- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.761
Süper sevindim senin adına ve takım adınaVe bugünkü ilk kilo bildirimini ben yapayim. 71 hedefim vardi 70.7 e kadar dusmusum. Toplamda 1.2 kg vermisim .
Tebrik ederim canım.
Aa dogru yarın tutmayacaktın
Ben sanırım tutmayacagım cunku bugun yememe ragmen açım
Tebrik ederim canım supersin
Süper sevindim senin adına ve takım adınakendi adıma Üzgün olcam ya inşallah çok artı gelmem Tebrikler. ..
Hemen bende bildirimimi yapayim
Gecen hafta 74.7 yarim saat once tartildim
73.8 hedefime ulasamadim ama bunada sukur napalim ben kac gundur ayni kilodayim 100 gr 100 gr gtti hep nese aynen devam
İkinci kilo bildirimi de benden gelsin
geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.8
Fark:0.6
Yüzde: 0.90
Canim sonradan hızlı bir şekilde aldığım kilolar bunlar. Bide kabızll olunca daha zor oluyor kilo vermek.Salı günü ishal oldum 83'e indim.O nasil oluyor canim hergun 1 fazla ama cok iyi hergun gitmis kilo
Ayy ben kendime iş arıyorum işlerinde şu dönem pasivize edildim iş verilmiyor bende kendime yatırım yapıyorumTebrik ederimyaşı niye diyorsun toplightım yaşın önemi yok inşaallah bir an evvel işin olsun conem
Aynen tatlım bir ara ben Fransızca başlamıştım 3.dil diye ama devam ettiremedimÇok teşekkür ederim canım tarif için. Kapya biber alınca denerim. Tabi içine un ve patates koymadan
Ne kadar güzel birşey yapıyorsunuz kendinize yatırım yaparak. Kendini geliştirmenin yaşı olmadığını gösteriyorsunuz. Bende 37 den sonra İngilizce kursuna gidiyorum. Bu tarz şeyler erken yaşta daha iyi oluyor ama hiç olmamasından iyidir tabi
Cikilatacanavari hedef38beden Kızlar siz de açlık otu iciyordunuz dimi? Çok tehlikeliymis sık ve uzun süre kullanılırsa kolon kanserine falan da sebep olabilme durumu varmış. Dikkat etmek lazım.
Ve bugünkü ilk kilo bildirimini ben yapayim. 71 hedefim vardi 70.7 e kadar dusmusum. Toplamda 1.2 kg vermisim .
İkinci kilo bildirimi de benden gelsin
geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.8
Fark:0.6
Yüzde: 0.90
Listede değilim ama bende paylaşayım. Evde değilim cikmadan önce 3 gibi tartıldım 81 kiloydum.
Dün 82 bir önceki gün 83 ondan önce 84'tüm.
83.9 >>-900 bi ara hesap yapicam
Tebrik ederim arkadaslar. Devami gelir insallah. Melampusefe kilolarimiz yakinmis. Neler yapiyosun kilo vermek icin? 60 altina inmek istiyorum ben de ama gıdım gıdım gidiyo kilo.Hemen bende bildirimimi yapayim
Gecen hafta 74.7 yarim saat once tartildim
73.8 hedefime ulasamadim ama bunada sukur napalim ben kac gundur ayni kilodayim 100 gr 100 gr gtti hep nese aynen devam
Canim kilo vermek için değilde kabızlık için içiyorduk. Zaten ilk defa almıştım bir kaç defa içtim.Bidaha da çook mecbur kalmazsam içmem.Gercekten mi demekki iyi araştırmak lazim bildigimizden geri durmamak gerekiyor. Bu tarz seyker kisa vadede belki etkili olabiliyor ama bu sefer de baska baska sorunlar çıkartıyor. En guzel bildigimiz saglikli gidalardan azaltarak yiyerek kilo vermek
insallah canim ya gitsin artikOlsun hedefe ulaşamazsan da 900 gr gitmis gayet güzel bence. Yılma bu azimle daha cok gider insallah canim
Harikasın canım çok güzel vermişsinVe bugünkü ilk kilo bildirimini ben yapayim. 71 hedefim vardi 70.7 e kadar dusmusum. Toplamda 1.2 kg vermisim .
Çok sikismassam içmemeye çalışıyorum ben cnmCikilatacanavari hedef38beden Kızlar siz de açlık otu iciyordunuz dimi? Çok tehlikeliymis sık ve uzun süre kullanılırsa kolon kanserine falan da sebep olabilme durumu varmış. Dikkat etmek lazım.
Sanırım sen de detoks mağduru oldun canımSanırım bu hafta benim yüzümden birincilik hayal olacak çok üzgünüm arkadaşlar. Geçen hafta kilom 85.2 ydi bugün 86.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?