- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.181
Gazoz cısssss çok şekerli :)Hayirli kandillerr hanimlarrr
Dunku menum
Sabah
1 dlim kpekli ekmek
Azcik peyaz peynir
1 kupa nescafe
1 tabak menemen
Aksam
7 tane kofte
2 catal makarna
2 tane salatalik tursusu
1 tane gazoz
2 kupa kiraz sapi cayi
2 lt su
Spor yapamadim avm ye gittik alisveris yaptik cocuklara baya yoruldum ve regl oldum demistim belim bacaklarim cok agriyo oyuzden bgunde yapamayabilirim bilmiyorum aksamki durumuma bagli
Dun hic giremedim aksamda bir suru islerim vardi kusura bakmayin bgunde ancak girebildim birazdan bgunun mesnusunude paylasicam
Bende ne zaman ceza alicam diye bakiyodumGazoz cısssss çok şekerli :)
Ceza keselim mi sana da?
Ahajdkfl ben de hemen gazozu zoomladimGazoz cısssss çok şekerli :)
Ceza keselim mi sana da?
Ahah istediğin ceza olsunBende ne zaman ceza alicam diye bakiyodum
Kafa aynı çalışıyor demekAhajdkfl ben de hemen gazozu zoomladim
Ahah istediğin ceza olsun
20 puanlık ceza yazdım :)
Kafa aynı çalışıyor demek
Yok ya 1 gazoza o kadar yeter şimdilikİyi bari bi an cok kokmuştum
Bisey sorcam cuma gunu hedefledigimiz kilonun uzerinde olursak gene cezami alicazYok ya 1 gazoza o kadar yeter şimdilik
Yok o kadar gaddar değilimBisey sorcam cuma gunu hedefledigimiz kilonun uzerinde olursak gene cezami alicaz
Şunu okuyunca ağladım Ferah... Gerçekten artık sinirlerim laçka... Aynı durumdayım. Birşey tutmak için parmaklarımı kıvıramıyorum o yaralar açıldığında. Ama sana şu kolsuz agopun kremini vereceğim işe yaradı yaralarım kapanıyor yavaş yavaş. Tabii yememe içmeme dikkat etmezsem yine açılacak. Hatta bazen yemekle de ilgisi olmuyor. Bu işi kökten çözememek canımı sıkıyor...
Çok teşekkür ederim hedefcim. İkisini de alıp okuyayım zaten bu aralar her anlamda detoks yapıyorum diyebilirim. Sosyal medyadan da çekildim yavaş yavaş. Fb, instagram hepsini kapattım. Kendimi kitap okumaya vereceğim. Sosyal medyadan uzaklaşınca resmen kendimi hatırladım. Eskiden kitap okurdum yaa. Şimdi okusam da kafam dağınık oluyordu. Arada bir elime illa telefon alıyordum. Kapattım rahat ettim, düşünmüyorum bile artık. kendime, çevreme ve doğaya daha çok adapte olabiliyorum.
Menüm;
Uyaninca 3 kuru kayısı,t.kahvesi ve 400 ml şu
07:30
1 h.yumurta
Az peynir
1 d.ekmek
11:30
1 elma
14:00
1 dilim ekmek
3 dilim hindi füme
Domates ve yeşillik
Ayran
16:00
1 elma
20;00
Menemen
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2,5 L şu
4 t.kahvesi
1 yeşil çay
Öğlen vakti kahvenin yanında 2 tane küçük lokum yemiş olabilirim.
Spor;
1 saat 10 dk yürüyüş
Aaa benimde hiç haberim yoktu yarışmaya katıldığından. Tüh. İletide gelmişti popaça yarışması oy kullanımı diye. Bakmadım, baksaydım oyum belliydiNe tatli yaaa
Kizlar gunaydin Kandilimiz mubarek olsun
morordek canim bu persembe donebiliyor muyum
1 haftadir pogcalar oylama bu tarafa dalamadim dun oylama bitti geldim yaniniza 6 oyla birincilik gitti kismet degilmis
Aaayyy görüntü de harika. Ellerine sağlık canım.evett yaa olmaz mi
Eki Görüntüle 2141719 bu tarif benim di
iki haftam doldu 18 de 25 1. Hafta 25 den 2 nisana 2. Hafta diye hesap ediyorum ya2 persembe gecirdim diye ben bu hafta donuyorum saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?