- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.641
Hurmayi o kadar sevmedim ben ya kabak en azında sebze ya daha çok sevdimHahah bünye bağışıklık kazanmasın sonra çikilatam.
Ben hurma detoks yapim diyorum.
5. Takım 11 Mayıs Hedefleri
Üye ismi >> 4 Mayıs kg >> 11 Mayıs hedef
balpamuk >> 61,4 >>61
fancynancy >> 78,9 >> 77,5
Cikilatacanavari >> 85>>84.1
Suzi1704 >> 77 >> 76.5
karabiber01 >> 80
si_bel >> 66,5》66
0zlem >> 80,5 》》79,5
hedef38beden >> 72,7 >> 72
hayalalemiveben >> 72,7 >>71.5
violin35 >> 65,9
kardelelen321 >> 87,5>> 86,5
beyazinci>>59,7>>57,5
azaydidem >> 73,7 >> 72.5
Bende hurmayı çok seviyorumHurmayi o kadar sevmedim ben ya kabak en azında sebze ya daha çok sevdim
Günaydın Şeymacım. Bizim detokslar iki gün diye belki fazla etkilemez diye düşünmüştüm. 1 hafta yapılanlar için olamaz mı acabaaaa, kendime yol arıyorum.Günaydın
Detoks yapan arkadaşlar lütfen hafta sonunu dikkatli geçirelim ki verdiklerimizi geri almayalım.
Bir de detoksları çok sık yapmayın, ayda maksimum 2 kez öneriyorlar detoksu unutmayın. Sağlığınıza dikkat edin
Çok sağol canım benimGünaydın hanimlar mutlu haftasonları. Hava pekde aydınlık değil istanbulda. Hiç sevmediğim hava . Neyse bizim havamiz yerinde olsun diyelim.
Fancynancy bende okurken yoruldum valla. Rastgele işleriniz. ..
Ferahcım bence bünyenizi çok da zorlamayın, detoks neticede. 1 hafta detoks zaten yapılmamalı benceGünaydın Şeymacım. Bizim detokslar iki gün diye belki fazla etkilemez diye düşünmüştüm. 1 hafta yapılanlar için olamaz mı acabaaaa, kendime yol arıyorum.
Haklısın canım, ben bu hafta detoks yapmıyorum o zaman. 2 hafta sonra falan yaparım yine. Ya da takılma-duraklama zamanlarında iyi olabilir. 80 yakama yapışmıştı, hurmayla kabakla atlattım aslında baktığın zaman.Ferahcım bence bünyenizi çok da zorlamayın, detoks neticede. 1 hafta detoks zaten yapılmamalı bence
En iyi çözüm kaçamakları azaltmak , hatta sıfırlamak :)
Bence de daha mantıklı olur canımHaklısın canım, ben bu hafta detoks yapmıyorum o zaman. 2 hafta sonra falan yaparım yine. Ya da takılma-duraklama zamanlarında iyi olabilir. 80 yakama yapışmıştı, hurmayla kabakla atlattım aslında baktığın zaman.
Okeeee o zaman kaçamak yapmama ve akşam yemeklerimi hafif geçirme hedefim var bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?