günaayyydııııın.
nasılsınız canlar,ben idare ediyorum,sadeceçok uykum var. malum dün misafirle vardı biraz yoruldum.
dün akşam yemeği yemedim. yemek yapmamıştım zaten. sadece yaptıklarımdan yedim. 2 yk kısır, 1 börek,1 kurabiye. (daha ne yicem)
bugün akşama kadar sadece sıvı beslenicem dünü telafi etmek için. ama bu akşamda arkadaşa davetliyiz. kesin yine birşeyler yerim. ama az tutmaya çalışıcam. yarında bu akşamı telafi etmeye çalışırım. hep sıvı beslenek. bundan sonra böyle yapayım diyorum, yani herzaman değil misafirliklerde yediğim zaman birgün sonra telafi edeyim istiyorum. diğer günler mümkün olduğunca diyet yapıcam tabii.
takyon canım,güzel duan içiin çoooooook teşekkürederim,amin diyorum, aynılarını sizler için cümlemiz için diliyorum. :Saruboceq:
ayrıca kesinlikle haklısın hayatım,sağlığımız yerinde herşeyyolunda,ama inan üzülmemek elimde değil. masuma, acize yapılan gaddarlık beni herzaman yıkar,çok sinirlendirir. insan-hayvan farketmez,hepimiz canız,sadece onlar konuşamıyor okadar. neyse gene üzüldüm.çok çok teşekkürederim hayatım. bu arada herşey yolundadır dilerim. prenses nasıl oldu iyicedir inşallah.
aleykümesselam reyhan ablacım. dünkü azminden ve enerjinden dolayı seni çok tebrikederim,harika olmuş.dilerim devamı gelir. gerçi sen azimlisin,5 gün diyetindede güzel kilo vermiştin sanırım almadın onları geri (inşallah öyledir) :))) yerimseniben
blue canım, gittiğinden haberim yoktu,insan haber vermeden gidermi. :1closedeyes: şaka şaka hayatım. hoşgeldin diyorum. :1hug: tatilin güzel geçmiş adına sevindim,tatil kesinlikle her insanın yapması gereken bir aktivite ama dönülen yer yine aynı sorunlarla dolu yerse aalışması zor oluyor.
o yüzden sorunlarla yaşayanlara sesleniyorum,''tatile gideyim iyi gelir demeyin,tatil yerine taşının daha güzel olur.'' he he iyi reklam yapıyorum dimi. yönlendirme reklamı. kaydirigubbakcemile3
neyse gene çenem düştü,ben onu arayadurayım.
sizlere sağlık huzur dolu,kaçamaksız bir gün ve günler diliyorum. öpüldünüz.