- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.595
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.441
Günaydın hanımlar
Anneler günümüz kutlu olsun. Her kadın bir anne adayı sayılır çocuğunuz olsa da olmasa da hepimizin günü kutlu olsun
Bugün oğlumun 1. yaş günü aynı zamanda. O yüzden dün müthiş bir koşturmaca içindeydim, hala da öyleyim. Giremedim maalesef. Bugün de pek fırsatım olmayabilir. Yarın toptan yazdığınız menüleri puanlama ve ceza işine girisecegim :) o yüzden hazır ördek buralarda değil takılalım istediğimiz gibi demeyin haa
Hedef cim hadi bakalım koşmaya başlamışsın ben de 3km yi 30dk da yürüyorum sürekli koştun mu yoksam interval gibi mi yaptın
Misafirlerim hala evde ancak fırsat bulup yazdım. Umarım gününüz güzel geçiyordur. Anne olan, anne olmanın hakkını veren herkesin anneler günü kutlu olsunBu arada 15 dakika da bacak ve karın egzersizleri yaptımyarın misafirim var biraz yoğun geçer ama arada uğrarım.
Bu mesajı gece göndermiştim ama gitmemiş.
Sana ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş canım. Oğluşuna sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum sizinle birlikte.Günaydın hanımlar
Anneler günümüz kutlu olsun. Her kadın bir anne adayı sayılır çocuğunuz olsa da olmasa da hepimizin günü kutlu olsun
Bugün oğlumun 1. yaş günü aynı zamanda. O yüzden dün müthiş bir koşturmaca içindeydim, hala da öyleyim. Giremedim maalesef. Bugün de pek fırsatım olmayabilir. Yarın toptan yazdığınız menüleri puanlama ve ceza işine girisecegim :) o yüzden hazır ördek buralarda değil takılalım istediğimiz gibi demeyin haa
Sagolasun canim senin de anneler günün,Umut beyimizin de dogum günü kutlu olsun canım. Nice sağlıklı,mutlu senelere inşallah.
Günaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorum
morordek minnak Ordekimizin doğum günü kutlu olsun Rabbim upuzun sağlıklı huzurlu mutlu başarılı bir ömür nasip etsin inşallah
Minnak ördek tabiri çok hoşuma gitti. Doğum günü kutlu olsun. Tüm çocuklarimizin iyi gunlerini görelim inşallah. ..
Senin de anneler günün kutlu olsun canım. Oğlunun da yeni yaşı kutlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah
morordek seninde anneler gunun kutlu olsun kucuk umudumuzunda dogum gunu kutlu olsun rabbim saglıkli huzurlu mutlu ömürler versin insallahhh
morordek canım umut paşanın doğum günü kutlu olsun iyi ki dogmuş paşam
İlk anneler günün nasıl geçiyor ördeğim? 2 dürt Umut'u. Hadi kalk, anneler günümü kutla diye.
Hepinize tek tek çok teşekkür ederimSana ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş canım. Oğluşuna sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum sizinle birlikte.
Hoşgeldin takımımıza, ben takım kaptanıyımMerhabalar hanımlar. daha once burada dukan diyeti ile 3 ayda 19 kilo vermiştim ve bu kilomu 2 yıl boyunca muhafaza etmştim. lakin sonrasında yüz felci geçirip steroid kullanmak zorunda kalınca kilolarımın bir kısmını geri aldım. tabi sonrasında da demoralize olunca yedim durdum. veeee işte yine buradayım sizlerin destek ve motivasyonuna ihtiyacım var. daha önce bunun cooooook etkili olduğunu biliyorum . beni de aranıza kabul ederseniz buradan tekrar başlamak istiyorum.
08/05/2018 başlangıç kilom 79
13/05/2018 güncel kilom 76,8
ecefatma ydı ama şifremi unutmuşum birtürlü erişemedimHepinize tek tek çok teşekkür ederim
Güzel geçti doğum günü çok şükür. Ilk olunca biraz heyecan yapmıştım
hedef38beden inanır mısın bu 2. anneler günüm geçen seneki anneler gününde Umut henüz 1 günlüktü zaman nasıl da geçiyor
Hoşgeldin takımımıza, ben takım kaptanıyım
Daha önce yarıştım dediğine göre sanırım farklı bir kullanıcı adın vardı? Onu öğrenebilir miyim? Yarışma bilgilerine erişmek için soruyorum
Aslında bu durumu yöneticilere mesajla bildirsen daha doğru olur. Eski üyeliğini iptal etsinler. Önceden de böyle bir durumla karşılaştık bu şekilde çözmüştük, aksi takdirde sıkıntı olabiliyorecefatma ydı ama şifremi unutmuşum birtürlü erişemedim
yeni bir üyelik başlattım diğeri 5 hatta 6 yıl öncesine ait olunca belki düşmüştür diye düşündümAslında bu durumu yöneticilere mesajla bildirsen daha doğru olur. Eski üyeliğini iptal etsinler. Önceden de böyle bir durumla karşılaştık bu şekilde çözmüştük, aksi takdirde sıkıntı olabiliyor
Ecefatma üyeliği hala açık görünüyor. Dediğim gibi bence durumu bildir yoksa 2. üyelikten direkt kapatabilirler bu yeni üyeliğini.yeni bir üyelik başlattım diğeri 5 hatta 6 yıl öncesine ait olunca belki düşmüştür diye düşündüm
nasıl ulaşacağım adminlere?Ecefatma üyeliği hala açık görünüyor. Dediğim gibi bence durumu bildir yoksa 2. üyelikten direkt kapatabilirler bu yeni üyeliğini.
Bir de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Kazen 'e mesaj atabilirsinnasıl ulaşacağım adminlere?
Şu cezaları da şuraya bırakalım: @Cikilatacanavari
Geçen hafta yazılmayan menülerden dolayı alınan puanlar (her yazılmayan güne 30 puan):
hedef38beden 30 puan
fancynancy 60 puan
@hayalalemiveben 60puan
@karabiber01 30 puan
violin35 30 puan
inciitanesi 30 puan
@azaydidem 30 puan
Bu hafta artı gelenlere de artı geldikleri yüzde kadar ceza puanı kesiyorum (bu bence çok adil oldu, bundan sonra böyle keseceğim):
hedef38beden 151 puan
fancynancy 51 puan
@karabiber01 25 puan
@azaydidem 136 puan
Hepinize iyi geceler pisiciklerim. Maalesef hafta sonu kaçamağını hak edemedik. Sıkıca diyetlerinize sarılın ve uyuyun
Yalnız şimdi fark ettim melampusefe listede 2 kere var ve 2'sinin birleşimi anca tam ediyor
Kafa gidikmiş sanırım Ferahcım
Teşekkür ederim ördekcim..
Merak ediyorum nasıl sonuçlar çıkacağını gerçekten.
Uff, sonuncu olmuşum şaka gibi.
Fancycim, senin mesajlarını okurken yoruluyorum resmen. Bol kolaylık diliyorum sana.
Ckilatacım incir uyutmasını nasıl yapıyorsun acaba?
En kısa sürede yazacağım Sevgili Seabahar.
Eline, emeğine sağlık.
6 bin adım özellikle yürüyüş mü gün içinde attığın adım mıIyi geceler herkese. Bugunku menum
Sabah(11 civari)
Omlet
Salatalik
Zeytin
Peynir
Ogle(16 civari)
2 icli kofte
Yogurt corbasi
Ara
Cig yer fistigi
Erik
2 lt su
6bin adim
Umut paşamızın nice nice mutlu seneleri olsun tekrardan. Anneciğiyle babacığıyla upuuuuzun sağlıklı seneleri olsun inşallah.Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?