Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli kandillerr hanimlarrr

Dunku menum
Sabah
1 dlim kpekli ekmek
Azcik peyaz peynir
1 kupa nescafe
1 tabak menemen

Aksam
7 tane kofte
2 catal makarna
2 tane salatalik tursusu
1 tane gazoz

2 kupa kiraz sapi cayi
2 lt su

Spor yapamadim avm ye gittik alisveris yaptik cocuklara baya yoruldum ve regl oldum demistim belim bacaklarim cok agriyo oyuzden bgunde yapamayabilirim bilmiyorum aksamki durumuma bagli

Dun hic giremedim aksamda bir suru islerim vardi kusura bakmayin bgunde ancak girebildim birazdan bgunun mesnusunude paylasicam

Gazoz cısssss çok şekerli :)
Ceza keselim mi sana da?

Muzaffer kushana dün aksamdan sonra uymadım hiç bgunde saf protein yapmaya calıstım bkalım sabaha ne olcak ama regl den dolayı şişlik var cumartesi 74.5 görmüstm ama bu sabah 75.1 kloydum pazar bilerek tartılmadm moralim bzulmasın dyr bgunde tartılmicaktım bildirim yapmak içn tartıldm sırf insallah sabah cumartesi gnkü kilomda olurum

Alerjin olup olmadigina baktirdin mo hic? Ben baktirmayi dusunuyorum. Ayni senin gibiyim. Baharda daha da kotu oluyor. Biktim artik iyice.

Menüm;
Uyaninca 3 kuru kayısı,t.kahvesi ve 400 ml şu

07:30
1 h.yumurta
Az peynir
1 d.ekmek

11:30
1 elma

14:00
1 dilim ekmek
3 dilim hindi füme
Domates ve yeşillik
Ayran

16:00
1 elma

20;00
Menemen
1 dilim ekmek
Domates salatalık

2,5 L şu
4 t.kahvesi
1 yeşil çay

Öğlen vakti kahvenin yanında 2 tane küçük lokum yemiş olabilirim.

Spor;
1 saat 10 dk yürüyüş

Ne yazık ki teknoloji ile çok içli dışlıyız artık.
Benim işim direkt bilgisayar olunca sıfırlayamıyorum ama aynı şekilde sosyal medyayı hiç kullanmıyorum.
Boş zamanlarımda kitap okumaya çalışıyorum. Bolca film, yabancı dizi şeklinde takılıyoruz. Ne zaman ki boş boş internete bakılıp kalırsam kafamı çok dolu ve ekstra yorgun hissediyorum.
Çenem düştü ama bence çok iyi yapmışsın.

O lokumu yemediğine inanıp harikasın diyorum.

Bugünkü menüm fancynancy
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • 5 zeytin
Öğle
  • 4 ızgara köfte
  • 2 lavaş
  • Sumaklı soğan salatası
Ara
  • Yarım muz
  • 1 avuç leblebi
Akşam
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
Gün içinde
  • 2,5 lt su
  • Kızımın yemediği yarım gofret
  • 300 ip atlama(cezam için) Cikilatacanavari
  • 45 dk leslie
  • 15 dk tempolu yürüyüş

Ne tatli yaaa

Kizlar gunaydin Kandilimiz mubarek olsun
morordek canim bu persembe donebiliyor muyum
1 haftadir pogcalar oylama bu tarafa dalamadim dun oylama bitti geldim yaniniza 6 oyla birincilik gitti kismet degilmis
Aaa benimde hiç haberim yoktu yarışmaya katıldığından. Tüh. İletide gelmişti popaça yarışması oy kullanımı diye. Bakmadım, baksaydım oyum belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…