- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.595
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.821
Tebrikler canım çok iyi vermişsinDetoks yine beni şaşırtmadı ama tabi geri almam umarım. Bu gruba girdiğimden beri 10.5 kilo verdim. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
geçen hafta 76.6
Bu hafta 75.5
giden kilo -1.1
% 1.305
Su çok az olmuş canım kilo vermek için bol su içmek lazım en az 1,5lt iç benceGünaydın herkese:) Bende menümü yazıyorumfancynancy
Sahur: tereyağına kırılmış 2 yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık (Ekmek Yok)
İftar: 1 tabak taze fasulye yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt ve salata, ayrıca 3 dilim pide(
aralarda 67 tane hurma
Su: yarım litre ancak vardır
Spor da yok malesef
Su çok az olmuş canım kilo vermek için bol su içmek lazım en az 1,5lt iç bence
Tebrik ederim canım bu istikrarını korumanı istiyorum haftaya da eksi gelirsen listedesinmorordek 58,1geldim canım listeye girmeye hak kazandım yine :) liste sorumluluğu olunca daha dikkatli olacağımı düşünüyorum
İki gün oruç kaçamaktan uzk olmamı sağladı
Tebrikler canımDetoks yine beni şaşırtmadı ama tabi geri almam umarım. Bu gruba girdiğimden beri 10.5 kilo verdim. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
geçen hafta 76.6
Bu hafta 75.5
giden kilo -1.1
% 1.305
Ne zaman ceza almış cikilata canım? Bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdı herkes ama önceki haftalarda en az ceza alanlardan biriydi kendisigood morning leydizin centılmının hemen kilo bildirimi yapayım geçen hafta 78,8 bugün yani iftardan hemen önce ki kilom 78,4 o da ne eder %0,508
menüye geçersekfancynancy
iftar:
2 kepçe mercimek çorbası
3 tane köfte
2 yemek kaşığı kaşık erişte
2 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak su
1 hurma
sahur
2 adet haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peynir
1 zeytin
salatalık
domates
4 parmak uvu bazlama
şekersiz çay
morordek Cikilatacanavari
toplightcığımı işaretlemiiiiim
dipçe:la buCikilatacanavari durmadan ceza aliii kaptan yardımcisimudur değil midur
Kaçamaklar seni bi yere kadar götürecekti zaten Sibelcim. Bence uyarı olarak almalısın bu artıyıEvet tahmin ettiğim gibi artı 400 gr geldim
Sabah 10 dk Leslie yaptım limonlu su falan içtim ama sonuç malesef Eki Görüntüle 2147592
Çünkü neredeyse 1 haftadır takıma gelip yazdığın yok. Buradan uzak kalan çoğu kişi kilo alıyorherkese günaydııınnn,
skandallarla karşınızdayım. geçen hafta 78.5 tum bu sabah 80.3 çıktım. gerçekten rezalet. ne yapıcağımı bilemiyorum.
İnşallah canım. Sanırım dediğin gibi oldu.Kardelencim üzülme. Normale donersin. Az yiyince alınması gereken besinleri almayınca vucut kendini kilitliyor. Savunmaya gecip daha cok depolamaya başlıyor.
Canım menü paylaşmadığın için yorum da yapamayacağım. Birşeyleri fazla kaçırmışsın belli.herkese günaydııınnn,
skandallarla karşınızdayım. geçen hafta 78.5 tum bu sabah 80.3 çıktım. gerçekten rezalet. ne yapıcağımı bilemiyorum.
Sen de bendensin. Artı gelen tayfa. Ama senin yine iyi 400 g.Evet tahmin ettiğim gibi artı 400 gr geldim
Sabah 10 dk Leslie yaptım limonlu su falan içtim ama sonuç malesef Eki Görüntüle 2147592
Kaçamak konusunda sabıkalı olduğum için güvenemiyorsun tabiTebrik ederim canım bu istikrarını korumanı istiyorum haftaya da eksi gelirsen listedesin
Tebrikler canım
Harikasın canım tebrik ederimDetoks yine beni şaşırtmadı ama tabi geri almam umarım. Bu gruba girdiğimden beri 10.5 kilo verdim. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
geçen hafta 76.6
Bu hafta 75.5
giden kilo -1.1
% 1.305
Suzicim süpersin valla. Aman dikkat et birkaç gün beslenmene.Detoks yine beni şaşırtmadı ama tabi geri almam umarım. Bu gruba girdiğimden beri 10.5 kilo verdim. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
geçen hafta 76.6
Bu hafta 75.5
giden kilo -1.1
% 1.305
Çünkü neredeyse 1 haftadır takıma gelip yazdığın yok. Buradan uzak kalan çoğu kişi kilo alıyor
Tebrikler canım çok iyi vermişsin
Tebrik ederim canım bu istikrarını korumanı istiyorum haftaya da eksi gelirsen listedesin
Tebrikler canım
Harikasın canım tebrik ederim
Çok teşekkür ederim hepinize. Aslında 2.2 kilo verdim çünkü detoks öncesi 77.7 olmuştumSuzicim süpersin valla. Aman dikkat et birkaç gün beslenmene.
Canım ben şimdi herkesinkini ekleyecegim excele not almıştım eline sağlık***5. Takım 570. Etap***
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (84,8/83.9/-0.9/%1.06)
Suzi1704 (76,6/)
karabiber01 (80,2/)
hedef38beden (73,8/) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 1. izin hakkı)
hayalalemiveben (71,9/)
kardelelen321 (85,2/)
si_bel (66,1/)
violin35 (65,2/)
melampusefe (66,4/)
morordek (59,4/) mezun olmak istiyor
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
parkbyull (78,8/) 486. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 8 Mayıs, başlangıç kilosu: 79 hedef kilosu: 68
bdamlagozbebegm (71,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Mayıs, başlangıç kilosu: 71,7 hedef kilosu: 55
N-A-R (89/) 499. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 8 Mayıs, başlangıç kilosu: 90 hedef kilosu: 58
frutadelapasion (78,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 8 Mayıs başlangıç kilosu: 79 hedef kilosu: 60
***İzindeki Üyeler***
0zlem (80,5/)
beyazinci (58,5/)
azaydidem (74,7/)
balpamuk (62,4/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?