- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.541
Moral bozmak yok canım kesinlikle Yedikce yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler bazen iyi gelmiyor. Özellikle paketli gıdalar çok cazibeli.ben çay yanına en azından petitborsuz yapmayanlardandim. Onu bıraktım. 1 paket yiyodum valla.Evet ya öyle olduyedikçe yiyesi geliyor insanın en iyisi kaçamağa h bulaşmamak gerisi çok kolay geldi bende
Bence 700 gr cok iyi Suzicim, hiç üzülecek bir durum yok. Hem de 79'tan 77'ye inmek süper başarı, tebrik ederimBende 77 geldim. Geçen hafta 77.7 diydim. Çok kilo vermiş gibi görünmesem de maalesef detoksa başlamadan 79 u görmüştüm
Canım ben konuştum kendisiyle@toplight canim esra cana nesaj cekebilirmisin watsaptan gelmicekmi acaba pes etti gibi sanki merak ettim onu
Kesinlikle öyleEvet ya öyle olduyedikçe yiyesi geliyor insanın en iyisi kaçamağa h bulaşmamak gerisi çok kolay geldi bende
Cezanı yaptıgın icin zaten dokunmadım sana :)Gunaydin hanimlarrr hayrli cumalarrr
Masallah hepiniz cok gzel kilolar vermissiniz insallah hep bole devam eder
bitter degil desem
Ama ben cezamida yaptim yani lutfen
Tebrik ederim DidemcimmmGeldi kiloma hedefimin 200 gr fazlasindayim ama bunada sukur
Gcen hafta 74.8 bugun 73.7 kiloyum
Çok mutluyum içim içime sığmıyor
Hedefcim kilon 72,7 sanırım değil mi?Selam şekerler.
Herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah.
Detoksun 2. Günü pek tatmin edici olmadı. 300 gramcık gitmiş.
Kilometre 72,7
tesekkur ederim kaptanimBence 700 gr cok iyi Suzicim, hiç üzülecek bir durum yok. Hem de 79'tan 77'ye inmek süper başarı, tebrik ederim
Canım ben konuştum kendisiyle
Vefat işlemleri için gittiği yerde kimliğini kaybetmiş, orda tekrar çıkartamamış da aksilikler üst üste gelmiş. Durumu düzelince dönecek tekrar, şimdilik izne ayırdım onu o yüzden
Kesinlikle öyle
Kaçamak yapmak en kolayı ama bizi hedefimizden ne kadar uzaklaştırıyor
Cezanı yaptıgın icin zaten dokunmadım sana :)
Tebrik ederim Didemcimmm
olsun demekki cok odem yokmus canim genede cok gzel vermissin masallahhSelam şekerler.
Kilometre 72,7
Tebrik ederim canimGünaydın herkese:) Cumanız mübarek oldun. Bu haftaki kilom hedefimin altındayım yine çok şükür 1.4 kg vermişim bu hafta da
Tebrik ederim canim
Hedefcim kilon 72,7 sanırım değil mi?
süpersin cidden
tesekkur ederim kaptanim
olsun demekki cok odem yokmus canim genede cok gzel vermissin masallahh
Kac kiloyla baslamistin diyete merk ettim
Teşekkür ederim cnm hep birlikte inşallah
Teşekkür ederim cnmBravo canım çok güzel vermişsin
Ben de seni tebrik ederim canım87,5 benim de.
(89/87,5/1,5/%1.69)
Tebrik ederim canımGözünüze sokuyorum gibi yuklemisim fotoyu
Maşallah cnmGünaydın herkese:) Cumanız mübarek oldun. Bu haftaki kilom hedefimin altındayım yine çok şükür 1.4 kg vermişim bu hafta da
Tebrik ederim canımCanlarim cook mutluyum 80.0 geldim kokrktum bu hafta
Çok güzel cnm masallahBende 77 geldim. Geçen hafta 77.7 diydim. Çok kilo vermiş gibi görünmesem de maalesef detoksa başlamadan 79 u görmüştüm
Çok iyi cnm tebrik ederimGeldi kiloma hedefimin 200 gr fazlasindayim ama bunada sukur
Gcen hafta 74.8 bugun 73.7 kiloyum
Teşekkür ederim cnmCok guzel gitmis tebrik ederim.
Çok güzel gitmiş cnm tebrik ederimSelam şekerler.
Kilometre 72,7
Oo masallah masallahKızlar selaaaammm kilomu bildirip kaçıciimm.
Eki Görüntüle 2143197
78,9. Aslında 78,5 i görürüm diyorum ama kısmet. Haftaya 77,5 inşallahhh
Ben de seni tebrik ederim cısslara karşı koyabilmissinSelam kızlar
Ara ara girip okuyorum ama yazmaya fırsatın olmadı bi turlu
Kerem için konuşma terapisti araştırıyorum bu aralar
Bugünde üyesi olduğum derneğin adına belediyenin anneler günü kahvaltısında katıldık ama cisslardan hiçbir şey yemedim
Detoksla ve takimca çok güzel kilolardada verilmiş herkesi tebrik ederim aynen devam ins
Evet aynen önümde su böreği patates kızartması simit poğaça varken peynir ve menemen yedimTeşekkür ederim cnm hep birlikte inşallah
Teşekkür ederim cnm
Ben de seni tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Maşallah cnm
Tebrik ederim canım
Çok güzel cnm masallah
Çok iyi cnm tebrik ederim
Teşekkür ederim cnm
Çok güzel gitmiş cnm tebrik ederim
Oo masallah masallah
Ben de seni tebrik ederim cısslara karşı koyabilmissin
Bunları da burda açık açık saymasaydin iyiydiEvet aynen önümde su böreği patates kızartması simit poğaça varken peynir ve menemen yedim
Ciklatim ben kendisine telefonla da ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Şimdilik bildirim yapmadı olarak yazıp listeyi paylaşayım diyorum, eğer bildirim yaparsa düzeltirizbalpamuk nerelerdesin cnm bildirim yapmayacak misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?