- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.521
Belki benim gözüme sokmak istemişsindir Sibelcim, sana çok laf ettim yaGözünüze sokuyorum gibi yuklemisim fotoyu
Haklısın kaptan üzülmek yok. Önümüze bakalım.Bir haftada 1.5 kg gercekten çok iyi, hiç üzülecek bir durum yok :)
Kaçamaksız aynen devam :)
Tebrik ederim canim çok güzel
Bir mükemmel dahaaaaaGünaydın herkese:) Cumanız mübarek oldun. Bu haftaki kilom hedefimin altındayım yine çok şükür 1.4 kg vermişim bu hafta da
Ah be güzelim bak dün kendini salıp yemeseydin eksi gelecektin bu haftaMükemmellerden sonra grubun en rezili geldi
59,7
Ay bir dakika ben yeni fark ettim sen +1 mişsin meğer, ben seni sabit geldi sandımMükemmellerden sonra grubun en rezili geldi
59,7
Canim ipp saten canim ip atlamak istemezse ne kadar leslie yapmam lazim dedimistim 5 saat dedi cikilata canavaritatlım o ip değil miydi? yani 2500 ip. ben mi yanlış hatırlıyorum? 5 saat leslie cezası yiyecek ne yaptın kızzzz
Günaydınn ben bildirimimi yaptım bile
87,5 benim de.
(89/87,5/1,5/%1.69)
Belki benim gözüme sokmak istemişsindir Sibelcim, sana çok laf ettim ya
tebrik ederim bu arada, yine eksi gelmeyi başardın :)
Canlarim cook mutluyum 80.0 geldim kokrktum bu hafta
Bende 77 geldim. Geçen hafta 77.7 diydim. Çok kilo vermiş gibi görünmesem de maalesef detoksa başlamadan 79 u görmüştüm
Insallah bu hafta dahada sıkı tutacagim 78 olmayi çok istiyorumArkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Hep beraber daha çoook kilo verelim inşallah:)
Evet ya öyle olduAy bir dakika ben yeni fark ettim sen +1 mişsin meğer, ben seni sabit geldi sandım
Neyse bundan da ders cıkarmak gerek, demek ki neymiş, kendimizi salmayacakmışız
bitter degil desemAaa ben onu da listeye ekledim sanıyordum yokmuş. Dakikası 4 puan diyelim ona ciklatim
Cikolata bitterse görmezden gelebilirim :)
Ama zaten cezanı da kesmissin süper olmuş
Az mantı ne kadardı ki acaba
Sadece mantı olduğu için ceza kesmeyeyim hadi
Tebrikler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?