- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.221
Günaydın herkese çok güzel tabir...Günaydın ince olasicalar
Yok cnm mayis basi dondugumde yapicam tam net 2 haftami 14 gunyani 3mayista mi donecegimHadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)
Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?
Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?
inşallahhhh
Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksın
Hadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)
Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?
Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?
inşallahhhh
Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksın
Ormanda 25 dk yürüyüş ve 5 dk (500) ip atladım..
Az oldu ama günün ilerleyen saatlerinde yine bişeyler yaparım.
Günaydın herkese:)
Çarşamba menümü paylaşıyorum
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2 küçük parça kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)
Öğlen: Izgara köfte ve salata, az eritilmiş peynir , ayran
Akşam: 1 buçuk kase pancar , 1 kase yoğurt , az yağlı ve sirkeli salata,
Gece yatmadan önce: zencefil , zerdaçal ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor 200 adet ip atlama
3 lt su
Bugün ben de kuyrugunu kıstırmıs kedi modundayım hedefcim. Yarın hocayla görüşmem var ve hazırlanmam gerekiyor. Mecbur çalışıyorum o yüzden :)Ben de çok tembel bir moddayım ama kendimi ikna edip hareketlenmeye çalışıyorum ördeğim.
Hava güzel. Çocukları parka götürüyorum. Valla daha bana sıra gelmediKızlar nerelerdesiniz bugün takımımız çok sessiz
Yarın cuma diye ekstra spor mu yapıyorsunuz yoksa?
Allah kolaylık versin bende yüksek lisans yapmak istiyordum ama çalışayım az kendimi geliştireyim derken ona sıra gelmedi biraz daha ilerde inşallah hocalar beni unutmadan, kalem defteri, ders çalışmayı unutmadan girmeyi deneyeceğim :))Bugün ben de kuyrugunu kıstırmıs kedi modundayım hedefcim. Yarın hocayla görüşmem var ve hazırlanmam gerekiyor. Mecbur çalışıyorum o yüzden :)
Çalışma hayatına girince biraz zor olabiliyor tekrardan okula dönmek :)Allah kolaylık versin bende yüksek lisans yapmak istiyordum ama çalışayım az kendimi geliştireyim derken ona sıra gelmedi biraz daha ilerde inşallah hocalar beni unutmadan, kalem defteri, ders çalışmayı unutmadan girmeyi deneyeceğim :))
Metalurji ve malzeme mühendisiyim Gazi Üniversitesi bölümümde olmasa da üretim müh bölümünde yüksek lisans yapmak ya da kaynak mühendisliğini de almak istiyorum tabi ikiside hem zaman hem bütçe gerektiriyor :))Çalışma hayatına girince biraz zor olabiliyor tekrardan okula dönmek :)
Bu arada ne mezunuydun?
Bugün ben de kuyrugunu kıstırmıs kedi modundayım hedefcim. Yarın hocayla görüşmem var ve hazırlanmam gerekiyor. Mecbur çalışıyorum o yüzden :)
Kızlar nerelerdesiniz bugün takımımız çok sessiz
Yarın cuma diye ekstra spor mu yapıyorsunuz yoksa?
Ezgicim, atak dönemindeki tarifleri diğer evrelerde de kullanabiliyorsun. O nedenle rahat ol.medusa38 hedef38beden atak denilen dönemden ne zaman çıkıyoruz ya da girdik mi? Bir sürü tarif buldum yanlarında atak hariç yazanlar çoğunlukta da?
bugünden sonra atak hariç tarifler uyuyor o zaman yoksa sebze protein günü de atağa mı giriyor?Ezgicim, atak dönemindeki tarifleri diğer evrelerde de kullanabiliyorsun. O nedenle rahat ol.
Sanırım siz ekspress yapacağınız için 1 gün olacak. Normalde 3-7 gün arası değişiyor.
Biraz kendime geleyim ceza olan ipleri atliyacagim
aç camları içeri mis gibi hava gelsin kendine bir şekersiz türk kahvesi yap mis gibi spordan önce yağ akımını arttırsın :)Havanin etkisindenmi uyku modundayim
Yarın çıkıyoruz ataktanmedusa38 hedef38beden atak denilen dönemden ne zaman çıkıyoruz ya da girdik mi? Bir sürü tarif buldum yanlarında atak hariç yazanlar çoğunlukta da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?