefcim direkt koyuyorum.

Teşekkür ederim şekerler.
Hep tava yapardık, bir de böyle deneyelim.

Ben saf protein tükettiğim zaman çok fena tatlı ihtiyacı hissediyorum ama tabi uzun sürünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…