- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.841
Bitti cnm senin cezanBgunku menum
Dun geceki sahur
1 haslanmis yumurta
1 kucuk dilim kepekli ekmek
Salatalik domates
5 yesil zeytin
Cok az tel peyniri
Iftar
2 bardak suyla actim
1 kepce kiymali tarhana corbasi
Yarim tabak menemen
Cacik
Salata
1 kucuk dilim kepekli ekmek
Arada byuk fincanda turk kahvesi
4 bardak odem attirici cay
Su suana kadar 7 bardak sahurla beraber 2.5 lt tamamliyorum
Spor
2 mill leslie 28 dakika yapiyo
15 dakika zumba
Toplam 87 puanlik spor yapmisim geriye ne kadr kaldiCikilatacanavari bitireyim artik ustumde yuk oldu
@fancynancymorordek
Aa bn de gördüklerimi halledivereyim dediydim tmm cnm sen kalanını halledersin o zamanCanım ben şimdi herkesinkini ekleyecegim excele not almıştım eline sağlık
Yok canım bu hafta pek kaçamak yüzünden değil .bu hafta resmen çöp tenekeligi yaptım ondan oldu ne bulduysam yedim. Benim bebelerde pek iştah yok. Evin her tarafında yiyecek meyve kuruyemiş bisküvi oluyor ben yedim onları bu hafta. Acayip yeme isteğim vardı. Ekmekde çok yedim. Birde hareket etmedim adetken zorlanıyorum harekette. Kızım emmese daha çok alırdım herhalde. Yine iyi 400 gr. Bu hafta hem hareket hem oruç bana iyi gelecek inşallah. Takım adına Üzgünum. .Ne zaman ceza almış cikilata canım? Bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdı herkes ama önceki haftalarda en az ceza alanlardan biriydi kendisi
Kaçamaklar seni bi yere kadar götürecekti zaten Sibelcim. Bence uyarı olarak almalısın bu artıyı
Yok tatlım kurallar gereği hafta başlangıç kilon izne ayrıldığın kilon olmalı. Bu hafta alsam geçen haftaki kilon 58.5 olduğu için kurallara ters bi durum oluşuyorKaçamak konusunda sabıkalı olduğum için güvenemiyorsun tabi
Ama ama geçen hafta da artıydın
Aaa sen emziriyor muydun yaaa ben nasıl atlamışım onuuuYok canım bu hafta pek kaçamak yüzünden değil .bu hafta resmen çöp tenekeligi yaptım ondan oldu ne bulduysam yedim. Benim bebelerde pek iştah yok. Evin her tarafında yiyecek meyve kuruyemiş bisküvi oluyor ben yedim onları bu hafta. Acayip yeme isteğim vardı. Ekmekde çok yedim. Birde hareket etmedim adetken zorlanıyorum harekette. Kızım emmese daha çok alırdım herhalde. Yine iyi 400 gr. Bu hafta hem hareket hem oruç bana iyi gelecek inşallah. Takım adına Üzgünum. .
ya ben oruçken algılayamadım cezaları sana yazıyorlarmış bende hep ceza yiyon anladımGünaydınn hatunlar yeni bir günden yeni bir nobetten selam olsun
parkbyull kizz ne cezası ben görmedim ya hiç nerde ceza
ceza almıyormuş cezaları tutuyormuş hep etiketli ya bende cezaları o alıyor sanıyorumNe zaman ceza almış cikilata canım? Bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdı herkes ama önceki haftalarda en az ceza alanlardan biriydi kendisi
Kaçamaklar seni bi yere kadar götürecekti zaten Sibelcim. Bence uyarı olarak almalısın bu artıyı
tamamen oruç algısızlığıymışparky cimm bu dipçe ni çok beğendimm
Ahahah aklıma da geldi aslında açıklayacaktım da belki ben yanlış tahmin etmişimdir diye sorayım dedimceza almıyormuş cezaları tutuyormuş hep etiketli ya bende cezaları o alıyor sanıyorum
valla nick ve verilen görevin uyumu taktire şayanAhahah aklıma da geldi aslında açıklayacaktım da belki ben yanlış tahmin etmişimdir diye sorayım dedim
Valla benim için önemli olan işin halledilmesi, listeleri güzelce tutuyor mu tutuyor, bana yardımcı oluyor mu oluyor, her hafta kilo veriyor mu veriyor :)valla nick ve verilen görevin uyumu taktire şayan
Gıcıksın daha önce söylemiş miydim
Ne çok şey yapıyormuşum da haberim yokmuşValla benim için önemli olan işin halledilmesi, listeleri güzelce tutuyor mu tutuyor, bana yardımcı oluyor mu oluyor, her hafta kilo veriyor mu veriyor :)
Gerisi beni bağlamaz
SöylemiştinGıcıksın daha önce söylemiş miydim
@karabiber01 ve
Cikilatacanavari hedef38beden Kızlar siz de açlık otu iciyordunuz dimi? Çok tehlikeliymis sık ve uzun süre kullanılırsa kolon kanserine falan da sebep olabilme durumu varmış. Dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?