Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okeeeee Şeymam.

morordek canım cezamı parça parça yapabilir miyim bir günde fazla ip atlayınca sonraki 3-4gün spor yapasım gelmiyor
Bugün 120ip, 100mekik,75squat yaptım mekik ve spuat ipin ne kadarını karşılar? Dakika olarak tutmadım ne kadar sürdüğünü

3 küçük çikolataya geçen sefer 300 ip mi ceza kesmiştik sanki :)
Cikilatacanavari
Parça parça yapabilirsin
100 mekik + 75 squati 90 ip gibi sayıyorum. Ona göre düşebilirsin

Bence gayet güzel olur kaptan

Ben bu aralar siteye giremiyorum. Acilmiyor. Bu sorunu yasayan bir trk ben miyim? Bilgisayar yok o yuzden sadece telden giriyorum.

Kalan 150 ip cezami da atlamistim. Ayrica dun tartildim ama siteye giremedigimden yazamamistim. Hedefimi tutturmusum. 65.8 geldim.

Guzel olur bence. Herkes kendisine uygun olan sporu yapabilir.

Kolay gelsin kaptanım.

Bol eğlenceler ama aman kaçırma Fancycim.

İp yerine neyi ne kadar yapabiliyoruz şekerim?

Seviliyorsun ördeğim..

Hindistanda mıydın kollontaicim? Gezmeye mi gitmiştin?
evet canım 3 aydır oradaydım, yerleşirim belki bu yaz sonu gideceğim kısmet olursa :)

Bence de daha iyi olur Şeymacım. Yapacaklarımızı kendimiz belirleriz en azından. İp atlayan ipini atlar, eliptik yapan eliptiği.

Sanırım sorun var birkaç kişi daha söylemişti. Tartım kırıldı demiştin ben de bildirim yapmayacaksın sanmıştım
Bencede zor olur ip yürüyüş Leslie cinsinden daha kolay . Hemen hemen hepimiz ip yapıyoruz. Yada yürüyüş mesala 500 ip 100 dakika yürüyüş şeklinde olabilir..
Ama zaten spor tablosunda ip ile Leslie aynı puan değil ki. Dediğin gibi 500 ip 100 dakika yürüyüşe denk geliyor. 100 puanlık ceza dediğimde böyle bir şey yapılabilir

Tarti kirildi. Farkli tartiyla tartildim. Kendi evimde degilim. Bi aksilik cikmazsa onumuzdeki cuma kendi tartimla tartilacagim. Gruba gireyim dedigimden beri 3. Tarti.

Iyi aksamlar yani cumartesi
Dünkü menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yesillik
5adet zeytin
Domates ve salatalik

Ara
1elma

Oglen
1 dilim ekmek
1 kabağı rendeleyip pisirdim soguyunca sarmisakli 1kase Yoğurtlu yedim

Ara
1 kase yoğurt

1 dilim ekmek
2 şiş kuzu mangal
1 bardak ayran
4 kaşık soğan salatasi

Bu daha mantikli gibi geldi ip atlamayi severdim eskiden ama şimdi çok zorladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…