Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum

Dun geceki sahur
1 haslanmis yumurta
1 kucuk dilim kepekli ekmek
Salatalik domates
5 yesil zeytin
Cok az tel peyniri

Iftar
2 bardak suyla actim
1 kepce kiymali tarhana corbasi
Yarim tabak menemen
Cacik
Salata
1 kucuk dilim kepekli ekmek

Arada byuk fincanda turk kahvesi

4 bardak odem attirici cay
Su suana kadar 7 bardak sahurla beraber 2.5 lt tamamliyorum

Spor
2 mill leslie 28 dakika yapiyo
15 dakika zumba
Toplam 87 puanlik spor yapmisim geriye ne kadr kaldi Cikilatacanavari bitireyim artik ustumde yuk oldu
fancynancy morordek

Ben de güzel kilo verdim. 2 kilonun üstünde verdim ama so rası hüsran. Neyse bu da bi tecrübe oldu. Bundan sonra önüme bakıcam.

Evet Ferahim sana katılıyorum. Ben 1 gun deneyeyim demiştim işte ve gerçekten sütü etkilediğini görünce tutmamaya karar verdim. Susuzluk beni hep mahvetmistir zaten, emzirirken daha fena oldum

good morning leydizin centılmının hemen kilo bildirimi yapayım geçen hafta 78,8 bugün yani iftardan hemen önce ki kilom 78,4 o da ne eder %0,508

menüye geçersek fancynancy
iftar:
2 kepçe mercimek çorbası
3 tane köfte
2 yemek kaşığı kaşık erişte
2 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak su
1 hurma

sahur
2 adet haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peynir
1 zeytin
salatalık
domates
4 parmak uvu bazlama
şekersiz çay

morordek Cikilatacanavari

toplightcığımı işaretlemiiiiim

dipçe:la bu Cikilatacanavari durmadan ceza aliii kaptan yardımcisimudur değil midur

parky cimm bu dipçe ni çok beğendimm

Haklısın canım hem kızım aç kaldı gibi geldi huysuzlandı hem de ben çok halsiz kaldım o yüzden ara verdim, önemli olan şimdilik kızımın anne sütü alması Allah da zaten hak tanımış emzirenlere sonra öderim inşallah. Kendimi iyi hissedersem aralıklı tutarım belki ama üst üste olmuyır

Günaydın herkese:) Bende menümü yazıyorum fancynancy

Sahur: tereyağına kırılmış 2 yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık (Ekmek Yok)

İftar: 1 tabak taze fasulye yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt ve salata, ayrıca 3 dilim pide(

aralarda 67 tane hurma

Su: yarım litre ancak vardır

Spor da yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…