Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En son 70 dim canm o zaman bu hafta biraz calisayim duseyim 68 lere simdi hangi tarihte baslayacagim

Selam herkese, Mutlu ve sağlıklı hafta olsun hepimize: )

Pazar günü menümü paylaşıyorum.

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: 2 biber dolması ve yoğurt

Ara 18:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: yemedim

10.00: 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor: 100 adet ip atlama

1,5 lt su

Canım haftaya yani 11 Mayıs'ta 68.8 kg altına inersen listeye alıyorum. Eğer inemezsen, artık ne zaman inersen o zaman alırız :)
tamam canisi inerim buyuk ihtimal bu iki gun oruc olacagim zaten benim oglan haftasonu yaralandi yuzunden dikis atildi evdeyim kendime pek zaman ayiramiyorum su zamanlar ama o tarihe duserim insallah yeni bir diyet uygulayacagim insallah ketojenik beslenmeyi deneyecegim yapabilirsem ramazanda nasil yapacagiz belli mi sahur ve iftar listesi yapacagiz sanirim

Şekersiz 14.gün bitmiş
Süpeeerrrr

Sağol bebeyim.

Çok sağol canım. Ben kaydetmiştim bir yerlere bakıp atayım.

Aaa çok geçmiş olsun canım yaa üst üste gelmiş sizin de..

Ketojenik diyeti duymustum o da baya etkili sanırım. Ramazan'da sahur ve iftar listesi paylasacaksınız, evet. Bir de tabi oruc tutanlar persembe aksamından iftardan önce tartılıp bildirim yapacak, malum cuma sabahı sahur sonrası cıkılıyor :) Ben gene Ramazan öncesi hatırlatırım onu :)

Gecmis olsun canim. Acil sifalar dilerim.
Sağol canımmmmm.

fancynancy Canim geçmiş olsun.. Dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme..
Alıyorum tatlım, sağol. Hepsine alarm kurdum unutmayayım diye

Vuuuu enerjiye gel bebeyim.

Sağol canımmmm
Kaçamak falan yok valla. Kahvaltı dışardan poğaça alırız dedi eşimde YÖK dedim ben sandviçimi yaptım. Yoldayız şimdi bilahare yazıciiimm

morordek ben günlük mekik/squat/plank yapıyorum onların puanlaması nasıl olur? Kaç tanesi kaç puan
Güzel soru canım. Spor tablosunda dakikasına 2.5 puan demişiz. Ben dakikada 25 tane yapılır diye düsünerek 25 tanesine 2.5 puan gibi düsünmüstüm. Yani 50 tanesi 5 puan düz hesapla :) Onu da tabloya ekleyeyim hatta

Canim renklerin bir anlamı var mı?
Kirmizi yapilmayalar yeşil yapılanlar sarı yaptigi kadarı tamamlanip yeşil olunca onları siliyorum

Renkler neyi simgeliyor canım
Kirmizi yapilmayalar yeşil yapılanlar sarı yaptigi kadarı tamamlanip yeşil olunca onları siliyorum
Puana çevirmişsin sanırım canım eline sağlık
ordekim diğer türlü benim de kafam karıştı çok

1 yudum simit ve 1 yudum peynir nasıl oluyor kız ciklat
Arkadaşlar yiyordu ucundan 1 yudum kadar böldüm

Sibelcim senin menülerinde de artık kaçamak görmek istemiyorum lütfen!
2500 puanlık ceza sana da Cikilatacanavari
2500 çok değil mi ya 12500 ip falan yapio ordekim sence de biraz fazla değil mi

Kaptanım ben yazmayı unutmuşum. Sabah kahvaltıdan önce kıyafetsiz tartıldığımda 73 çıktım. Kahvaltı sonrası kıyafetlerle 73,8 çıktım.

Tabletten kopyalayamadım, link bırakayım
https://zayiflama.club/kabak-detoksu/

Alışmaya bağlı canım alisirsan sen de zorluk çekmezsin..

Bence biraz da bünye meselesi. Ben bir dönem alışmaya çalıştım ama bayılacaktım artık 1 hafta sonunda.

Bol enerjiler ördeğim.

Onlar da değil dimitri Fancy'im? Bayıldım resmen.

evett yaa olmaz mi
Eki Görüntüle 2141719 bu tarif benim di
iki haftam doldu 18 de 25 1. Hafta 25 den 2 nisana 2. Hafta diye hesap ediyorum ya 2 persembe gecirdim diye ben bu hafta donuyorum saniyorum

Off, o ne! Keşke takıma yazsaydın, oy verirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…