- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.621
Bence deeeee. Haftaya yine 1.liğe oynuyoruz kızlar ona göreeeeee.Oley oley oleyçok mutlu oldum 1. Olmamıza. Geçti artık olamayız diye düşünürken harika bir haber oldu tebrik ediyorum herkesi. Zirveyi korumamız lazım
Oooo çok güzel hareketler bunlar kaptanım ŞeymacımBu haftaki birincimiiiiizzzzzzCikilatacanavari tebrik ederim canım yüzden bu hafta çok iyiydi
Artık hafta birincilerimizi ilk mesaja afilli afilli yazacağımmm
Hepinize motivasyon olsunnn
Şekerim hedefin çarşamba ve perşembe menüsü kabak detoksu diye hatırlıyorum.
Bende öyle umuyorum. Aslında tek kaldığından mecbur aldım o ayrı konu ama motivasyon için iyi oldufancynancy benimki doğru.
Buarada dar gelen pantolonu almak çok iyi fikirmis.Hedef belirlemede bayagi bir yardımcı olacaktır.
Tamammm. Af çıktıııııŞekerim hedefin çarşamba ve perşembe menüsü kabak detoksu diye hatırlıyorum.
Evlaefe ve Ezgican'i takip etmeyebiliriz.
Bu hafta 1.ligin şerefine menü yazmayanlara ceza vermeyelim :)
Teveccühünüz efenimBu haftaki birincimiiiiizzzzzzCikilatacanavari tebrik ederim canım yüzden bu hafta çok iyiydi
Artık hafta birincilerimizi ilk mesaja afilli afilli yazacağımmm
Hepinize motivasyon olsunnn
Demi s de kıvrımlıSırada S beden forma varS beden demek bile kulağa çok hoş geliyor
Teşekkürler canımCikilatacanavari tebrikler
Haftaya 500 gram vereceğim inşallah adet öncesi hafta pek başarılı olamam belki.
Özlemcim sen bu aralar pek aktif değilsin yoğun musun acaba5. Takım 11 Mayıs Hedefleri
Üye ismi >> 4 Mayıs kg >> 11 Mayıs hedef
balpamuk >> 61,4 >>61
fancynancy >> 78,9
Cikilatacanavari >> 85
Suzi1704 >> 77 >> 76.5
karabiber01 >> 80
si_bel >> 66,5
0zlem >> 80,5 》》79,5
hedef38beden >> 72,7
hayalalemiveben >> 72,7 >>71.5
violin35 >> 65,9
kardelelen321 >> 87,5
beyazinci>>59,7>>57,5
azaydidem >> 73,7 >> 72.5
Teşekkürler canım ben de seni tebrik ediyorumCikilatacanavari kardelelen321 si_bel
Ne kadar güzel kilolar vermişsinizzzz, gerilerden geliyorummmm.
Tisikkir idirim
üzerine olduğunda foto da isteriz amaVaaaayyy, ne güzel haber. Bende bugün görüp bayıldığım bir pantolonu aldım ama henüz düğmeleri kapanmıyor
Bu önümüzdeki 2 haftadaki hedefim o pantolonun içine girebilmek
İnşallah kuzucumBen sana inanıyorum çiklatım
Her zaman 1 daima 1Bence deeeee. Haftaya yine 1.liğe oynuyoruz kızlar ona göreeeeee.
Seninde şansına hep denk geldi.Kabak detoksunun 2. Ve 3. Gününe tam uyamadım. Zamanım olmadığı için hazırlık yapamamıştım. Kabakların yarısı dolapta duruyor. Bu arada ben yine adete yakın yapmışım farketmeden. Bir dahakine yaptığımda özellikle zamanına dikkat edeceğim.
Teveccühünüz efenim
Bu başarımı benimle birlikte kabak detoksu yapan herkese borçluyum
Demi s de kıvrımlıS giyince harika kivrimli vücudum olur
Teşekkürler canım
Özlemcim sen bu aralar pek aktif değilsin yoğun musun acaba
Teşekkürler canım ben de seni tebrik ediyorum
Tisikkir idirim
üzerine olduğunda foto da isteriz ama
İnşallah kuzucum
Her zaman 1 daima 1
Hahah bünye bağışıklık kazanmasın sonra çikilatam.Haftaya çarşamba perşembe kabak detoksu yapacağım tekrar şimdiden haber veriyorum kizler katılmak isteyenler psikolojisini hazırlasın
Onu ördekim söyledi ben atlamışım.Fancycim benim kabak detoksu var. Yazmıştım ama seni etiketlemeyi unuttum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?