Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de istiyorum yaa kaç kere başladım 3günden sonra bozuyorum

Merhaba kızlar iki gündür menü paylaşmıyorum yine cısslara başladım listede değilim nasılsa her türlü de artı çıkıcam zaten diye saldım:KK43: Ramazan’a kadar hedefe ulaşıp mezun olmak isterken şu halime bakın listeye girecek kadar bile veremiyorum, nasıl kaçamaklardan kurtulurum kızlar akıl verin
Diyetteymis gibi düşünme kendini yemek istediğin şeyden çok az al kıy yanına şu program bitsin yicem de sonra başka bahane uydur sonra gerçekten isteyip istemediğini sorgula ona ihtiyacın var mı bunu güzelce sorgula hala canın istiyorsa ye gözünün önünde durup ona sahip olup yasak olmadığında yemiyorsun çok denedim yemedim markette de alıp gezdirip geri bıraktım deneyebilirsin bunu çünkü yasak olduğunda daha cazip geliyor

Ben öyle şekersiz yapacam diye başlamadım olaya ama bi baktım bitmek üzere bile hiç zorlanmadım içinde şeker glikoz surubu ve buna benzer hiçbir şey yemedim ama çok da zorlanmadım ama 80 kiloya düşeyim 1 kilo profiterol yiyecem patlayasiya kadar yicem uzun zamandır bekliyorum bunu

İnşallah violincim.
[/QUOTE]
İnşallah son olur cnm[/QUOTE]

Ben de kalorisini dusunmeden yiyip icecegim gunleri bekliyorum. Diyet yaparken bile yiyip icmeyi dusunuyorum:olamaz:

Ben de istiyorum yaa kaç kere başladım 3günden sonra bozuyorum

Ben de kendime guvensek baslicam. 21 gun diye dusunmek belki zorlar da bugun sekerli hicbir sey yemicem demek daha kolay sanki. Her gun boyle dersek girtigi yere kadar. Ne kadar sekersiz gecerse o kadar kar.

Bu arada sabah bende 67 geldim _500 diyebiliriz. Tatilde biraz almıştım. Bakalım yarın ne olcak. Umarım hedefi görürum.bugün ip de atladim. Adet yaklaşırken nasıl olacak bakalım. Inşallah takımımiz için iyi sonuçlar gelir.
.

Diyetteymis gibi düşünme kendini yemek istediğin şeyden çok az al kıy yanına şu program bitsin yicem de sonra başka bahane uydur sonra gerçekten isteyip istemediğini sorgula ona ihtiyacın var mı bunu güzelce sorgula hala canın istiyorsa ye gözünün önünde durup ona sahip olup yasak olmadığında yemiyorsun çok denedim yemedim markette de alıp gezdirip geri bıraktım deneyebilirsin bunu çünkü yasak olduğunda daha cazip geliyor
Tamamen alışkanlık bence benimki, mesela yol üstünde A101 var işten gelirken mutlaka uğruyorum oraya tatlı bişeyler almaya, canım çelmiş gibi hissediyorum aöa alışkanlık bence sadece

fancynancy fancynancy perşembe menü
Sabah 9 lorpeynirli 2 yumurta otlu chiali omlet
Öğle2 te kabak detoksu
4 te karpuz
Aksam 7 de kabak detoksu
Su 2lt
Spor 500 ip.

Kizlar yarında kabak detoksa devam mı 3 gün iyi olur. Ben devam etmeyi düşünüyorum.
Çok iyi gidiyorsun canım iki gümde ne kadar eksin olmuş

Cikilatacanavari Cikilatacanavari 300 ip daha 60 puan.bugün toplam 500 ip 100 puan ceza bitti.
70 puan daha yapsan hiç cezan kalmayacak cnm

Öğle2 te kabak detoksu
4 te karpuz
Aksam 7 de kabak detoksu
Su 2lt
Spor 500 ip.

Kizlar yarında kabak detoksa devam mı 3 gün iyi olur. Ben devam etmeyi düşünüyorum.
Ben devam etmeyeceğim cnm

Tamamen alışkanlık bence benimki, mesela yol üstünde A101 var işten gelirken mutlaka uğruyorum oraya tatlı bişeyler almaya, canım çelmiş gibi hissediyorum aöa alışkanlık bence sadece
Gir yine fındık al kuru kayisi al cnm daha sağlıklı atıştırmalık

Ya ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Acayip mutlu oldum. Eşim diyordu çok belli oluyor diye ama ben mutlu olayım diye diyor zannediyordum. :rolleyes::KK72::KK72::rolleyes::rolleyes:
Ne kadar güzeeell, tebrik ediyorum valla canım. En güzel motivasyon zaten olmayan kıyafetlerin olması :KK76:

Tebrik ederim canim insallah istedigin kiloya da ulasirsin.

Bu arada Dukan ekspres yapan arkadaslar sonuctan memnun kaldiniz mi? Etkili mi gercekten?
Ben yapmıştım ve güzel kilo vermiştim. Deneyebilirsin canım.

Neden öyle oldu ki senin tatlım? Birebir mi uydun?
Birebir uydumda pazartesi artı gelmiştim, sıkıntı orda. :KK43:

Geçtiğimiz günlerde koşamıyorum demiştim. Bugün 18 dakikada 2,5 km koştuk. Sonunda nefes falan kalmadı ama başlamış oldum en azından. Önce 3 km sonrasında daha hızlı koşmak istiyorum.
Vuuuhuuuu :nazar:

Merhaba kızlar iki gündür menü paylaşmıyorum yine cısslara başladım listede değilim nasılsa her türlü de artı çıkıcam zaten diye saldım:KK43: Ramazan’a kadar hedefe ulaşıp mezun olmak isterken şu halime bakın listeye girecek kadar bile veremiyorum, nasıl kaçamaklardan kurtulurum kızlar akıl verin
İşte nasılsa olan oldu demememiz gerekiyor. Hatanın neresinden dönersek kardır. Yarından itibaren temiz bir sayfa aç, en baştan başla canım. Bahaneler bitmiyor ama zaman geçiyor. Bu işi kökünden bitirip kurtulalım işte.

Öğle2 te kabak detoksu
4 te karpuz
Aksam 7 de kabak detoksu
Su 2lt
Spor 500 ip.

Ben devam etmeyeceğim canım.

O zaman A101 e artık uğramaaaaaa :sinirli:

8CFE0185-3F60-45F9-A559-55DDCEC6AC73.webp

Cikilatacanavari Cikilatacanavari nin güncel ceza listesi kızlar.

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bir parça İzmir tulum
Çay

Ara
Sütlü filtre kahve x2
1 muz
1 büyük kupa yeşil çay

Öğle
Kabak detoks

Ara
Filtre kahve sütlü
1 yeşil elma

Akşam
Kabak detoks

Gece
9-10 tane kaju
Maden suyu

Su: 2 lt bitti
Sporlarım bitince toptan yazıciimmm :rapci:

Öğle2 te kabak detoksu
4 te karpuz
Aksam 7 de kabak detoksu
Su 2lt
Spor 500 ip.

Bana yetti 2 gün, yordu valla.

Ne kadar güzeeell, tebrik ediyorum valla canım. En güzel motivasyon zaten olmayan kıyafetlerin olması :KK76:

Ben yapmıştım ve güzel kilo vermiştim. Deneyebilirsin canım.

Birebir uydumda pazartesi artı gelmiştim, sıkıntı orda. :KK43:

Vuuuhuuuu :nazar:

İşte nasılsa olan oldu demememiz gerekiyor. Hatanın neresinden dönersek kardır. Yarından itibaren temiz bir sayfa aç, en baştan başla canım. Bahaneler bitmiyor ama zaman geçiyor. Bu işi kökünden bitirip kurtulalım işte.

Ben devam etmeyeceğim canım.

O zaman A101 e artık uğramaaaaaa :sinirli:

Hmm, benim de cumaya göre eksim az fancycim, yarın da eklenince güzel sonuçlar göreceğiz.

Back
X