Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bazı şeyler insana iyi gelmeyebiliyor ama bunu da denemeden anlayamazdık. Ne yaptın peki kendini durdurabildin mi?
Öğleden sonra bayaa bişey yedim sonra vicdan azabı.... Akşam yemeği yemedim 1 bardak ayran içtim. Yarın da oruç. Bakalım ne olacak bu işin sonu:KK57::KK57:

Öğleden sonra bayaa bişey yedim sonra vicdan azabı.... Akşam yemeği yemedim 1 bardak ayran içtim. Yarın da oruç. Bakalım ne olacak bu işin sonu:KK57::KK57:

Kardelen aman dikkat et, ben kabalık detoksundan sonra fena artışlarla karşılaştım ve şu an vücut durdu. Ayrıca canım bir sürü şey istedi.

Kardelen aman dikkat et, ben kabalık detoksundan sonra fena artışlarla karşılaştım ve şu an vücut durdu. Ayrıca canım bir sürü şey istedi.
Aynen canım ya. Moralim de çok bozuk. Ne güzel kilo veriyordum neden böyle maceralara atıdıysam. Senin yaşadıklarını aynen yaşıuorum, seni çok iyi anlıyorum hedefçim

Bugunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 siyah zeytin
5 yesil zeytin
Domates salatalik

Arada annemde cekme helva yedim 2 tane
Nescafe
5 tane cilek

Aksam
1 haslanmis tavuk but
2 tane naget

Arada1 10 tane erik

Su 2lt
3 kupa odem attirici cay

Spor yok malesef ayagim kotu cunku yapamadim aksama kadar annemin evini temizledim camlar kapilar baya kol calismis sayilirim bence:-)

Aklınıza gelen tüm meyveleri denedim.
Elma, şeftali, incir, üzüm, kavun, armut ananas gibi.
Bugün şeftali pek güzel geldi özellikle.

1-2 cm olacak şekilde dilimledim.
Balkonda direkt güneş alacak şekilde yağlı kağıdın üzerine sererek kuruttum.
Günde 2 kere falan derslerini çevirdim.
Meyvelerin su oranına göre 3-15 gün arasında değişti kuruması.
Benim burda kargalar yer kesin. Üstünü uygun bişiyle kaptırsam yapabilirim bende. Ama bu kargalarda yemin ediyorum maymun zekası var, bir yolunu bulup yine yerler. :işsiz::işsiz::işsiz:

Bugunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 siyah zeytin
5 yesil zeytin
Domates salatalik

Arada annemde cekme helva yedim 2 tane
Nescafe
5 tane cilek

Aksam
1 haslanmis tavuk but
2 tane naget

Arada1 10 tane erik

Su 2lt
3 kupa odem attirici cay

Spor yok malesef ayagim kotu cunku yapamadim aksama kadar annemin evini temizledim camlar kapilar baya kol calismis sayilirim bence:-)
Geçmiş olsun. Aman dikkat et, bol bol uzatıp buz koyup dinlendir ayağını canım.

Back
X