- 29 Ocak 2017
- 4.478
- 8.563
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.481
Evet olabilir canım bir daha etiketlerim seni yaptığım şeylerdeBeni etiketlememis olabilir misin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir canım bir daha etiketlerim seni yaptığım şeylerdeBeni etiketlememis olabilir misin cnm
Listede de değilim zaten kilo da veremedim diye moralim bozuldu saldım iki gün kaçamak yaptım canım kaçamak yaptığımı yazdım sadece ceza kesmedi kimse ama cezayı hak ettim yani, günlük spor rutinim var zaten ip mekik squat şeklinde ona devam ederim söz bu sefer Ramazan’a kadar çok dikkat edicemÇarşamba perşembe cezaları için de tekrar baktım ama göremedim
Kuzum cezaları ordekim le ferah veriyor ben sadece listeleri tutuyorum o yüzden yazılmamış onlar söylerlerse ben yazarımListede de değilim zaten kilo da veremedim diye moralim bozuldu saldım iki gün kaçamak yaptım canım kaçamak yaptığımı yazdım sadece ceza kesmedi kimse ama cezayı hak ettim yani, günlük spor rutinim var zaten ip mekik squat şeklinde ona devam ederim söz bu sefer Ramazan’a kadar çok dikkat edicem
masallah canim brawoo sanaYa ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Acayip mutlu oldum. Eşim diyordu çok belli oluyor diye ama ben mutlu olayım diye diyor zannediyordum.![]()
Buldum canim bak 5 saat denmis yarinda yaparim 1 saat leslie birde ip atlarim333 dk yapar cnm 5 saat 33dk
Kaptanım sizin kilo durumu ne alemde salmadin demi![]()
Neden öyle oldu ki senin tatlım? Birebir mi uydun?
Ben de onu çok yaptım. Geçenlerde bahsettiğim moralimi bozan da hep o durumdu aslında.
Bu son olsun inşallah.
Kaptanım çok teşekkür ederim. Emeğin çok büyük biliyorsun :)
Kolay gelsin kaptanım. Sende kilo durumları nasıl?
Geçen cidden çok moral bozmuştum ördeğim. Burada siz, evde eşim topladığınız valla beni :)
Umarım hepimiz hayalcim.
Bu arada Dukan ekspres yapan arkadaslar sonuctan memnun kaldiniz mi? Etkili mi gercekten?
[/QUOTE]İnşallah violincim.
[/QUOTE]İnşallah violincim.
Onu yarın gorcez bakalım bugün 500 grmÇok iyi gidiyorsun canım iki gümde ne kadar eksin olmuş
Ütü anca bitti yatmadan biraz keyif yapcamİyi geceler kızlar çok geç kalmayın ödem olmasın sabaha![]()
Valla canım söz falan deme bilinçaltı bozduruyor . En azından bende öyle oluyor. Hafta sonu için dikkat etcem dedim ördekcime ama tutamadim.gece kalkıp yemek yiyesim geliyor. Çikolata tatlı arıyorum . Umarım sen başarırsin sözünü tutmayı.Listede de değilim zaten kilo da veremedim diye moralim bozuldu saldım iki gün kaçamak yaptım canım kaçamak yaptığımı yazdım sadece ceza kesmedi kimse ama cezayı hak ettim yani, günlük spor rutinim var zaten ip mekik squat şeklinde ona devam ederim söz bu sefer Ramazan’a kadar çok dikkat edicem
Benim de öyle ya alışkanlık tamamen yeme isteğiOnu yarın gorcez bakalım bugün 500 grm
Hafta sonu kaçamaklariyla aldığım gitti galiba. Acayip yemek yiyesim var aç değilim. Ama alışkanlık. Yasak olanın cazibesi gibi. Nefis doymuyor. Yarinda kabak detoksa devam etcem. Adet öncesi ne gibi değişik olcak bakalım.
O zamaannn benden sanaaa günlük 100 puandan 200 puan ceza. Var mı arttıranListede de değilim zaten kilo da veremedim diye moralim bozuldu saldım iki gün kaçamak yaptım canım kaçamak yaptığımı yazdım sadece ceza kesmedi kimse ama cezayı hak ettim yani, günlük spor rutinim var zaten ip mekik squat şeklinde ona devam ederim söz bu sefer Ramazan’a kadar çok dikkat edicem