Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2500 çok değil mi ya 12500 ip falan yapio ordekim sence de biraz fazla değil mi
Ahahahah bu sefer de benim kafa gitmiş iyi mi
5'le çarpılıyordu değil mi, ben 5'e bölünecek sanmışım
Dur güncelleyeyim o zaman: 500 iplik ceza kaç puan ediyor? 100 di mi?
Evet, 100 puanlık cezan var si_bel
Kaptanım ben yazmayı unutmuşum. Sabah kahvaltıdan önce kıyafetsiz tartıldığımda 73 çıktım. Kahvaltı sonrası kıyafetlerle 73,8 çıktım.
Süper misin nesiiinnnn?
Ben sabah 86.7 geldim saygılarımla sunarım
Ahaa bir mükemmel de burda

Kaptanım teşekkür ederim. Ben boğazıma hakim olunca veriyorum çok şükür. Önceden şu an yediğimin en az 3 katını yerdim. şimdi dengeledim. Bakalım inşallah daha iyi olur bundan sonra

Kaptanım teşekkür ederim. Ben boğazıma hakim olunca veriyorum çok şükür. Önceden şu an yediğimin en az 3 katını yerdim. şimdi dengeledim. Bakalım inşallah daha iyi olur bundan sonra
Ah ah hep fazla yemekten ya da saçma sapan şeyler yemekten geliyor zaten başımıza ne geliyorsa. Zararın neresinden dönersek kârdır. Menülerin çok iyi, aynen bu şekilde devam et canım. En kısa sürede hedefine ulaşacağına inanıyorum :)

Amin inşallah kaptanım. Hep beraber inşallah

Hedefcim ben bu hafta dağıttım kendimi. Moralim bozuk olunca biraz uzaklaştım kafam çok dağınıktı Hangi kitaptan bahsettiğini kaçırdım. İsmini paylaşır mısın yeniden, zahmet olmazsa...Alıp okuyayım. Bak şimdi mesaj yazıyorum ellerim vıcık vıcık krem, çocuk oyun oynayalım diyor ya ellerim kremli oluyor ya da acıyor yara bere içinde oluyor hiçbir şey yapmak istemiyorum yine. Gerçekten bıktım işin içinden çıkamıyorum. Hafta sonu abur cubur yedim aylar sonra... yemedim de ne oldu dedim kendime, motivasyonum dibe vurdu moralim sıfır. neyse bugün yeniden arınmaya başladım. Kendimi toplamaya çalışıyorum... Kitap belki işime yarar bu süreçte... çok teşekkür ederim.

Canım yaaa, az çok tahmin ediyorum nasıl sıkıntı çektiğini, eşim var gözümün önünde. O da çok acıyor kalem bile tutamıyorum vs diyor

Şunu okuyunca ağladım Ferah... Gerçekten artık sinirlerim laçka... Aynı durumdayım. Birşey tutmak için parmaklarımı kıvıramıyorum o yaralar açıldığında. Ama sana şu kolsuz agopun kremini vereceğim işe yaradı yaralarım kapanıyor yavaş yavaş. Tabii yememe içmeme dikkat etmezsem yine açılacak. Hatta bazen yemekle de ilgisi olmuyor. Bu işi kökten çözememek canımı sıkıyor...

Ah yaa ne kadar zor bir illetmiş Umarım en kısa sürede bulabilirsin çözümü Esracım..

Birlikte yapalım işte hatta sporda kapisabiliriz bile
Çikilatacım, kabak detoksu bende fena halsizlik yapıyor. O nedenle spor için bir şey diyemeyeceğim.

Pamukcum, ben beynine reset at kitabını okudum. Barış Muslu ama sanırım aynı yazarın sağlığına format at kitabında daha fazla detay varmış. Kitap okumakla sorunun yoksa ikisini de oku bence.
Beni baya ikna etti yazanlar ama açıkçası hala deneyemedim.

Çok teşekkür ederim hedefcim. İkisini de alıp okuyayım zaten bu aralar her anlamda detoks yapıyorum diyebilirim. Sosyal medyadan da çekildim yavaş yavaş. Fb, instagram hepsini kapattım. Kendimi kitap okumaya vereceğim. Sosyal medyadan uzaklaşınca resmen kendimi hatırladım. Eskiden kitap okurdum yaa. Şimdi okusam da kafam dağınık oluyordu. Arada bir elime illa telefon alıyordum. Kapattım rahat ettim, düşünmüyorum bile artık. kendime, çevreme ve doğaya daha çok adapte olabiliyorum.

Olsun canim caniniz sagolsun kismet degilmis

Tamam canim insallah tabii oyle yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…