- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.201
Geçecek bebeyim geçecek, merak etme sen.Günaydın herkesesabah 78 çıktım bu haftaki sporlarla vücut harekete geçer umarım.
Çok geçmiş olsuntamam canisi inerim buyuk ihtimal bu iki gun oruc olacagim zaten benim oglan haftasonu yaralandi yuzunden dikis atildi evdeyim kendime pek zaman ayiramiyorum su zamanlar ama o tarihe duserim insallah yeni bir diyet uygulayacagim insallah ketojenik beslenmeyi deneyecegim yapabilirsem ramazanda nasil yapacagiz belli mi sahur ve iftar listesi yapacagiz sanirim
Valla bence de sana göre çok ama çok erken hedefimBugün kendimce çok erken kalktım. Saat 8.30 gibi.
2 saat de yürüyüş yaptım ama şimdiden uykum var.
Kahvemi alıp çalışmaya geçeyim bari..
Canım bende eşime bir sabun aldım çok beğendi, yumuşattı diyor epey. Sana da getireceğim inşallah işine yarar. Bebeğim bir kez daha sormuştum ama karaciğerine baktırmıştın di mi? Mesela benim eşimin de alkolle çok yağlı, ağır yemekle vs işi olmaz ama yağlanma var. Cevap verdiysen de unuttum ne olur kusuruma bakma. Şu oğlan da hayırlısıyla bir okula başlasa da toparlasam kafayı biraz. Vık vık tepemde.Şunu okuyunca ağladım Ferah... Gerçekten artık sinirlerim laçka... Aynı durumdayım. Birşey tutmak için parmaklarımı kıvıramıyorum o yaralar açıldığında. Ama sana şu kolsuz agopun kremini vereceğim işe yaradı yaralarım kapanıyor yavaş yavaş. Tabii yememe içmeme dikkat etmezsem yine açılacak. Hatta bazen yemekle de ilgisi olmuyor. Bu işi kökten çözememek canımı sıkıyor...
Ama sen böyle şeyler yemezdin irade kralicesiydin noldu sanaMenüm;
Uyaninca 3 kuru kayısı,t.kahvesi ve 400 ml şu
07:30
1 h.yumurta
Az peynir
1 d.ekmek
11:30
1 elma
14:00
1 dilim ekmek
3 dilim hindi füme
Domates ve yeşillik
Ayran
16:00
1 elma
20;00
Menemen
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2,5 L şu
4 t.kahvesi
1 yeşil çay
Öğlen vakti kahvenin yanında 2 tane küçük lokum yemiş olabilirim.
Spor;
1 saat 10 dk yürüyüş
Saol cınım
Keşke akşam daha güzel beslenseydin de o gofreti görmeseydi bu gozlerBugünkü menümfancynancy
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 5 zeytin
Ara
- 4 ızgara köfte
- 2 lavaş
- Sumaklı soğan salatası
Akşam
- Yarım muz
- 1 avuç leblebi
Gün içinde
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- Kızımın yemediği yarım gofret
- 300 ip atlama(cezam için)
Cikilatacanavari - 45 dk leslie
- 15 dk tempolu yürüyüş
Ya zaten alerji gibi tamamen geçmeyen bir şey bu. Kafasına göre takılıyor, gördüm ellerini kuzucum, üzülmekte haklısınŞunu okuyunca ağladım Ferah... Gerçekten artık sinirlerim laçka... Aynı durumdayım. Birşey tutmak için parmaklarımı kıvıramıyorum o yaralar açıldığında. Ama sana şu kolsuz agopun kremini vereceğim işe yaradı yaralarım kapanıyor yavaş yavaş. Tabii yememe içmeme dikkat etmezsem yine açılacak. Hatta bazen yemekle de ilgisi olmuyor. Bu işi kökten çözememek canımı sıkıyor...
Ay şimdi okudum canım.Karaciğer ve böbrek fonksiyonların iyi dedi doktorum. Demek ki onunla ilgisi yokmuş.
Evet canım ne olduysa tatilden sonra motivasyonum dağıldı. Maalesef hala toparlayamadım. Spor yapacaktım bugün yapamadım. Şimdi en azından jillian yapayım diyorum.
Suzicim hemen harekete geçir vücudunu bak tersine gitmeye başlamış
Çok geçmiş olsun canım.tamam canisi inerim buyuk ihtimal bu iki gun oruc olacagim zaten benim oglan haftasonu yaralandi yuzunden dikis atildi evdeyim kendime pek zaman ayiramiyorum su zamanlar ama o tarihe duserim insallah yeni bir diyet uygulayacagim insallah ketojenik beslenmeyi deneyecegim yapabilirsem ramazanda nasil yapacagiz belli mi sahur ve iftar listesi yapacagiz sanirim
O zaman çarşamba perşembe kabak detoksuna başlıyorum
Bende Çarşamba- Perşembe yapayım diyorum. İsterseniz beraber yapalım. Beni ancak detoks kendime getirir. Bu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım @CikilatacanavariÇok zorda kalırsam ben de belki çarşamba-perşembe kabak detoksu ya da saf protein yapabilirim.
Valla bir an önce geçsin istiyorum. Yoksa gidişat iyi değilGeçecek bebeyim geçecek, merak etme sen.
Haklısın canım. Ben de nasıl yedim bilmiyorum gözüm dönmüş.Ama sen böyle şeyler yemezdin irade kralicesiydin noldu sana
Saol cınım
Keşke akşam daha güzel beslenseydin de o gofreti görmeseydi bu gozler
2 küçük lokuma 20 puancık ceza yazalım o zamanMenüm;
Uyaninca 3 kuru kayısı,t.kahvesi ve 400 ml şu
07:30
1 h.yumurta
Az peynir
1 d.ekmek
11:30
1 elma
14:00
1 dilim ekmek
3 dilim hindi füme
Domates ve yeşillik
Ayran
16:00
1 elma
20;00
Menemen
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2,5 L şu
4 t.kahvesi
1 yeşil çay
Öğlen vakti kahvenin yanında 2 tane küçük lokum yemiş olabilirim.
Spor;
1 saat 10 dk yürüyüş
Yineeee sporunun şerefine poğaçayı görmezlikten geliyorum hedefcim :)Bugün efsane yoruldum..
Tartı sabah 400 gram artı çıktı. Aslında menülerim falan da iyiydi ama ödem midir nedir artık bilmiyorum.
Sabah:
1 poğaça
1 parça peynir
4 zeytin
Öğle:
Muzlu kefir
Akşam:
Tavuklu salata
Ayran
3 saat yürüyüş..
Kızının yemediği yarım gofret için 80 puanlık bir cezaBugünkü menümfancynancy
Sabah
Öğle
- 5 zeytin
Ara
- 4 ızgara köfte
- 2 lavaş
- Sumaklı soğan salatası
Akşam
- Yarım muz
- 1 avuç leblebi
Gün içinde
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- 15 dk tempolu yürüyüş
+1 mi?
Detoks yap bari sen yaaa belki toparlarsın motiven artarEvet canım ne olduysa tatilden sonra motivasyonum dağıldı. Maalesef hala toparlayamadım. Spor yapacaktım bugün yapamadım. Şimdi en azından jillian yapayım diyorum.
Hayırlı olsun canım guzel olmus :)Bu arada kolaylık olsun diye adımı değiştirdim
Lavaşlar normal ekmek diliminden daha yüksek kalorili diye biliyorum canım. Yarım da gofret var. Ördekim keser cezanıBugünkü menümfancynancy
Sabah
Öğle
- 5 zeytin
Ara
- 4 ızgara köfte
- 2 lavaş
- Sumaklı soğan salatası
Akşam
- Yarım muz
- 1 avuç leblebi
Gün içinde
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- 15 dk tempolu yürüyüş
Suzicim seninde yeni nick hayırlı olsun.İyi akşamlar herkese
Evet canım ne olduysa tatilden sonra motivasyonum dağıldı. Maalesef hala toparlayamadım. Spor yapacaktım bugün yapamadım. Şimdi en azından jillian yapayım diyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
Bende Çarşamba- Perşembe yapayım diyorum. İsterseniz beraber yapalım. Beni ancak detoks kendime getirir. Bu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım @Cikilatacanavari
Valla bir an önce geçsin istiyorum. Yoksa gidişat iyi değil
2 küçük lokuma 20 puancık ceza yazalım o zamanCikilatacanavari
Yineeee sporunun şerefine poğaçayı görmezlikten geliyorum hedefcim :)
Kızının yemediği yarım gofret için 80 puanlık bir cezaCikilatacanavari
Lavaslar nasıldı peki büyük müydü?
+1 mi?
Detoks yap bari sen yaaa belki toparlarsın motiven artar
Hayırlı olsun canım guzel olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?