Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Puanlar neye göre belirleniyor kızlar? Bir de cezalardaki puanlar neye denk geliyor?
Ilk sayfada spor tablomuz var ben ceza puanı yazdığımda o puana denk gelecek şekilde spor yapmak gerekiyor. Kaçamakları sporla cezalandırıyoruz yani. Puanı neye göre veriyorsun dersen de kaçamağın miktarına ve üst üste kaçamak yapılma durumuna göre kafamdan veriyorum

Evet ya haklısın ördeğim birkaç kiloyu veremedim kaç aydın kaçamaklar yüzünden :KK43:
En çok öğle yemeği akşam yemeği arası kaçamak yapıyorum oruç sayesinde kendimi tutmayı öğrenirim belki

Aynen ben de oyleyim. Aksama dogru 5 6 civari eger kacamak yapmazsam o gun hic kacamak yapmiyorum. Ne varsa o saatlerde

Ilk sayfada spor tablomuz var ben ceza puanı yazdığımda o puana denk gelecek şekilde spor yapmak gerekiyor. Kaçamakları sporla cezalandırıyoruz yani. Puanı neye göre veriyorsun dersen de kaçamağın miktarına ve üst üste kaçamak yapılma durumuna göre kafamdan veriyorum
Teşekkür ederim Ördekciğim. İlk sayfayı okuyayım o zaman

Kaçamakların dibine vurmuş durumdayım, kendime engel olamıyorumo_O:skandal:
Canım bende 2-3 gündür öyleydim. Çok can sıkıcı birşey. Hemen bugün detoksa başladım şimdi eski halime döndüm. Sen kendini daha iyi bilirsin sana ne iyi geliyorsa iştahını ne kesiyorsa onu yap bence.

Back
X