Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen dünkü menümü yazıyorum fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su 2 kuru kayısı

08.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Kuruyemiş

12.30 öğlen
1 dürüm
Ayran
Salata
2 kaşık bulgur pilavı

17.30 akşam
1 muz
Yoğurt
Kuruyemiş

3.5 litre su
2 Türk kahvesi

100 ip atlama

Geçmişi okuyamadım. Müsait oldukça girip okuyacağım.

Aaaaa ne harika bir fikirrrr, bende yağlarımı kızılaya mı bağışlasam. Malum balina yağından sabun yapılıyordu bildiğim kadarıyla. :confused::confused::confused::confused::confused:

:KK53::KK53:

Dunku menun okadr azdıkı nasil dayaniyo bu kadr az yemege dedim kendi kendime ama iyi bisey yapmiyosun bence canim bi muddet sonra vcut buna alisiyo ve kendini kitliyo ne asagi ne yukari birazcik fazla kacirincada hemn tartida belli ediyo kendini bence braz daha menulerini arttir ve vucudunu dinle senden ne istiyo sadece onu dinle gerisi gelicektir :KK66:

Didemcim sanırım benim bu sıralarda psikolojim bozuldu. Diyet konusu çok takıntı oldu. Saçma bir beslenme düzenine geçtim. Bugün uyarılarınızı dikkate alarak toparlıyorum. Belki arada sabit kalır, ufak ufak düşüşler olur ama fena yüklenmiş hissediyorum kendime.

Selamlar takımınıza dahil olabilir miyim? Takımlara göz atınca buraya yazmak içimden geldi.
Eğer kabul ederseniz kendimden bahsedeyim.Tahmini 1 yıl önce cuma gruplarına katılmıştım fakat diyet moduna giremediğim için kendi isteğimle ayrılmıştım o zamanlara göre kilom arttı ne yazık ki. Daha sonra da takımlara katılmak için girişimde bulundum fakat diyet yapmaya adapte yine olamayınca listeye girmeden bırakmıştım.
Şimdi 90 kilo olduğum gerçeğiyle yüzleşince diyetisyen ve endokrin doktorunu ziyaret ettim. İradesizliğimin bir nebze de olsa sebebi olabilecek durumumu da öğrenince sağlıklı beslenmekten başka çıkar yolum yok anladım.
Bu arada 32 yaşındayım. Evliyim. Evlilikle birlikte şehir değiştirince hayatıma bir de işsizlik eklendi.
Aranıza beni kabul ederseniz memnun olurum.

Hoşgeldin aramıza nar.

teşekkür ederim canım boyum 163 :KK66:

sağol canım teşekkür ederim :KK66: siz isteyin bana uyar ördekciğimde izin verirse istediğiniz an tarifler verebilirim ,zaten amacım ideal kiloma inip gerekli sertifikaları da alıp beslenme danışmanlığı yapmak hobi olarak :KK66:

Ne güzel bir enerji ile geldin. Bekliyoruz güzel güzel tarifler.

Hemen dünkü menümü yazıyorum fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su 2 kuru kayısı

08.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Kuruyemiş

12.30 öğlen
1 dürüm
Ayran
Salata
2 kaşık bulgur pilavı

17.30 akşam
1 muz
Yoğurt
Kuruyemiş

3.5 litre su
2 Türk kahvesi

100 ip atlama

Geçmişi okuyamadım. Müsait oldukça girip okuyacağım.
Öğleyin hem dürüm hem bulgur pilavı çok olmuş ama akşam dengelemişsin Suzicim. İşlerinde kolaylıklar

Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin :)
Yarışmaya aşinasın anladıgım kadarıyla. Yine de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtir misin? Bir de güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Ben takım kaptanıyım, 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Araştırma görevlisi olarak çalışıyorum :)
Kısa zamanda takımımıza alışacaksındır

Ferahcım dileyen istediği tarifi paylaşabilir tabi ki. Senin dediğin nasıl bir sistem tam anlayamadım sanırım?

Yazabilirsin canım, faydalanan çok olacaktır bence :KK66:

Çok sevindim.
Kuralları şimdi okudum ve kabul ettim. İstisna durumlar olmadıkça her gün yazarım zaten. İstisnalarda da gecikmeli yazarım haber vererek.
Memnun oldum tanıştığıma. Ben de alışacağımı umuyorum. :KK39:

:KK53::KK53:

Didemcim sanırım benim bu sıralarda psikolojim bozuldu. Diyet konusu çok takıntı oldu. Saçma bir beslenme düzenine geçtim. Bugün uyarılarınızı dikkate alarak toparlıyorum. Belki arada sabit kalır, ufak ufak düşüşler olur ama fena yüklenmiş hissediyorum kendime.

Hoşgeldin aramıza nar.

Ne güzel bir enerji ile geldin. Bekliyoruz güzel güzel tarifler.

Hoş buldum=)

Herkese merhaba,

Bugün İsveç diyeti için araştırma yaparken artık yıllardır okuduğum kadınlar kulübüne üye olarak ben de paylaşmalıyım dedim. Üye olduktan sonra da sizin takımınıza rastladım. Böyle bir uygulama olduğundan haberim yoktu. İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum, beni takımınıza kabul ederseniz çok sevinirim. :KK16:

edit: önce takımlara katılmak isteyenlere yazmam gerekiyormuş :) şimdilik beni dikkate almayın isterseniz :) sevgiler..

Son düzenleme:
Çok sevindim.
Kuralları şimdi okudum ve kabul ettim. İstisna durumlar olmadıkça her gün yazarım zaten. İstisnalarda da gecikmeli yazarım haber vererek.
Memnun oldum tanıştığıma. Ben de alışacağımı umuyorum. :KK39:
Canım güncel kilonu ve hedef kilonu yazar mısın?
Herkese merhaba,

Bugün İsveç diyeti için araştırma yaparken artık yıllardır okuduğum kadınlar kulübüne üye olarak ben de paylaşmalıyım dedim. Üye olduktan sonra da sizin takımınıza rastladım. Böyle bir uygulama olduğundan haberim yoktu. İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum, beni takımınıza kabul ederseniz çok sevinirim. :KK16:

edit: önce takımlara katılmak isteyenlere yazmam gerekiyormuş :) şimdilik beni dikkate almayın isterseniz :) sevgiler..
Kendini nerede mutlu hissedeceksen orada yarışabilirsin canım :)
Yeni üyeye ihtiyacı olan takımlar katılmak isteyenlere not bırakıyor. Dilersen burada da devam edebilirsin, sana kalmış :KK36:

Yeni üyeye ihtiyacı olan takımlar katılmak isteyenlere not bırakıyor. Dilersen burada da devam edebilirsin, sana kalmış :KK36:

Süper o zaman burdan devam etmek isterim, karşıma boşuna çıkmış olamaz bu sayfa :)

Süper o zaman burdan devam etmek isterim, karşıma boşuna çıkmış olamaz bu sayfa :)
Bence de boşuna çıkmış olamaz :KK200:
Bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)

Bu arada ben takım kaptanıyım, 28 yaşındayım, evliyim, 1 çocuğum var. Araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ve bir yandan da doktoramı yapmaya çabalıyorum :)

Bence de boşuna çıkmış olamaz :KK200:
Bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)

Bu arada ben takım kaptanıyım, 28 yaşındayım, evliyim, 1 çocuğum var. Araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ve bir yandan da doktoramı yapmaya çabalıyorum :)

Ben 33 yaşındayım , bekarım, yalnız yaşıyorum. Bu diyet yapmak için bir avantaj aslında. (yapmak istersen tabi :))
79 kiloyum ve boyum 1.63. Hedefim temmuz sonunda 60 kilo olmak. geçen sene 73 kiloya düştüm ama sonra ne yazık ki geri aldım. Aslında çok uzun zamandır zayıflama maratonunun içindeyim. Gördüğüm en yüksek kilo 119 :olamaz: yapmadığım diyet, spor programı kalmadı. :) aslında hepsinden de gayet güzel sonuçlar elde ettim hep, ama benim sorunum belli bir kiloya indikten sonra kiloları geri almak. Troid hastası olduğum için çok hızlı kilo alıyorum ve sürekli dikkat etmek zorundayım. Şu anda yine ful motivasyonla yeni bir diyete başlıyorum ve burda sizinle paylaşmak beni mutlu edicek.
şimdiden tanıştığımıza çok memnunum :)

Ben 33 yaşındayım , bekarım, yalnız yaşıyorum. Bu diyet yapmak için bir avantaj aslında. (yapmak istersen tabi :))
79 kiloyum ve boyum 1.63. Hedefim temmuz sonunda 60 kilo olmak. geçen sene 73 kiloya düştüm ama sonra ne yazık ki geri aldım. Aslında çok uzun zamandır zayıflama maratonunun içindeyim. Gördüğüm en yüksek kilo 119 :olamaz: yapmadığım diyet, spor programı kalmadı. :) aslında hepsinden de gayet güzel sonuçlar elde ettim hep, ama benim sorunum belli bir kiloya indikten sonra kiloları geri almak. Troid hastası olduğum için çok hızlı kilo alıyorum ve sürekli dikkat etmek zorundayım. Şu anda yine ful motivasyonla yeni bir diyete başlıyorum ve burda sizinle paylaşmak beni mutlu edicek.
119 dan 79a düşmen çok büyük başarı tebrik ederim. Yolun çoğunu geçmişsin. Geri kalanı da rahatlıkla verirsin bence. Bu kilo alıp vermeler hepimizin sorunu bence. Verdiğimizde almazsak harika olacak. O günleri de hepberaber göreceğiz :KK5:

119'dan buralara indiğine göre hedefine de ulaşacaksındır, ben sana inanıyorum :) Demek ki koruma döneminde zorlanıyorsun. O yüzden bence burada hedefine indikten sonra da devam etmelisin.
Tiroid rahatsızlığı maalesef o kadar yaygın ki günümüzde. Çoğumuzun kilo alma sebebi. Bende de Haşimoto rahatsızlığı var. İlaç kullanmıyorum şu anda ama sürekli kontrol altındayım.

Bende de aynı sorun var tiroit ne yazık ki.
Aramıza hoşgeldin.

119 dan 79a düşmen çok büyük başarı tebrik ederim. Yolun çoğunu geçmişsin. Geri kalanı da rahatlıkla verirsin bence. Bu kilo alıp vermeler hepimizin sorunu bence. Verdiğimizde almazsak harika olacak. O günleri de hepberaber göreceğiz :KK5:

teşekkür ederim. valla aynen verdiklerimi almasam şimdi muhtemelen 30 kiloydum . :) umarım görürüz o günleri :KK73:

119'dan buralara indiğine göre hedefine de ulaşacaksındır, ben sana inanıyorum :) Demek ki koruma döneminde zorlanıyorsun. O yüzden bence burada hedefine indikten sonra da devam etmelisin.
Tiroid rahatsızlığı maalesef o kadar yaygın ki günümüzde. Çoğumuzun kilo alma sebebi. Bende de Haşimoto rahatsızlığı var. İlaç kullanmıyorum şu anda ama sürekli kontrol altındayım.

Aynen benim de haşimato ne yazık ki. Bence de en iyisi sürekli devam edip motivasyonu hiç kaybetmemek. Umarım 60 a düşebilirm de, korumak için devam da edebilirim. :KK36:

Ay yazmayı unuttum afedersin.
Güncel kilom 90. Hedefim de 58.

Back
X