- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.801
Ben de güzel kilo verdim. 2 kilonun üstünde verdim ama so rası hüsran. Neyse bu da bi tecrübe oldu. Bundan sonra önüme bakıcam.bende denemistim daha once bu detoxu cok gzeldi tadida ben cok sevmistim 2 gun yapmistim 1.800 kilo vermistim tabiki sonrasi hüsran geri geldiler
Artik detox yapmiyorum onun yerine saf protein gunu yapiyorum onun kadrda kilo veriyorum ertesi gun abartmadiktan sonra o kiloyu geri almiyosun yani bende bu sekilde oluyo sizlerde bilemem benden tavsiye detox fln yaoma artik gzel kilo veriyodun cunku
aynen canim onune bak cok gzel kilolar vericeginden eminimBen de güzel kilo verdim. 2 kilonun üstünde verdim ama so rası hüsran. Neyse bu da bi tecrübe oldu. Bundan sonra önüme bakıcam.
Evet Ferahim sana katılıyorum. Ben 1 gun deneyeyim demiştim işte ve gerçekten sütü etkilediğini görünce tutmamaya karar verdim. Susuzluk beni hep mahvetmistir zaten, emzirirken daha fena olduminciitanesi morordek
Bence sizin geçerli mazeretleri var oruç tutmamak için. Ben kendi fikrimi söylüyorum tabii ki, Ramazan’da tutmak ayrı bir keyif ama artık borcunu tutarsınız ilerde. Bebeğinizin beslenmesi ve kaliteli süt almasına da önemli. Yazık o kuzucuklara da. Tutanlara da saygım sonsuz tabii.
Ama havlar sıcak, sahur erken bitiyor eskisi gibi değil. Bol bol sıvı almanız da gerekiyor. Ben emzirirken dilim damağım kururdu valla, yanıma su alırdım.
emzirmeyi bırakmama rağmen cesaret edemedim. Aslında tutmayı da çok istiyordum, hayatımdan sigarayı da çıkartıp büyük bir rahatlığa kavuşmuşken hemde. Ama oğlum hala küçük, huysuzlanıyor, ablası okuldan döndüğünde birbirlerine giriyorlar, sinirleniyorum vs., park istiyorlar, oyun istiyorlar, gezme istiyorlar. Amannn binbir türlü şey geliyor aklıma, neyse.
Bebekleriniz de küçük ne bileyim, bana kalırsa biraz daha kendinize zaman tanıyın.
İnşallah canım ya
Harikasın canım çok güzel vermişsin
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Çok güzel kilolar vermişsinizyarın sabahki bildirimlerle güzel bir sıralamamız olur umarım
Vaaayyy süpersin.
parky cimm bu dipçe ni çok beğendimmgood morning leydizin centılmının hemen kilo bildirimi yapayım geçen hafta 78,8 bugün yani iftardan hemen önce ki kilom 78,4 o da ne eder %0,508
toplightcığımı işaretlemiiiiim
dipçe:la buCikilatacanavari durmadan ceza aliii kaptan yardımcisimudur değil midur
Haklısın canım hem kızım aç kaldı gibi geldi huysuzlandı hem de ben çok halsiz kaldım o yüzden ara verdim, önemli olan şimdilik kızımın anne sütü alması Allah da zaten hak tanımış emzirenlere sonra öderim inşallah. Kendimi iyi hissedersem aralıklı tutarım belki ama üst üste olmuyırinciitanesi morordek
Bence sizin geçerli mazeretleri var oruç tutmamak için. Ben kendi fikrimi söylüyorum tabii ki, Ramazan’da tutmak ayrı bir keyif ama artık borcunu tutarsınız ilerde. Bebeğinizin beslenmesi ve kaliteli süt almasına da önemli. Yazık o kuzucuklara da. Tutanlara da saygım sonsuz tabii.
Ama havlar sıcak, sahur erken bitiyor eskisi gibi değil. Bol bol sıvı almanız da gerekiyor. Ben emzirirken dilim damağım kururdu valla, yanıma su alırdım.
emzirmeyi bırakmama rağmen cesaret edemedim. Aslında tutmayı da çok istiyordum, hayatımdan sigarayı da çıkartıp büyük bir rahatlığa kavuşmuşken hemde. Ama oğlum hala küçük, huysuzlanıyor, ablası okuldan döndüğünde birbirlerine giriyorlar, sinirleniyorum vs., park istiyorlar, oyun istiyorlar, gezme istiyorlar. Amannn binbir türlü şey geliyor aklıma, neyse.
Bebekleriniz de küçük ne bileyim, bana kalırsa biraz daha kendinize zaman tanıyın.
Çok şaşırdım canım sen kaçamak yapsan da hep eksi geldiğin için yine eksi bekliyordum sendenEvet tahmin ettiğim gibi artı 400 gr geldim
Sabah 10 dk Leslie yaptım limonlu su falan içtim ama sonuç malesef Eki Görüntüle 2147592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?