Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. Takım 11 Mayıs Hedefleri

Üye ismi >> 4 Mayıs kg >> 11 Mayıs hedef

balpamuk >> 61,4 >>61

fancynancy >> 78,9 >> 77,5

Cikilatacanavari >> 85>>84.1

Suzi1704 >> 77 >> 76.5

karabiber01 >> 80

si_bel >> 66,5

0zlem >> 80,5 》》79,5

hedef38beden >> 72,7 >> 72

hayalalemiveben >> 72,7 >>71.5

violin35 >> 65,9

kardelelen321 >> 87,5>> 86,5

beyazinci>>59,7>>57,5

azaydidem >> 73,7 >> 72.5

5. Takım 11 Mayıs Hedefleri

Üye ismi >> 4 Mayıs kg >> 11 Mayıs hedef

balpamuk >> 61,4 >>61

fancynancy >> 78,9 >> 77,5

Cikilatacanavari >> 85>>84.1

Suzi1704 >> 77 >> 76.5

karabiber01 >> 80

si_bel >> 66,5

0zlem >> 80,5 》》79,5

hedef38beden >> 72,7 >> 72

hayalalemiveben >> 72,7 >>71.5

violin35 >> 65,9>>65.5

kardelelen321 >> 87,5>> 86,5

beyazinci>>59,7>>57,5

azaydidem >> 73,7 >> 72.5

Günaydın herkese :)
Cuma günü menüm

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, 1 kapya biber

Öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme, 2 yk nohut yemegi ve Salata

Ara 18:30 1 yesil elma ve yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak nohut yemeği, salata ve yarım kase yoğurt

Ara 22.00: 2 yk zencefil zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor: 250 ip

3 lt su

Hurmayi o kadar sevmedim ben ya kabak en azında sebze ya daha çok sevdim
Bende hurmayı çok seviyorum

Günaydın Şeymacım. Bizim detokslar iki gün diye belki fazla etkilemez diye düşünmüştüm. 1 hafta yapılanlar için olamaz mı acabaaaa, kendime yol arıyorum.

Günaydınnnnn 5. Takımın fıstıklarıııı. Buraya uğramayı unutmayınnnn, kaçamak yapmayınnnn.

Bu arada dünkü menümde yarım simit vardı. Yazmayı unutmuşum. Oğlumdan kalanı yemiştim yolda.

Günaydın hanimlar mutlu haftasonları. Hava pekde aydınlık değil istanbulda. Hiç sevmediğim hava . Neyse bizim havamiz yerinde olsun diyelim.
Fancynancy bende okurken yoruldum valla. Rastgele işleriniz. ..
Çok sağol canım benim
Hava hem soğuk hem de kapalı, enteresan yani. Dünkü havaya bak bugünküne. Güneşe hasret kalmışız, enerjim düşüyor böyle olunca.

Günaydın Şeymacım. Bizim detokslar iki gün diye belki fazla etkilemez diye düşünmüştüm. 1 hafta yapılanlar için olamaz mı acabaaaa, kendime yol arıyorum.
Ferahcım bence bünyenizi çok da zorlamayın, detoks neticede. 1 hafta detoks zaten yapılmamalı bence
En iyi çözüm kaçamakları azaltmak , hatta sıfırlamak :)

Ferahcım bence bünyenizi çok da zorlamayın, detoks neticede. 1 hafta detoks zaten yapılmamalı bence
En iyi çözüm kaçamakları azaltmak , hatta sıfırlamak :)
Haklısın canım, ben bu hafta detoks yapmıyorum o zaman. 2 hafta sonra falan yaparım yine. Ya da takılma-duraklama zamanlarında iyi olabilir. 80 yakama yapışmıştı, hurmayla kabakla atlattım aslında baktığın zaman.
Okeeee o zaman kaçamak yapmama ve akşam yemeklerimi hafif geçirme hedefim var bu hafta.

Bence de daha mantıklı olur canım

Merhabalar herkese Ben miskin miskin evde oturuyorum. Gruba bakayım da işlerimi yapayım diye uğradım. Klasik hafta sonu sessizliğiyle karşılaştım biraz abartıyoruz belki ama ben çok aktif bir grupta olamazdım. Bazen diğer gruplara bakıyorum ne çok yazıyorlar yahu. Kimisi de ondan hoşlanabilir ama bana göre değil. Canım grubum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…