Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünden sonra atak hariç tarifler uyuyor o zaman yoksa sebze protein günü de atağa mı giriyor?

Sebze-protein günü seyir evresi olarak geçiyor ama en katı evre atak olduğu ve diğer tüm evrelerdeki kuralları kapsadığı için atak tariflerini tüm diyet boyunca uygulayabiliyoruz.

Benim de yarın günüm var. Evi toparlama modundayım. O yüzden yürüyüşe gidemeyeceğim. Herkes diyetine uyuyordur umarım. Şöyle listeye tepeden giriş yapsak ne güzel olur.

Kolay gelsin Suzancım. Yarına lütfen güzel sonuçlar alalım. Baya baya zor bir gün geçiriyorum. Yarınki rakamla uçmak istiyorum.

Kolay gelsin Suzancım. Yarına lütfen güzel sonuçlar alalım. Baya baya zor bir gün geçiriyorum. Yarınki rakamla uçmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım. Umarım seni tatmin eden bir kilo verirsin. Zor geçirmene üzüldüm. Ben azıcık zorlanmıştım. O da kabaklarım küçük diye tam doyamıyordum. Çok zorlanıyorsan kabağı veya diğer malzemeleri ölçülü miktarda arttırabilirsin bence. Uçalım, takımınızı da uçuralım

bu hafta takım bayaaa iyi gibi

Kabak çok geliyor. Hatta dün 1 tane yaptım ama sanırım vücut farklı şeyler istiyor. Mesela peynir o kadar lezzetli geldi ki anlatamam.
Zaten takımca uçmayınca aynı tat olmuyor.

yarın eminim uçacaksınız tatlım takip ettiğim kadarıyla

İnşallah bakalım kaptanım. Sen nasılsın? Yoğunluk çok mu?

Ben normalde de yoğurtlu kabak salatasını çok sevdiğim için doyma noktasında biraz sorun yaşamıştım. kabağın yanında peynir değere binmiş canım kafanı dağıtmaya çalış canım. İnan tartıda çok büyük kilolar gitmese de bundan sonra vücudun daha da rahatlayacak. Benim öyle oldu. Artık canım meyve bile çekmiyor. Sabah aç karına kuru meyve yiyorum Başka da birşey canım istemiyor.

Canımmmm öbür gün cuma olduğu için bence bakmalısınçok yasak birşey değilse Cuma’dan sonra yersin
Yemesem daha iyi. Daha veremedim bile vermek istediklerimi.

Kokusuyla yetineceksin artık canım.

Hiç söylemiyim bence kimsenin canı çekmesin. Akşam menümde kuzu pirzola var ama milletin karşısına geçip pirzola yemekte olmaz. Onlar o cısı yerken bende köfte yemeye karar verdim. Onlardan önce yersem bu defa aman azıcık yiyeyim ne olacak havasına girip akşam yemeğinin 2 öğün olmasından korktuğun için böööle bi çözüm buldum kendimce. Hakkımda hayırlısı.

Çabuk gelen çabuk gider. Ben senin çabucak fazlalıklarını vereceğine inanıyorum ortim. Bizim göbekler bir maşallah. Lütfen sende bir dur de kötü beslenmeye. Olan bize oluyor, aklımızı kaybedeceğiz bu gidişle tartıdaki rakamlara dertlenmekten.

Bazı izinliler var ama kullanıp kafa karıştırmaya gerek yok bir gün dayanılır bence doymuyorsan miktarları az tutmana gerek yok sadece sütte sınır var içinde şeker olduğu icin
Aç değilim zaten tuhaf bir şekilde sadece tarifler çok güzel yeni şeyler yeni heycanlar yapmak istedim bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…