merhabalar sevgili takımım bu sabah hastaneye gittim grip sinüzit ve ciğerlerimi fena halde üşütmüşüm bir sürü ilaç verdi iyileşeceğim inşallah :)) yediklerimden hiç bahsetmiyorum farkındaysanız çünkü dikkat edemiyorum aldım başımı gidiyorum vallahi biri dur desin

(
adigenisse hoşgeldin takımımıza takımımızın kilo vermeye azimli motivasyonu yüksek tutacak yeni arkadaşlara ihityacı var ne iyi yapmışsın gelmekle ben bu takımın kaptanıyım kaptan yardımcımız benben ve diğer takım arkadaşlarımız sana muhakkak yardımcı olacaklardır . takım kurallarını bilahare yazarım . kendinden biraz bahsedermisin seni tanımak isteriz .
reyhan ablam sen ve böyle konuşmak eyvahedigeldismile hani karbon diyeti biliyorsun ki kilomuzu muhafaza edemiyoruz . illaki kaçırıyoruz benim düştüğüm hataya düşme lütfen hiç olmazsa yediklerine dikkat etmeye çalış aman ablacım veremiyoruz aldıklarımızı :sinifsinif:
banucum iyi gidiyorsun canım devam arada kaçamak kurabiyeler olmasa daha güzel olacak ama neyse bir tane bişey yapmaz sanırım .
arescim çok zorlanıyorsun anlıyorum canım ama bir yeme düzeni oluşturmalısın yoksa kilo alırsın canım sporun nasıl gidiyor .
arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere işlerden fırsat buldukça tekrar yazarım . opuyorumnanaktan