- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.241
bugünden sonra atak hariç tarifler uyuyor o zaman yoksa sebze protein günü de atağa mı giriyor?
iyi iyi sevindim o zaman atakta herşey yasak gibi geldi banaYarın çıkıyoruz ataktanbu diyette bir gün sadece
Benim de yarın günüm var. Evi toparlama modundayım.O yüzden yürüyüşe gidemeyeceğim. Herkes diyetine uyuyordur umarım. Şöyle listeye tepeden giriş yapsak ne güzel olur.
Atak için tarif bulamadım ki doğru düzgünSebze-protein günü seyir evresi olarak geçiyor ama en katı evre atak olduğu ve diğer tüm evrelerdeki kuralları kapsadığı için atak tariflerini tüm diyet boyunca uygulayabiliyoruz.
Atak için tarif bulamadım ki doğru düzgün
Teşekkür ederim canım. Umarım seni tatmin eden bir kilo verirsin. Zor geçirmene üzüldüm. Ben azıcık zorlanmıştım. O da kabaklarım küçük diye tam doyamıyordum. Çok zorlanıyorsan kabağı veya diğer malzemeleri ölçülü miktarda arttırabilirsin bence. Uçalım, takımınızı da uçuralımKolay gelsin Suzancım. Yarına lütfen güzel sonuçlar alalım. Baya baya zor bir gün geçiriyorum. Yarınki rakamla uçmak istiyorum.
yarın eminim uçacaksınız tatlım takip ettiğim kadarıylaKolay gelsin Suzancım. Yarına lütfen güzel sonuçlar alalım. Baya baya zor bir gün geçiriyorum. Yarınki rakamla uçmak istiyorum.
bu hafta takım bayaaa iyi gibiTeşekkür ederim canım. Umarım seni tatmin eden bir kilo verirsin. Zor geçirmene üzüldüm. Ben azıcık zorlanmıştım. O da kabaklarım küçük diye tam doyamıyordum. Çok zorlanıyorsan kabağı veya diğer malzemeleri ölçülü miktarda arttırabilirsin bence. Uçalım, takımınızı da uçuralım
Atak ta proteini en sade haliyle yemek daha makbul ondan pek tarif olmaz ama dukenella dukanbal sayfalarına bak diğer günlerde işine yarayacak çok tarif varAtak için tarif bulamadım ki doğru düzgün
Bazı izinliler var ama kullanıp kafa karıştırmaya gerek yok bir gün dayanılır bence doymuyorsan miktarları az tutmana gerek yok sadece sütte sınır var içinde şeker olduğu iciniyi iyi sevindim o zaman atakta herşey yasak gibi geldi bana
İnşallah olacak birşeylerBenim de yarın günüm var. Evi toparlama modundayım.O yüzden yürüyüşe gidemeyeceğim. Herkes diyetine uyuyordur umarım. Şöyle listeye tepeden giriş yapsak ne güzel olur.
Teşekkür ederim canım. Umarım seni tatmin eden bir kilo verirsin. Zor geçirmene üzüldüm. Ben azıcık zorlanmıştım. O da kabaklarım küçük diye tam doyamıyordum. Çok zorlanıyorsan kabağı veya diğer malzemeleri ölçülü miktarda arttırabilirsin bence. Uçalım, takımınızı da uçuralım
yarın eminim uçacaksınız tatlım takip ettiğim kadarıyla
Evet bana da öyle geldi. Tabi sessiz arkadaşlar da var. Onlarda iyi durumdalarsa bence güzel bir sonuç alacağız.bu hafta takım bayaaa iyi gibi
Ben normalde de yoğurtlu kabak salatasını çok sevdiğim için doyma noktasında biraz sorun yaşamıştım. kabağın yanında peynir değere binmiş canımKabak çok geliyor. Hatta dün 1 tane yaptım ama sanırım vücut farklı şeyler istiyor. Mesela peynir o kadar lezzetli geldi ki anlatamam.
Zaten takımca uçmayınca aynı tat olmuyor.
İnşallah bakalım kaptanım. Sen nasılsın? Yoğunluk çok mu?
Olacak olacakİnşallah olacak birşeyler
Yemesem daha iyi. Daha veremedim bile vermek istediklerimi.Canımmmm öbür gün cuma olduğu için bence bakmalısınçok yasak birşey değilse Cuma’dan sonra yersin
Kokusuyla yetineceksin artık canım.
Hiç söylemiyim bence kimsenin canı çekmesin. Akşam menümde kuzu pirzola var ama milletin karşısına geçip pirzola yemekte olmaz.Ayy umarım Suzancım. Bu gece çok zor geçti, sonucu olmalı bence.
Bisiklet moduna girip olmayınca canım istemedi hiç cikilatam.
Ne tatlı anlatmışsın şekerim :)
O kek sana hiç yakışmamış Fancycim.
Yemek ne? Onu söylersen yorumlayalım ama ama yarın tehlikeli gün.
Çabuk gelen çabuk gider. Ben senin çabucak fazlalıklarını vereceğine inanıyorum ortim. Bizim göbekler bir maşallah. Lütfen sende bir durGünaydın kızlar..
Dün kahvalti icin yumurta haslamistim ama acil çıkmamız gerektiği için yiyememistik.Ama bugün yedim ve 2 h.yumurta ile kahvaltımı aradan çıkarmış oldum.
Bugün de eşimle çıkacaz son dakika uyanacak ve dışarda pogaca yeriz dice artık ona yok demenin vakti geldi.
Neyse uyanınca tartıldım kilom 81.1
AhahahahaaaaGünaydın ince olasicalar
Aç değilim zaten tuhaf bir şekilde sadece tarifler çok güzel yeni şeyler yeni heycanlar yapmak istedim bir an önceBazı izinliler var ama kullanıp kafa karıştırmaya gerek yok bir gün dayanılır bence doymuyorsan miktarları az tutmana gerek yok sadece sütte sınır var içinde şeker olduğu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?