- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.261
Yok bende yicem ama cııssslardan değil, köftelerdenHadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)
Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?
Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?
inşallahhhh
Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksın
Kaptaniçemmmgünaydınlarr
kızlar bugün perşembe haberiniz olaaaa
aman dikkatt
Benim dışarıda azıcık işlerim vardı. Eve gelince de ortalık toparladım ve adımsayar kalorisayar saatimi düşürüp kaybettim yaaaa. Ay kocişim hediye etmişti onu bana çok üzüldüm.Kızlar nerelerdesiniz bugün takımımız çok sessiz
Yarın cuma diye ekstra spor mu yapıyorsunuz yoksa?
Ben normalde de yoğurtlu kabak salatasını çok sevdiğim için doyma noktasında biraz sorun yaşamıştım. kabağın yanında peynir değere binmiş canımkafanı dağıtmaya çalış canım. İnan tartıda çok büyük kilolar gitmese de bundan sonra vücudun daha da rahatlayacak. Benim öyle oldu. Artık canım meyve bile çekmiyor. Sabah aç karına kuru meyve yiyorum Başka da birşey canım istemiyor.
Yemesem daha iyi. Daha veremedim bile vermek istediklerimi.
Hiç söylemiyim bence kimsenin canı çekmesin. Akşam menümde kuzu pirzola var ama milletin karşısına geçip pirzola yemekte olmaz.Onlar o cısı yerken bende köfte yemeye karar verdim. Onlardan önce yersem bu defa aman azıcık yiyeyim ne olacak havasına girip akşam yemeğinin 2 öğün olmasından korktuğun için böööle bi çözüm buldum kendimce. Hakkımda hayırlısı.
Akşama misafir var malum eve girişeceğim birazdan. Mutfak tamam da çocukların dağınıklığı süpürme silme var. Aayyyhhhh hergün evini süpürenlere deli derdim, çocuk olmadığı halde, dikkatinizi çekerim. Ama çocuk olunca bazen günde 2 defa bile makineyi açtığım oluyor. İnşallah alışkanlık yapmaz Allah korusun.Hadi gidiyorum ben. Misafirlerimiz maç izlerkene ben bebe uyutmaya çalışacağım için anca o zaman gelirim artık bi daha foruma. Öpüldünüz kuzular.
inşallah canım haklısın.. Bak ben toparlaninca sen de yoldan çıkma öyle oluyordu genelde.Çabuk gelen çabuk gider. Ben senin çabucak fazlalıklarını vereceğine inanıyorum ortim. Bizim göbekler bir maşallah. Lütfen sende bir durde kötü beslenmeye. Olan bize oluyor, aklımızı kaybedeceğiz bu gidişle tartıdaki rakamlara dertlenmekten.
Menüm;
07:00
2 h.yumurta
12:30
2 dilim jambon
14:30
2 yk yulaf ezmesi + 1 kase yoğurt
17:30
Fırınlanmıs hamsi
Çok az kurumuş ince saç ekmeği
3 L şu
3 t.kahvesi
Aksam bitki çayı veya dukan bira yapar içerim
Spor;
Sabah 25 dk yürüyüş yapıp 5 dk ip atlamıstım..
Öğlene doğru da çarşı ve sahilde 2,5 saat yürüdüm
Şimdide parka gidiyoruz.. YürümeM galiba yeter dimi otururum.
Aa bir mühendis daha varmış :)Metalurji ve malzeme mühendisiyim Gazi Üniversitesi bölümümde olmasa da üretim müh bölümünde yüksek lisans yapmak ya da kaynak mühendisliğini de almak istiyorum tabi ikiside hem zaman hem bütçe gerektiriyor :))
Bisiklete binmeyi ben de çok seviyorum. Tabi hamile kaldıktan sonra pek binemedim ama artık Umut da büyüdü, arada çıksak mı diyoruz. Hatta çocuklar için bir aparat takılıyormuş bisikletin arkasına, ondan taktırıp Umut'la birlikte gezsek diye planlarım var ama bakalım :)Evetttt
Bisiklete bindim bugün.
Bisikletimle aramda duygusal bir bağ var resmen. Dün sıkıntı oldu diye üzülmüştüm. Bugün servise götürdük, sonra da turladık 1 saat.
Yalnız bugün detoks beni çok zorluyor. Dün gece baya zor uyudum açlıktan ondan olabilir.
İnsallah kaptanımbu hafta takım bayaaa iyi gibi
Gecmis olsun canım. Enişte bey yeni bir hediye alsın artıkBenim dışarıda azıcık işlerim vardı. Eve gelince de ortalık toparladım ve adımsayar kalorisayar saatimi düşürüp kaybettim yaaaa. Ay kocişim hediye etmişti onu bana çok üzüldüm.
Özlem'e sormuşsun hedefcim ama hamsiyi biz de hep fırında yaptığımız için fikir vereyim dedim. Aslında ekstra bir şey yapmıyoruz, temizleyip tepsiye diziyoruz, üzerine biraz maydanoz soğan ekleyip fırında direkt o şekilde pişiriyoruz. Baya hafif oluyor. Özellikle eve kokusu sinmiyor ben o yüzden tercih ediyorum :)Maşallah, pek güzel olmuş menü.
Acaba hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun? Güzel oluyor mu? Yoksa diyet diye kendine fırında yapıp evdekilere kızartma mı yapıyorsun?
Esim kizartma taraftari ama bugün yemekte yoktu ben de kızımla kendime tuzlayip az yağ damlatip firana verdim gayet güzel oldu.Maşallah, pek güzel olmuş menü.
Acaba hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun? Güzel oluyor mu? Yoksa diyet diye kendine fırında yapıp evdekilere kızartma mı yapıyorsun?
Harika bi çözüm bulmuşsun tebrikler. Benim de bugün canım çok tatlı istedi. Elim gitti gitti geldi tatlılara. Ama bu defe çok kararluyım. Kaçamak yooook.Yemesem daha iyi. Daha veremedim bile vermek istediklerimi.
Hiç söylemiyim bence kimsenin canı çekmesin. Akşam menümde kuzu pirzola var ama milletin karşısına geçip pirzola yemekte olmaz.Onlar o cısı yerken bende köfte yemeye karar verdim. Onlardan önce yersem bu defa aman azıcık yiyeyim ne olacak havasına girip akşam yemeğinin 2 öğün olmasından korktuğun için böööle bi çözüm buldum kendimce. Hakkımda hayırlısı.
Ben de buna bayildim yaAhahahahaaaa
İyi akşamlar hedefine kadar zayıflayasıca
Bayıldım ben buna.
Acaba yeter mi ki
Yeter bence :)
Aa bir mühendis daha varmış :)
Ben de endüstri mühendisliği mezunuyum ama bilişime geçtim yüksek lisansta :)
Bisiklete binmeyi ben de çok seviyorum. Tabi hamile kaldıktan sonra pek binemedim ama artık Umut da büyüdü, arada çıksak mı diyoruz. Hatta çocuklar için bir aparat takılıyormuş bisikletin arkasına, ondan taktırıp Umut'la birlikte gezsek diye planlarım var ama bakalım :)
Detoks bugün bitiyor değil mi? Yarınki göreceğin eksiyi düsünüp sabret hedefcim :)
İnsallah kaptanım
Gecmis olsun canım. Enişte bey yeni bir hediye alsın artık
Özlem'e sormuşsun hedefcim ama hamsiyi biz de hep fırında yaptığımız için fikir vereyim dedim. Aslında ekstra bir şey yapmıyoruz, temizleyip tepsiye diziyoruz, üzerine biraz maydanoz soğan ekleyip fırında direkt o şekilde pişiriyoruz. Baya hafif oluyor. Özellikle eve kokusu sinmiyor ben o yüzden tercih ediyorum :)
Esim kizartma taraftari ama bugün yemekte yoktu ben de kızımla kendime tuzlayip az yağ damlatip firana verdim gayet güzel oldu.
Sadece unlanmadigi için sismedi ince ve düz kaldı ama tadı guzeldi..
Görümcem içine soğan sarımsak Salça koyup fırınlıyor öyle de güzel oluyor.
Çok dikkat etmedim canım saate zaten baktigin zaman kendini belli eder.Bence de binmelisin ördekcim. Aparatları da çok beğeniyorum. Hem ağırlık artınca daha fazla kalori yakar. :)
Şükür, yarın bitiyor. Allahtan 2 gün yapmışım. Yoksa durum sıkıntıydı. Yarın için çok çok heyecanlıyım.
Un falan ekliyor musun şekerim? Balık konusunda çok tecrübesizim.
Yarım saat falan mı durdu?
Salça bilemedim ama soğan falan olabilir bence de.
Kısa sürede deneyeyim ben bir fırında balığı.
Un eklemiyorum hedefcim direkt koyuyorum.Un falan ekliyor musun şekerim? Balık konusunda çok tecrübesizim.
Güzeldi sandığım gibi sancılı geçmedi hiç sadece protein beslenmemistim hep denge kurmaya çalıştığım için her öğünde aksine tok hissettim ozellikle öğleden sonra ve kızlar şeker isteğim inanılmaz bir şekilde azaldı hatta bitti diyebilirim ne kahve yanı ne başka bir zaman kriz gelmiyor hatta regl çok az kaldı benim şu an tırım tırım fit tatlı tarifi arıyor olmam lazım ama yok istek gitmişSelam kızlar nasıl geçti ilk günümüz
Birazdan yarın içinde bilgiler yazacağım
Geçmekle iyi etmişsin bence aynı bölümde yüksek yapmak bana ne bileyim saçma geliyor farklı bölüm farklı bir uzmanlık daha gibi geliyorAa bir mühendis daha varmış :)
Ben de endüstri mühendisliği mezunuyum ama bilişime geçtim yüksek lisansta :)
Çok dikkat etmedim canım saate zaten baktigin zaman kendini belli eder.
Salcadan kastım biber Salçası az bişey renk versin diye pulbiber de olur.
Un eklemiyorum hedefcim direkt koyuyorum.
Güzeldi sandığım gibi sancılı geçmedi hiç sadece protein beslenmemistim hep denge kurmaya çalıştığım için her öğünde aksine tok hissettim ozellikle öğleden sonra ve kızlar şeker isteğim inanılmaz bir şekilde azaldı hatta bitti diyebilirim ne kahve yanı ne başka bir zaman kriz gelmiyor hatta regl çok az kaldı benim şu an tırım tırım fit tatlı tarifi arıyor olmam lazım ama yok istek gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?