- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.361
Tamam canim insallah ama oruç tutacagim çok korkuyorum dayanamayio çok yersem ve verdiklerimi almaktanKarabibercim ekstra dikkat istiyorum senden
Bu hafta regl dolayısıyla artıdaydın haftaya güzel bir eksi bekliyorum ona göre
Yaa bizim kide iptal olsun diye cok bekledim ama olmadi osmaniyenin piknik yerine gidecegiz birdeGüzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalar
Öğretmenimizle yardımcılara hediyelerini vs verdik. Öyle 21 çocuk çığlığı eşliğinde birbirimize bağırarak konuştuk velilerle
Ağrı kesici aldım
Neyse bunu da atlattık. Hafta sonu pikniğimiz olacaktı, hava muhalefetinden iptal oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağız. Bir de hazırlık yapmıştım yaaaa kaldı mı bize o mamalar.
Neyse haftaya pikniğe çocuklara meyve götürmeye karar verdimkendime de activia, ahahah.
Off hemde nasil tehlikeliÇok tehlikeli. Yanında kuru meyve falan götür istersen.
Evet banada çok fazla geldi şok diyet yapmis olmasi lazimİyi akşamlarderecemiz pek parlak değil bu hafta. Haftaya çoğu kişi regl dönemini atlatıyor. Daha iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bireyselde 1. Olan arkadaşa baktım 4.5 kilo vermiş . Yani ödem vs. ne bilmiyorum ama bir hafta için çok yüksek bir rakam bence. İyi mi kötü mü bilemedim
Yaa çok tatlilar yaBenim oğlumada sormuşlar benim hakkımda sorular çok komik cevapları.
Mesala mesleğim çamaşır katlama en zorlandığım iş çamaşır asma
Kızımin başarısız geçen çiş alıştırma sürecini ozetlemis.
Adetken spor zorlamazmi seni canım ben zorlanıyorum. .. belki kısa yürüyüş yapıyorum.Okulumuzda bugün şenlik vardı. Öğlen herkes birşeyler getirmişti. Ordan iyi yırttım ama akşam da günümüz vardı. Küçük bir dilim tatlı yedim ve midem o kadar kötü ki. Çok pişman oldum yediğime. 2 gündür çok erken saatte yemeği bıraktığım için bugün geç saate kalınca midem taş gibi oldutek tesellim bugün regl oldum. Saçma sapan yollara girmem artık.yarın ve pazar özellikle spora ağırlık vereceğim
Tamam ceza kesmiyorum ama çok beğenmediğim bir menü olarak 100 puan veriyorum :)fancynancy Cuma menüm
Sabah 8 bucuk
Zeytin
Peynir
Annemin getirdigi ıspanaklı pide çok büyük değil bence hamurunu saymazsak sobadan yapılmış yağsız bol malzemeli pide yani ördekcim ...
Ara kavun çeyrek armut
Öğle 1 buçuk
1 tabak tarhana
Tursu
1tabak mucver üstüne yogurt salata oldu
4 gibi yarım simit
Aksam 7 buçuk
Semizotu yogurt salata gibi oldu soğuk yedim 2 kere isitmadim
Su 2 lt 1 lt cevizli arada ceviz lerini yedim
Spor yok ama hareketli günler annemle carsı pazar. ..
Ben de sırrını merak ediyorum, yazacaktır nasıl olsaİyi akşamlarderecemiz pek parlak değil bu hafta. Haftaya çoğu kişi regl dönemini atlatıyor. Daha iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bireyselde 1. Olan arkadaşa baktım 4.5 kilo vermiş . Yani ödem vs. ne bilmiyorum ama bir hafta için çok yüksek bir rakam bence. İyi mi kötü mü bilemedim
Ah ah ah be SuzicimMenümü de paylaşayımfancynancy
Uyanınca 2 bardak su 2 kuru kayısı
08.30
1 muz
12.30
Kabak salatası
2 mercimek köftesi
Kuruyemiş
19.30
Kabak salatası
Börülce salatası
3 tane Bulgurlu kiraz yaprağı sarması
1 dilim tatlı
2.5 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu
Çay
Midemin toparlanmasını bekliyorum. Birazdan spor yapacağım.
Evet canım bende kendi kendime dedim aynı şeyleri. Ne gerek vardı yani yedim onu. Öyle çok zevk aldığımı da söyleyemem. Son günümüzdü dedim hadi yiyeyim. Bazı saçma alışkanlıkların değişmesi için zaman lazım gerçekten de. Uzun zamandır yemediğim için de midemi acayip yaktı. Sen kesmeden cezama başladım zaten. 150 ip oldu. Yapabildiğim kadar yapacağımTamam ceza kesmiyorum ama çok beğenmediğim bir menü olarak 100 puan veriyorum :)
Ben de sırrını merak ediyorum, yazacaktır nasıl olsa
Ah ah ah be Suzicim
O zaman sana da bir 30 puan ceza keselimCikilatacanavari
İyi akşamlarderecemiz pek parlak değil bu hafta. Haftaya çoğu kişi regl dönemini atlatıyor. Daha iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bireyselde 1. Olan arkadaşa baktım 4.5 kilo vermiş . Yani ödem vs. ne bilmiyorum ama bir hafta için çok yüksek bir rakam bence. İyi mi kötü mü bilemedim
İyi gecelerIyi geceler kızlar. Yarında yogun bir gün. .. erken yatayim. ..
Yalnız şimdi fark ettim melampusefe listede 2 kere var ve 2'sinin birleşimi anca tam ediyor
Geçen haftaya dikkat etmemiştim. Kilosu da aşırı değil bence. Bakalım ne yapmış anlarız.Bana da cok geldi. Gecen hafta da 1. Olmus. Merak ettim hangi yontemle bu kadar veriyor.
Teşekkür ederim canımSüpersin kardelencimmm, çok tebrik ediyorummmm
Yok canım aşırı karın egzersizi yapmadığım sürece sorun olmuyor. Zaten bende yürüyüş, ip atlama, Leslie falan yapacağım. Kendimi iyi hissedersem belki jillian da yapabilirim. Duruma bağlı.Adetken spor zorlamazmi seni canım ben zorlanıyorum. .. belki kısa yürüyüş yapıyorum.
ama yaaa ben cezalarimi bitirdim derken bu yapilir miiiiiŞu cezaları da şuraya bırakalım:Cikilatacanavari
Geçen hafta yazılmayan menülerden dolayı alınan puanlar (her yazılmayan güne 30 puan):
hedef38beden 30 puan
fancynancy 60 puan
H hayalalemiveben 60puan
Deniz ve Kum 30 puan
violin35 30 puan
@beyazinci 30 puan
azaydidem 30 puan
Bu hafta artı gelenlere de artı geldikleri yüzde kadar ceza puanı kesiyorum (bu bence çok adil oldu, bundan sonra böyle keseceğim):
hedef38beden 151 puan
fancynancy 51 puan
Deniz ve Kum 25 puan
azaydidem 136 puan
Hepinize iyi geceler pisiciklerim. Maalesef hafta sonu kaçamağını hak edemedik. Sıkıca diyetlerinize sarılın ve uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?