Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun

Cikilatacanavari hayurlı olsun canım
fancynancy menüm :
Kahvaltı: haş yumurta, peynir, 1dilim ekmek, domates salatalık biber dereotu muz
Öğlen:nohut, bulgur pilavı yoğurt
Ara:sütlü kahve,hurma,10fındık,gün kurusu, yarım elma [farklı saatlerde]
Akşam:taze fasulye, cacık, çoban salata
Su 2lt, 80squat,50mekik, 45sn plank

Canım bende eşime bir sabun aldım çok beğendi, yumuşattı diyor epey. Sana da getireceğim inşallah işine yarar. Bebeğim bir kez daha sormuştum ama karaciğerine baktırmıştın di mi? Mesela benim eşimin de alkolle çok yağlı, ağır yemekle vs işi olmaz ama yağlanma var. Cevap verdiysen de unuttum ne olur kusuruma bakma. Şu oğlan da hayırlısıyla bir okula başlasa da toparlasam kafayı biraz. Vık vık tepemde.
Neyse inşallah sabun sana da iyi gelir. Adam Almanya da üretiliyor çok kaliteli vs dedi ama kutusunda hiç ööle bişi yazmıyor. Ama işe yaradı, mühim olan o.

Ama sen böyle şeyler yemezdin irade kralicesiydin noldu sana
Saol cınım

Keşke akşam daha güzel beslenseydin de o gofreti görmeseydi bu gozler

Ya zaten alerji gibi tamamen geçmeyen bir şey bu. Kafasına göre takılıyor, gördüm ellerini kuzucum, üzülmekte haklısın
Ama fazla moralini bozmamaya çalış, streste çok önemli biliyorsun egzamada.

İyi akşamlar herkese

Suzicim hemen harekete geçir vücudunu bak tersine gitmeye başlamış
Evet canım ne olduysa tatilden sonra motivasyonum dağıldı. Maalesef hala toparlayamadım. Spor yapacaktım bugün yapamadım. Şimdi en azından jillian yapayım diyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
O zaman çarşamba perşembe kabak detoksuna başlıyorum

Çok zorda kalırsam ben de belki çarşamba-perşembe kabak detoksu ya da saf protein yapabilirim.
Bende Çarşamba- Perşembe yapayım diyorum. İsterseniz beraber yapalım. Beni ancak detoks kendime getirir. Bu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım @Cikilatacanavari
Geçecek bebeyim geçecek, merak etme sen.
Valla bir an önce geçsin istiyorum. Yoksa gidişat iyi değil

2 küçük lokuma 20 puancık ceza yazalım o zaman Cikilatacanavari
Yineeee sporunun şerefine poğaçayı görmezlikten geliyorum hedefcim :)
Kızının yemediği yarım gofret için 80 puanlık bir ceza Cikilatacanavari
Lavaslar nasıldı peki büyük müydü?
morordek ördekim bende +1 çıktım ama cumaya eksiyle geliyorum, garanti.
+1 mi?
Evet canım ne olduysa tatilden sonra motivasyonum dağıldı. Maalesef hala toparlayamadım. Spor yapacaktım bugün yapamadım. Şimdi en azından jillian yapayım diyorum.
Detoks yap bari sen yaaa belki toparlarsın motiven artar
Bu arada kolaylık olsun diye adımı değiştirdim
Hayırlı olsun canım guzel olmus :)

Lavaşlar normal ekmek diliminden daha yüksek kalorili diye biliyorum canım. Yarım da gofret var. Ördekim keser cezanı

Suzicim seninde yeni nick hayırlı olsun.

Arada kaynamadı mı o.
Çarşamba Perşembe hurma detoksu yapıyorum 2 günlük. Belki Cuma günü de yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…