Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese selam mutlu hafta sonlari olsun hepimize benim dunku
menum soyke ancak vakit bulabildim.
fancynancy

Kahvaltı: 1 yumurta ile kredi karti büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, salatalik ( ekmek yok)

Öğlen: 1 tabak taze bezelye yemegi, yarim kase yogurt ve Salata

Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: 1 bucuk kase pancar corbasi, yarim kase yogurt ve salata,

9 30 gibi 1 dilim kasar peynir

Spor: 300 adet ip atlama = 60 puan + gunluk ise gidip gelirken toplam 40 dakika kadar yurumus oluyorum.

Su 3 lt

Cikilatacanavari canim cezamdan 50 puan kalmusti oda tamam. Menu yazmamaktan dolayi gelen 60 puanlik cezayi da ayriyetten tamamlayacağım

Allah uzun ömür versin insallah. Cok tatlıymış güldürdü beni

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmia yumurta
2 kucuk kare kasar peynir
2 ince dilim macar salam
2 yesil 1 siyah zeytin
Cay

Arada turk kahvesi

Aksam
3 kasik taze fasulye yemegi
4 tane firinda pismis tavuk baget
2 salatalik tursusu
1 bardak ayran

Arada nescafe

Su 2.5 lt
1 lt odem attirici cay

Spor yok btun gun temizlikle ugrastim bgun gercekten cok yruldum ama sonunda bitirdim temzligimi aferim bna

Menü
Uyanır uyanmaz ananas kabugu çayı
Sabah sade türk kahvesi
2si bir arada nescafe
Ara
2 parça çikolata (buzluklara koydum minik iki kare yani)
1 hurma
Aksam
3yk tavuk sote
3yk patlican salatası
Booolll salata (zeytinyağı ve nar ekşili)
Ara
Aksam misafirlikteydım yabancı yerdi aralarından en masum gelen 1kup sütlü tatlı yedim
3-4 parça karpuz
3 bardak şekersiz çay
Su 1.5 litre
Spor yok

Kızlar slm herkese. Cuma günü kilo paylaşımında bulunamadığım için öncelikle morordek ve hepinizden özür dilerim . Oğlanın okulda anneler günü partisi vardı ve malum 5 aylık bir bebekle zor bir gündü bana. Kendime vakit ayırmak nerdeyse imkansız gibiydi. Evde ki tartım da bozulmuş komşu da o gün evde yokmuş. Çünkü bütün aksilikler beni bulmak zorunda sabah uyanır uyanmaz komşunun kapısını çalacağım tartılıp kilomu bildirecegim size. Her ne kadar geç olduysa da ben yine de görevimi yapayim.ayrica cumartesi gunki menümü de yazayım

Sabah 1 yumurta peynirli maydanozlu sahanda
Domates salatalik sivri biber

Arada turk kahvesi
2 parça karpuz

Öğlen yarım porsiyon kıymalı patates yemegi
Yoğurt

Akşam 2 küçük biber dolması
Yesil mercimek corbasi
Yoğurtlu havuç salatası

Yatarken 1 bardak süt

Gün içinde 1lt su

Günaydın hanımlar
Anneler günümüz kutlu olsun. Her kadın bir anne adayı sayılır çocuğunuz olsa da olmasa da hepimizin günü kutlu olsun
Bugün oğlumun 1. yaş günü aynı zamanda. O yüzden dün müthiş bir koşturmaca içindeydim, hala da öyleyim. Giremedim maalesef. Bugün de pek fırsatım olmayabilir. Yarın toptan yazdığınız menüleri puanlama ve ceza işine girisecegim :) o yüzden hazır ördek buralarda değil takılalım istediğimiz gibi demeyin haa

morordek ordekim ben yanlış mı hesaplıyorum 1000 adım atmış biri 100 puan mi yapmış oluyor?
Canım ben onu ilk yazdığımda yanlış yazmışım 10 adıma 1 puan diye ama aslında 100 adım 1 puan olacak yani 1000 adım 10 puan. Şu anki tabloda güncel hali var
Aksilikler üst üste gelmiş bundan sonra düzenli katılımın olur umarım

Sagolasun canim senin de anneler günün,Umut beyimizin de dogum günü kutlu olsun canım. Nice sağlıklı,mutlu senelere inşallah.

Son düzenleme:
Sagolasın canim senin anneler günün,Umut beyimizin de dogum günü kutlu olsun canım. Nice sağlıklı,mutlu senelere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…