Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim canım.

Aa dogru yarın tutmayacaktın
Ben sanırım tutmayacagım cunku bugun yememe ragmen açım

Tebrik ederim canım supersin

Süper sevindim senin adına ve takım adına kendi adıma Üzgün olcam ya inşallah çok artı gelmem Tebrikler. ..

Teşekkür ederim arkadaslar. Insallah devamını da getirebilirim sizlerle beraber. Haftaya da insallah 70 altını görürüm. Sanirim bugun oruclu da olsam oglen yine eve geldim yuruyerek. Ac karnina yürüyüş te etkili oldu.

Hemen bende bildirimimi yapayim
Gecen hafta 74.7 yarim saat once tartildim
73.8 hedefime ulasamadim ama bunada sukur napalim ben kac gundur ayni kilodayim 100 gr 100 gr gtti hep nese aynen devam

Olsun hedefe ulaşamazsan da 900 gr gitmis gayet güzel bence. Yılma bu azimle daha cok gider insallah canim

O nasil oluyor canim hergun 1 fazla ama cok iyi hergun gitmis kilo
Canim sonradan hızlı bir şekilde aldığım kilolar bunlar. Bide kabızll olunca daha zor oluyor kilo vermek.Salı günü ishal oldum 83'e indim. Sonra orucun 1.günü 83 ile başladım. Dün 82'yi gördüm.Bugün de 81'i.
Çok kızıyorum kendime 74-75 lerdeyim.Şimdi 8leri leri değil de 7li rakamları devirmekle ugraşıyor olacaktım.

Tebrik ederim yaşı niye diyorsun toplightım yaşın önemi yok inşaallah bir an evvel işin olsun conem
Ayy ben kendime iş arıyorum işlerinde şu dönem pasivize edildim iş verilmiyor bende kendime yatırım yapıyorum
Aynen tatlım bir ara ben Fransızca başlamıştım 3.dil diye ama devam ettiremedim

Gercekten mi demekki iyi araştırmak lazim bildigimizden geri durmamak gerekiyor. Bu tarz seyker kisa vadede belki etkili olabiliyor ama bu sefer de baska baska sorunlar çıkartıyor. En guzel bildigimiz saglikli gidalardan azaltarak yiyerek kilo vermek

Ve bugünkü ilk kilo bildirimini ben yapayim. 71 hedefim vardi 70.7 e kadar dusmusum. Toplamda 1.2 kg vermisim .

İkinci kilo bildirimi de benden gelsin
geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.8
Fark:0.6
Yüzde: 0.90

Listede değilim ama bende paylaşayım. Evde değilim cikmadan önce 3 gibi tartıldım 81 kiloydum.
Dün 82 bir önceki gün 83 ondan önce 84'tüm.

83.9 >>-900 bi ara hesap yapicam

Hemen bende bildirimimi yapayim
Gecen hafta 74.7 yarim saat once tartildim
73.8 hedefime ulasamadim ama bunada sukur napalim ben kac gundur ayni kilodayim 100 gr 100 gr gtti hep nese aynen devam
Tebrik ederim arkadaslar. Devami gelir insallah. Melampusefe kilolarimiz yakinmis. Neler yapiyosun kilo vermek icin? 60 altina inmek istiyorum ben de ama gıdım gıdım gidiyo kilo.

Canim kilo vermek için değilde kabızlık için içiyorduk. Zaten ilk defa almıştım bir kaç defa içtim.Bidaha da çook mecbur kalmazsam içmem.

Menüm;
Sahur
1 muz
400 ml su

iftar
1 parça fırın tavuk
3 yk pilav
Karisik Salata
Ve közlenmiş patlıcan biber salatası
2 bardak ayran

Ara
2 küçük salatalik

2 L su
1 t.kahvesi

Spor;
Sabah 1 saat yürüyüş yaptım. Sabah kargoya gitmem gerekti yürüyerek gittim geldim. Ama sistem yokmus işim yarına kaldı. O yüzden kendimi çok yormamak için akşam yürüyüş yapmadım.

Sanırım bu hafta benim yüzümden birincilik hayal olacak çok üzgünüm arkadaşlar. Geçen hafta kilom 85.2 ydi bugün 86.4
Sanırım sen de detoks mağduru oldun canım
Bundan sonra detoksu yasaklayacagım o olacak. Zaten hep diyorum bu şekilde detoks ya da şok diyetler kısa vadeli çözümler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…