Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkür ederim canım tarif için. Kapya biber alınca denerim. Tabi içine un ve patates koymadan

Ne kadar güzel birşey yapıyorsunuz kendinize yatırım yaparak. Kendini geliştirmenin yaşı olmadığını gösteriyorsunuz. Bende 37 den sonra İngilizce kursuna gidiyorum. Bu tarz şeyler erken yaşta daha iyi oluyor ama hiç olmamasından iyidir tabi

Emziren arkadaşlarım oruç tutacağım diye lütfen sütünüzü azaltmayın. Ben büyük oğlumda öyle yapmıştım ve sütüm bitmişti. Benden küçük bir tavsiye lütfen dikkat edin.
Benim de 2.günüm çok fenayım aşırı halsizim sütüm çok azaldı, yarın ara vermeyi planlıyorum. Gün aşırı tutsam sa o kadar etkiler mi dersiniz

Benimki 9aylık canım alışır belki bir tane daha tutayım bakalım dedim ama hiç iyi olmadı sabah 5te kalktı kızım oruçlu oruçlu onu oyalamaya çalıştım falan susuz kısım bir de başım ağrouor yeme e dönüyor

Herkese selam arkadaşlar. Yoğundum biraz bugün ilk orucum benim. Dün normal gün menüsü oldu.

Dünkü manümü paylaşıyorum. fancynancy

Sabah: 1 bardak elme sirkeli su başka da bir şey yemedim. kahvaltıyı öğlen yaptım.

Kahvaltı : 12:30 :
2 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, roka (Ekmek Yok)

Akşam: 1 tabak taze fasulye, salata ve yarım kase yoğurt

9-10 suları 7-8 adet hurma

Su : 2,5 lt

Spor: 200 ip + 40 dk kadar yürüyüş

Valla canım sen bilirsin ama zorlanıyorsan mutlaka bi ara ver bence, sütün çok fazla etkilenmesin bi toparlan en azından
Dedigin gibi sabahın erken saatlerinde kalkıyorlar bi de, günü geçirmek daha da zor oluyor

Canım bugun orucluysan iftardan önce tartılıp kilo bildirimini yap mutlaka tamam mı?

Benim de 2.günüm çok fenayım aşırı halsizim sütüm çok azaldı, yarın ara vermeyi planlıyorum. Gün aşırı tutsam sa o kadar etkiler mi dersiniz

Ben iki gün tutmuştum ve etkilenmiştim. Sonuçta emziren annelerin bebeğini beslemesi gerektiği için ve aynı zamanda kendisini de dinç tutması için orucunu tutmayabiliyor. Riske atmaya değer mi diye düşün derim.

Valla canım sen bilirsin ama zorlanıyorsan mutlaka bi ara ver bence, sütün çok fazla etkilenmesin bi toparlan en azından
Dedigin gibi sabahın erken saatlerinde kalkıyorlar bi de, günü geçirmek daha da zor oluyor
Yarın kesin ara vericem de sonra nasıl yaparım bilmem, sen nasıl yapmayı düşünüyorsun?
Ben şimdi aç karna tartıldım ama sabah bir
Daha tartılıcam ona göre bildirim yapıcam canım sahur olmayınca yarın dah eksi çıkarım belki

Değmez tabi ki bugün aşırı halsizdim ben de hiç enerjim yoktu ara vermeye karar verdim

Eklentiler

• 20180517_190918.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 26
Aa dogru yarın tutmayacaktın
Ben sanırım tutmayacagım cunku bugun yememe ragmen açım
Ve bugünkü ilk kilo bildirimini ben yapayim. 71 hedefim vardi 70.7 e kadar dusmusum. Toplamda 1.2 kg vermisim .
Tebrik ederim canım supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…