- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.101
Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin
Geçmiş olsun canım. İnsanın bir rahatsızlığı varsa başka birşeye konsantre olması zor oluyor gerçekten. Can sıkıcı ama sonuçta çözülemeyecek sorunlar değil. Yakın zamanda bir şeyin kalmaz umarım
Geçmiş olsun canımHayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.
Çok sağol çikilatacım.Geçmiş olsun canım
Ben de okumuştum bunu bugün
Yap bebeyim bende fıstık ezmemi yapıcam.Ben de okumuştum bunu bugünçok sevindim salı günü kendi fındık ezmemi yapicam
Ay çok korkunç ben artık içindekileri okumdan hiç bir şey almıyorum bugün marketten 5-6 parça bişi aldım 1 saatten fazla sürdü
Aynen valla, okuyup okuyup yerine bırakıyorum. Meğer neler yiyormuşuz yaaa, inanılmaz.Ay çok korkunç ben artık içindekileri okumdan hiç bir şey almıyorum bugün marketten 5-6 parça bişi aldım 1 saatten fazla sürdü
Geçmiş olsun canımHayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Ben de okumuştum bunu bugünçok sevindim salı günü kendi fındık ezmemi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?