- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.061
Okeeeee Şeymam.600 ip diyelim o zamanCikilatacanavari
Spor olmadığı ve gözleme olduğu için de 100 ip daha
Sporun güzelmiş hedefcim o yüzden 1 top dondurmayı görmedim say
Sana da kolay gelsin kaptanım
Kendi cezanı kendin kes o zaman Ferahim
Ama bu hafta da artiydin zaten cumaya eksi istiyorum ona göre
Patatesleri sporla telafi etmişsin sen de :)
Hatırlattığın iyi oldu ciklatim
Sen tartıl yine de canım
3 küçük çikolataya geçen sefer 300 ip mi ceza kesmiştik sanki :)Hernese tunaydin 2 gundur yogundum girenedim. 2 gunluk menumu paylasiyorum.
Cuma günü
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: bir tabak misket köfte, salata ve ayran
Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt
Akşam: 1 buçuk kase pancar çorbası, yarım kase yoğurt ve salata
9 gibi 1 yuvarlak küçük çikolata
Spor 250 adet ip atlama
2.5 lt su
Cumartesi
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: bir kase pancar çorbası , salata ve yarım kase yoğurt
Ara 2 küçük çikolata
Akşam: 3 adet biber dolmasi, 1 kase yogurt ve salata
Spor 250 adet ip atlama
1.5 lt su
Spor : 100 ip
Parça parça yapabilirsinmorordek canım cezamı parça parça yapabilir miyim bir günde fazla ip atlayınca sonraki 3-4gün spor yapasım gelmiyor
Bugün 120ip, 100mekik,75squat yaptım mekik ve spuat ipin ne kadarını karşılar? Dakika olarak tutmadım ne kadar sürdüğünü
Bence gayet güzel olur kaptanYa ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
evet canım 3 aydır oradaydım, yerleşirim belki bu yaz sonu gideceğim kısmet olursa :)Kolay gelsin kaptanım.
Bol eğlenceler ama aman kaçırma Fancycim.
İp yerine neyi ne kadar yapabiliyoruz şekerim?
Seviliyorsun ördeğim..
Hindistanda mıydın kollontaicim? Gezmeye mi gitmiştin?
Bence de daha iyi olur Şeymacım. Yapacaklarımızı kendimiz belirleriz en azından. İp atlayan ipini atlar, eliptik yapan eliptiği.Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Sanırım sorun var birkaç kişi daha söylemişti. Tartım kırıldı demiştin ben de bildirim yapmayacaksın sanmıştımBen bu aralar siteye giremiyorum. Acilmiyor. Bu sorunu yasayan bir trk ben miyim? Bilgisayar yok o yuzden sadece telden giriyorum.
Kalan 150 ip cezami da atlamistim. Ayrica dun tartildim ama siteye giremedigimden yazamamistim. Hedefimi tutturmusum. 65.8 geldim.
Ama zaten spor tablosunda ip ile Leslie aynı puan değil ki. Dediğin gibi 500 ip 100 dakika yürüyüşe denk geliyor. 100 puanlık ceza dediğimde böyle bir şey yapılabilirBencede zor olur ip yürüyüş Leslie cinsinden daha kolay . Hemen hemen hepimiz ip yapıyoruz. Yada yürüyüş mesala 500 ip 100 dakika yürüyüş şeklinde olabilir..
Sanırım sorun var birkaç kişi daha söylemişti. Tartım kırıldı demiştin ben de bildirim yapmayacaksın sanmıştım
Ama zaten spor tablosunda ip ile Leslie aynı puan değil ki. Dediğin gibi 500 ip 100 dakika yürüyüşe denk geliyor. 100 puanlık ceza dediğimde böyle bir şey yapılabilir
Evet dün bildirim yapsaydın listeye alırdıkTarti kirildi. Farkli tartiyla tartildim. Kendi evimde degilim. Bi aksilik cikmazsa onumuzdeki cuma kendi tartimla tartilacagim. Gruba gireyim dedigimden beri 3. Tarti.
Bu daha mantikli gibi geldi ip atlamayi severdim eskiden ama şimdi çok zorladiYa ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Herkes fikrini beyan etmemiş henüz ama sanırım çoğunluk puan şeklinde ceza yazılmasına karşı değil? İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun
Menün gayet güzel canım su ve spor belirtmemişsinPazar menu bildirimin
Sabah canim birsey istemedi
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ara
1 greyfurt
Akşam
1 kase kuru fasulye
Salata ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?